Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkııımmm ama ben çok acıktım canım bi ton şey istiyor. Hani dedin ya ''niyetliyken böyleysen, hamile olduğunda düşünemiyorum seni'' diye. Ah bi hoşuma gitti ki anlatamam.
Ve seni çook çook çoook çok özledim! Yanımda olsan, aç, susuz valla kalırdım. Seni çok seviyorum paşaaaaammm

Sen ne tatlısın yaa

Bir minik bir miniğe öyle kocaman sarılacak kiii !!! Dünya belkide o an durucak Günler geçsin hadi artık öyle heycanlıyım kiii

Senin hiçbir şey hissetmedim dediğin an benim kalbimden neler geçtiğini bilemezsin ne çokta özlemişim seni görmeyeli.Gittiğin her gün benimde bir parçam gidiyor.Çok geç artık olmaz dedin ya senden başka herşeyede geç kalmış gibi hiçbirşey yapamıyorum.Duruyorum öylecede dünya sanki çevremde boşuna dönüyor.Seni reddettim hep içimde olmaz dedim ama döndüğüm yer hep senin yanın oldu, hep karşıma çıkan sen oldun bende vazgeçtim artık inkar etmekten sevmiyorum demekten kabullendim artık bitmeyecek bu içimdeki herneyse bizi bağlayan şey neyse hiç bitmeyecek bende kabulleniyorum pek fazlada birşey kalmadı elimde zaten savaşmaktan yorulmuş bir ben varım.

Elimde 4 market poseti bi canta bi dosyayla 3 kat merdiven cikmaya calisirken senin telefonunu acamadim ki kocacim ben:26: sonra hemen aradim , sana hemen ulastim ama sen bana biraz bozuldun nerde kaldin acmadin diye:26: ben bi basima sensiz bu hayata devam ettirmeye calisiyorum biliyorum sende bu aralar orada gerginsin.. neyse daha dikkatli olacagim bitanem

Tek kelimede anlarım samimiyetsizliği,
Yüzleri görmeme gerek yok anlamak için sahte gülümseyi,
Ya olduğu gibi görünür ya da göründüğü gibi olur insan,
Yüze başka, arkadan başka konuşurken korkulmaz mı ki Allah'tan.

İnanmıyorum sana.Çünkü değişiksin.
Değişikliğin farklı olmandan değil.
Taktığın maskeden.
Ah o masken bir düşse.Görünse gerçek yüzün.
Bugüne kadar yaşadıkların hep senin hatandı.
Sen ettin sen buldun.Hakettin ve öyle oldu.
Onu hiç suçlama.Suçlu sensin unutma.
Bu cool tavırların da maskenin bir aksesuarı.
Yakışmıyor yakıştırılmıyor.
Tuhaf karşılanıyorsun.Çünkü tuhafsın.tuhaf.

Çok çok anlamlı sözler,harika ifade edilmiş....

Evet haklısın, bazı konularda dikkatli olmayı öğrenmem hayatıma bazı artı değerler kattı, teşekkür ederim canım. İyi ki varsın.

ulen allahın kırosu halınada bakmıyon bide benimi beğenmiyon, götündeki kıllar kadayıf olmuş hala macera peşinde.... te allasen.....

yarın akşam bi prens ve prenses gibi süzülücez sevgilim
herkesin gözü üstümüzde olacak ama asla nazarları değmesin bize
yarın bizim günümüz ve çoook güzel geçmeli
seni seviyorummmm...

Kocacım , şuan dizlerimin dibinde uyuyorsun.
Yine benim uykum gelmedi kk da takılıp kahvemi içip tv izlicem diye yatağa gitmeyip kıvrıldın yanıma.
Çok yorulmuşsun bugün en serenatından horluyorsun.
Kıyamıyorum aşkım yan dön deyip seni uyandırmaya.
tv yi duyamıyorum pek,sesi açsam yine uyanabilirsin.
Sonuç seni seviyorum.
Biraz daha takılıp uyuyacağım sözz

Farkın kalsın isterdim hafızamda.

Bilmeseydim keşke tanıdıkça çirkinleşenlerden olduğunu.

Karşımızda yürüyen herkes bize bakabilir sevgilim ama sen aldırma. Mutluluğu görmemiş insanlar var!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…