Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilek tutmadan kaydı bütün yıldızlar..

Sanırım bu defa baltayı taşa vurdular sevgilim...

Cok ufak bir gerginlik yaşadık , bugün ikimizde konuşmak istemedik anlıyorum.

Ama ben arada birde olsa adım atıp sana yazıyorum üstelik sevdiğimiz bir şarkının sözlerini.
Sen neden umursamadın ki şimdi beni ?

Dün 21.15'te benim için buraların bir önemi kalmadı.
Şüca'm seni bekliyorum, belki yıllarca bekleyeceğim.
Ama ben buradayım..Dimdik uğurladım, dimdik karşılayacağım.
Mesafeler sadece bizi birbirimize daha çok bağlamak için var.
Seni seviyorum sevgilim, Allah'ıma emanetsin.

Bugün -birbirimizi aylarca göremeyecek olsak da- hiç vedalaşmadık farkettin mi sevdiğim?
Sen vedalardan hoşlanmazsın ya, kahroluyorum gözyaşlarını görünce derdin ya,işte bu yüzden ağzıma bile almadım ayrılığı bugün.
Yanında olduğum her saniyeye tutundum, şükrettim.
Yıllarca her gidişinde ağladım ben...Bu kez de akacak gözyaşlarım biliyorum ama karşında değil... Üzülmeni istemiyorum.
Hem sanki kısa sürecek bu ayrılık öyle de bir his var içimde.
Sanki çıkıp geleceksin yakın bir vakitte, elinde bir buket gül ve güzel gülümsemenle bizim eve.

Son düzenleme:
Kuru sıkıymış anladım bizim tüm hikayemiz
Öldürmedi bu mudur en kuvvetli darben???
Bu sefer acıtmadı özenle seçip söylediğin sözler

lamba cinine!

her görüşümde tekrar aşık oluyorum sana
yeşilin en güzel tonu olan gözlerine

Hayatim... sakin seni aramadigimi zannetme ariyorum ama kogus telefonunda sıkıntı var galiba:26: dunden beri ariyorum acan yok.. bende caliyor ama orda calmiyor mu acaba:26: bi rahatca konusabildigimiz kogus nobetlerin vardi artik oda yok beni yarin mutlaka ara olur mu ankesorluden

Ben seni çok sevdim...

Belki zordur anlaması sessizliğimden...

Ben seni çok sevdim...
Sen oku kelimeleri gözlerimden...

C.ADRIAN

Ah benim icin nasil kiymetlisin bir bilsen, öz kardesim olsan bu kadar severdim... Zaten icimden geldikce seni ne cok sevdigimi dile de getirdim. aha dogum gunun de yaklasti, bir firsat daha cikti. :)

gördüğün sadece rüyaydı bitanem korkunç ama sadece rüya... biz ise gerçek hayatız aşkız seni asla bırakmam sakın rüyanı düşünüp üzme kendini iyi şeyler düşün mesela evimizi kızımızı o mutlu günleri seni çok seviyorum prensim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…