Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bütün bunları öğrendim ve geri dönüşü yok artık.Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu bizim için....

Samimiyetim ve iyi niyetim suistimal edildiğinde bir pantere dönüşebiliyorum.
Ama doğru tahmin olmuş, lafımı asla esirgemem

Cok iyisin gercekten, böyle gözlerimi yasartiyorsun, o kadar iyi, o kadar tarafsiz, o kadar icten ve samimisin ki
diyecek hicbir söz bulamiyorum.

Doldum,doldum,doldum aylardır,patlamak üzereyim...Umarım haftaya çıkacağım tatil bana iyi gelir ve seni bana unutturacak biri çıkar karşıma....

Tahammül gerek, özlem iyice arsızlaştı..

Biz birlikte olalım diye yaratılmışız bunu bir kere daha anladım

Sadece çok özledim, sadece çok değil, büsbüyük özledim. Her özlediğimden daha çok özledim, hepsinin toplamı sanki bu özlem. Özledim işteee çookk çokk çokk özledim. Öküzsün falan ama aşığınım senin, aşığım aşıkk! Çok sıkıyorsun, bunaltıyorsun, kırıyorsun, üzüyorsun ama sonuç ben seni gene de çok seviyorum yüreğimin neşesi :78: Ve iyi ki seni seviyorum, iyi ki senli hayaller kuruyorum. İyiki benimsin ve daha bi ton iyi kii.. Gülüşünden öperiiiimmm seni şebek

yazıklar olsun sana, yazıklar olsun sana verdiğim bütün emeklere ,senin için yaptıklarıma... yazıklar olsun..! senden nefret ediyorum. nefret..!! bukadar kaba bukadar kırıcı bukadar terbiyesiz olmak zorundamısın. sen nezaman bukadar kötü oldun ya.!! nezaman değişmeye başladın?nezaman neden değiştin . neden!!

Şeytana uymaya başladıklarından beri böyleler..

boşa geçen on senemi düşündükçe içim yanıyor madem sonu böyle bitecekti ne diye yıllarca peşimden koştun ? hiç mi vicdanın sızlamıyor senin ..

neyseki senelerim boşa çıksa bile vicdanım rahat en azından , seninse başına geleceklere ben bile üzülüyorum ..ne kadar diptesin bi bilsen

Isten cikacagim birazdan senin olmadigin evimizin kapisini acacagim oylece odalari gezecegim.. dolaptaki kiyafetlerini izleyecegim yatagimiza oturup bi sure oylece.. oyalanacagim biraz .. sonra arabaya binip annenlere gidecegim .. sensiz sensiz annenlerde olmak cok koyuyor be sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…