Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni cok özledim evimizde oluşunu özledim zile basışını, mutfaga girisini ve bana sarilisini oturma odasinda köşe takimimiza uzanıp mac izleyisini ozledim.. sonra dayanamayip yanima gelip "biliyorsun salatayi ben daha guzel yapıyorum" deyisini.. yemek sonrasi leyla ile mecnun dizisindekileri taklit ederek "cay bana" deyisini.. cayin bittiginde benimde bitirmem icin bekleyisini.. sonra da "simdi ben koyayim bunlar bitince sira sende" deyisini ama sonra kiyamayip "sen yorgunsun bugun caylar benden olsun" deyisini özledim

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl söyleyeceğim bunu sana
senden şimdiye kadar birşey saklamadım bundan sonra da saklamak istemiyorum
ama söylemek çok zor

Akşam yemeği menümüz en sevdiğinden : köfte- patates
Bugünde ellerimle yemek hazırlayacağım sana hadi yine iyisin köftehor

Gel bir birimize HAYAT Olalım . Ayrılırsak " HAYATINI KAYBETTİ " Desinler ...!

tek bir dokunuşun yetiyor hayat vermeye, tek bir mesajın yetiyor gönlüme baharı getirmeye hınzır seni işini biliyorsun

Şimdi ben ne yapayım? sana mı inanıyım gördüğümemi. Seni arayıp bağırmalımıyım yoksa ne yapmalıyım. Nasıl sinir oldum şuan sana ablana bir bilsen. o kızdan nefret ediyorummmm yine alt üst etti beni ya

Kk'mın güzel yürekli insanları bunu hepimize yazıyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlümüze göre versin..
Mutsuzlar mutluluğa kavuşsun, mutlu olanların mutluluğu daim olsun.
Hepiniz iyi ki varsınız!

2 gündür kuyruk gibi peşimdesin.

keşke bittiğini anlatabilsem... o yüzünü görmeden, kalbinin pıt pıtlarını bir kez duymadan giden bebeğimle, tam da onun gittiği gün senin de bittiğini anlayabilsen...

keşke yanında bir ceset torbası gibi gezdiğimi, yüzüne bakmaktan artık nefret ettiğimi, keşke saçlarımı okşarken kel olsaydım dediğimi, evden çıkman için dua ettiğimi bilebilsen

keşke beni azad etsen... sorgusuz sualsiz... hakkım helal kocacım...inan seni hesaplaşmak için ahirette bile görmeye tahammülüm yok

Bugüne kadar saygımda hiç kusur etmemiştim ama şimdi o söylenilenlerin canımı yaktığı gibi davranacağım üzgünüm...

Bu akşam 22.00'da seninle birlikte kalbimde gidecek İstanbul'a.
Kendine ve kalbime iyi bak olur mu sevdiğim...

istediğin en iyi üniversite de oku, herkes tarafından saygı görülen bir mesleğin olsun, sonra da evleneceğin kıza ablan karar versin :))

traji komik ülke TÜRKİYE !!!

teşekkür ederim kadınlar kulübü =)
sanki kırk yıllık arkadaşım yazmış mesajı,o kadar içtendi...
ben mutlu oldum ki ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…