Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yağmurda seninle yürümek o kadar güzeldi ki :) ceketini vermeyi teklif etmek yerine, sarılsaydın keşke... Çok aceleciyim değil mi... Ah bu ben, kendimi.......

:)

Yine yavaştan aklıma girmeye başladın. Unutmuştum ama ben seni. Boşvermiştim artık.mafoldumben

anam yüzüne sölemekle örenmedi,
burayi bi tesadüf okucek,
binlerce kisi icincen,
benim, yane karisinin yazdigini anlecek vede düzelcek.....benneyaptımki
milyarda bir ihtimal bile degil ya,
ginede yazam bare

bi kirli coraplarini toplamayi,
ictigin kave fincanini mutfaga birakmayi, örenemedin....lmaz:
o fincani bigün kafanda kircem,alsanaalsanasmile
kirli coraplarini cüzdanina sokucem rezil olcen ya bakalim ne zamanÇok üzgünüm çoook

canim sen kizma diye yalan söyledim sana. ama sadece sen oralarda huzursuz olma diye. simdide icimicimi yiyor neden böyle yaptim diye. özür dilerim tatlim.

Bir kaç gündür toparlamıştım sanki ama ne oldu da yine bu denli kötü oldum anlam veremiyorum inanılmaz canım acıyor yüreğim sızlıyor göz yaşlarım boncuk boncuk dökülüyor engel olamıyorum nefes alırken gerçekten çok zorlanıyorum ama senin zerre kadar umurun da bile değilim belki sende kendin gibi benimde unuttuğumu düşünüyorsundur ama ben UNUTAMIYORUM sen bu denli nasıl girdin kalbime ki bana bu kadar acı veriyorsun. Ya nasıl oluyor da senin hiç aklına gelmiyorum ne zaman pişman olacaksın yada acaba hiç pişmanlık duyacakmısın ama ne olur yaşa artık şu pişmanlığı ben daha fazla sensizliğe dayanamıycam gücüm kalmadı TÜKENDıM BıTTıM mafoldumben senağlama

Kızım,bebeğim,prensesim...
Ne olur kafanı çek oradan birtanem ....mafoldumben

Bugün eskilere dönüp konuşmalarımıza baktım. Özlemişim seni yaa. Keşke yeniden konuşabilsek. Sadece dostça. Üüüüfffffff...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm benim yazdıklarını okuyunca 10 sene öncesindeki bir filmi hatırladım(başrolde ben).Kendime benzettim...biraz hüzünlendim biraz güldüm(sana değil yanlış anlama)...benim ettiğim duaları başkası etse evliya olurdu belkide...yıllar çabuk geçsin diye dua ederdim geçsinde unutuyum acım da bitsin...inan ki bir unutuluyor bi daha unutuluyor.....GİDENİ BEKLEME........

bana yıllarca önce kazık atan kankardeşimi özledim.....yine biraz daha nefret ettim bir de......

hayatta çok şeye seni tanıdıktan sonra inandım ben...sakın çocuk kalbimi kırma...seni çok ama çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…