Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facede yazışırken "x yazıyor" diyor ya x yerinde senin adın yazınca nasıl mutlu oluyorum benim bebişim bana yazı yazıyormuş

insan sağlığının kıymetini hastqa olunca anlıyormuş.
ne kadar doğru değil mi?
şifa diliyorum sana da bana da.

kimse benim yüzümden kabir azabı yaşamasın diye herkese hakkımı helal ediyorum..
ben helal etsem rabbim affeder mi sence sizi? o kadar emek veren insan varken 4 ayak üstüne düşmek hakmı sizce? vicdanınız sizi rahatsız etmiyormu

Beni sevdiğinin farkındayım acaba benimde seni sevdiğimi ve bu kadar üzüldüğümü bilsen ne yapardın sana soğuk davrandığımı ve belli etmediğimi biliyorum

Yüreğim seni çok sevdi..
O yürek talan.. O yürek yangın yeri..
O yürek seni istiyor, bir tek Seni..

Dengesizsin. Penceremde iki kumru var şuan. Onlar kadar olamıyoruz. Biraz olgun davransan olmaz mı ?

Sen ve ben öyle bir 'BİZ' olacağız ki yanağına dokunan senin elin mi benim elim mi karıştıracaksın

onca işinin araısnda 3 senedir almadığım ehliyet için benle koşuşturman belki yemek yeriz umuduyla olman ama benim iş delisi tavrım yüzünden morali bozulan sen aşkım napayım napayım çok yoğunum çok kimselere anlatamıyorum gördün işte deli gibi ordan oraya koşuyorum iyikide yanımdaydın ve şu ehliyet işi halloldu artık olması gerekiyordu araba alabiliriz :))))))

seni çok seviyorum dünüm bugünüm yarınımsın seni çok çok özlüyorum sen bunu bazen hissedemeyip hayıflanıyorsun ama inan ben parçalara bölündüm şu tükenmişlik sendormu bu iş ve 5 saatlik yol yüzünden bende de var artık

hiç birşey senden değerli değil kızıyorum şu anda keşke güzel bir öğle yemeği yeseydik diye

kalbim yine taşikardi oldu
gidişât hiç iyi değil galiba, bana neler oluyor dr :44:

ilk defa bana bir yanlış yapmanı beklıyorum
hadi 10 sene sonra yapacagını şimdi yap ve kurtar benı bu karanlıktan.

sesimden canımın sıkkınlığını anlayıp hala ne giyeceğini düşünyosun dedin yaa
aklını fikrini yerim ben seninnn
ama göze değer kalabalık olacakmışş aşkım yaa sıradan bişe giyemem kii :96::96::96::96:

Biz evleniyorduk yahu !

Ben evimi ,şehrimi , ülkemi bırakıp sana geliyordum !

Hiç canın yanıyor mu merak ediyorum durup dururken bizi bu hale getirdin paramparça yaptın !

Gelinliğimi bile elime alamadan bitti rüya..
damatlığını dolabımda asılı..

Hala şoktayım inanmak istemiyorum dün bana hiç yok yere yaptıklarına..

geçer sandın söylediklerinin yarası ama geçmicek bu sefer herşey cok farklı !

Bitti çınarım bitti..

tam aramasını beklerken arayıp o en içten datlıımmmmm diyen sevgili...
senin o şirinliklerini, şımarıklıklarını, çocukluklarını yeriimmmm
aşksın sen aaaşşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…