Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık herşeyi daha güzel görüyorum aşkım hep mutlu olalım ömür boyu..
b

seni çok özledim aşkım ,bitanem,herseyım.. 15gun çabucak gecsın lüttfeeennn..

Biliyor musun bu kadar uzaklarda olmama ragmen seni merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

Başım çok ağrıyor iyi değilim.
Ama sana bundan bahsetmeyeceğim...
Bahsetmek daha kötü olmama neden oluyor :1no2:

neden bu kadar iyisinki
sen bu kadar iyi olmasan ben bu kadar cadı olmazdım

ömrümün baharı
4 koca gün nasıl geçecek sensiz
yutkunamıyorum bişeyler düğümleniyor boğazıma
ağzımı açsam haykırış olacak sözüm
sen ömrümsün sen benim anam babam eşim dostum sırdaşımsın
bilirsin sen yoksan elim ayağım tutmaz
kendine iyi bak aşkım benim için yavrularımız için
hakkını helal et dedin yaaaaa
helal olsun ne emek verdiysem
biliyorum aşkım sen bunu da başaracaksın
sebebi hayatım emaneti en emin Olana emanet ettim seni
sağlıcakla kal sağlıcakla dön bitanem nurum nefesimmm

daha ne bekliyorsun ki? gözlerin gözlerime bu kadar vurgunken,seni seviyorum demek için ne bekliyorsun ki ?

neden terk ettin beni?? bak bana yaptıgına..

Tenim artık sen kokmuyor.. Ruhum huzur bulmuyor.. geceler artık daha uzun gözüme uyku girmiyor..

gitsin gözümün önünden hayalin.
gitsin artık burnumdan kokun..
gitsin artık zihnimden kuramadıgımız yuvamızın hayali..

peki ben nasıl mı dayanıyorum bu acıya..hergün kendimden iğrenerek..sana ait herseyi kirleterek!!!..
şimdi başkası bakıyor sevdigin gözlerime.. başkası tutuyor tutmaya kıyamadığın ellerimi..

bu yeni gelen misafir unuttursun seni bana ki bi hayat kurabileyim!! ya yoksa.. hala seviyorsan beni..Kalbim hala sendeyken dön.. beni nefessiz bırakma.. istemediğim bir şeye mecbur etme..

Aşkımm bitanemmm..
Hediyemi çook beğendim çoooooook teşekkür ederimmmm Şeniz
Saatin 12yi geçmesini bekleyip tam 7 nisanda doğum gnümde verseydin dahada mutlu olurdum ama senide anlıorum yarın tee nerelere gidiceksin dayanamadın dmi boshayallersmile
Eee ama aşkım 2 saat boyunca arka sokakta saatin geçmesini beklicene gelseydinde birlikte geçirseydik o zamanıda yaa :umursamaz:
Neyse seni çook seviyorumm Allah bi ömür bizi ayırmasın..

Allah'ımm sana yalvarıyorumm beni sevdiklerimden ayırma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bildiğim her şeyi unuttum.
Ezberimi bozdun sen,
Çok aşığın oldum ben...

seni öyle çok özledim kii askerim...
doya doya konuşmak istiyorum seninle yine. yine bana sımsıkı sarıl, öp istiyorum. konuşurken dakikalar ne de çabuk geçiyor ama yine de konuşacaklarım sana anlatacaklarım bitmiyor... dayanamıyor gibi oluyorum ama katlanıcam. geçicek bu günler biliyorum ve inşallah konuştuğumuz gibi olcak aşkım. o günleri büyük bir sabırla bekliyorum. beni üzmeyi hiç istemezsin biliyorum ama yine de nolur incitme beni dayanamam.
inşallah kısmetim sensindir. hayatım boyunca sen ol yanımda...

askim yaaaaa tam 3 gündür sesini duyamiyorum zaten 8 aydir yüzüne hasret kaldim sesinide duymayinca icim cok huzursuz oluyor. Seni cok özledim....

Günler Haftalar geçti ne olur ne olur Dön artık Seni Seviyorum de Kokunu Gülüşünü Sıcaklığını Çok hemde Çok Özledim gün geçtikçe sana olan Özlemim ve Hasretim artıyor ama Sen beni Tamamen unuttun sanırım bu kadar süre ses çıkmarmamanın başka hiç bir açıklaması olamaz senağlama
Ama ben hala Rabbime dua ediyor seni ondan ıstiyorum :Saruboceq: ben seni delicesine SEVıYORUM :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…