Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl bir iyilik yaptım da seni buldum diye soruyor insanlar. Haklılar sevdiğim, ben yorulmayayım diye evi toplayan o güzel ellerini öpeyim. Yüce Rabbim, seni korusun, uzun bir ömrün olsun. Ve n'olur Allah'ım, O'nun gözlerine yaş hiç uğramasın. Amin.

Hayatımda ilk defa sabahları uyandığımda herşey öylesine mükemmel ki
Uçuyorum sanki.... büyülenmiş gibi
Öğrendim sevmeyi
Hayatta bizi mutlu eden o küçücük şeyleri....
Bu; bu zamana kadar yaşadığım en güzel şeydi!

Bu masumiyet...
Senin aşkınla boyadığın günler...
O kadar müthiş ki dilerim sonsuza dek sürerler

[video=youtube;Ir2Sg_8hC3w]http://www.youtube.com/watch?v=Ir2Sg_8hC3w[/video]

Sen şimdi beni kıskandırmaya çalıştın. Bende ne kadar çaktırmamaya çalışsam da kıskandığımı belli ettim azcıııkk sen bunu hissedip çok şeker bi kahkaha attın. .
Neler oluyo bize

Şu boynumdaki kolyeyi takınca hatırladım bir erkeğin bir kadını düşünmesi ne demekmiş?
Sebepsiz,çıkarsız,menfaatsiz...
Aşk mı bu?

bu kadarsın işte..çapın zekan beynin herşeyinle bu kadarsın..ama büyük adam pozlarına girme o verdiğin ama burnumdan getirdiğin yarım puanın kadar ol..o bile daha değerli hiç değilse bi işe yarıyor...

Ben gene kimden ayrılsam.. senden ayrılıyorum hep.. beni kim terk etse... o sen oluyorsun.. her ihanette ve her vefasızlıkta çarpıyorsun yüzüme yüzüme.. hep sende kalmışım.. açtığım tüm sayfaları önceden gelip gizlice karalamışsın.. neyse.. bu da geçecek. freud demiş ya tecrübe insanın kalbiyle bağlantısının kaybolmasıdır falan.. istemiyorum ben.. yere batsın böyle tecrübe.. napalım.. hayat bana çift dikiş atiyor hep.. her acıdan çifter çifter.. bu da geçecek..

Sinirim geçmiyor!!!senin sınavını ben senden daha fazla düşünüyorum..stresten çalışamıyormuş da..zorla kendini zorla o zaman,bir hafta sonra ne istiyorsan yap..geleceğimizi düşünseydin azıcık daha yüklenirdin derslere..bir sene daha beklemek istiyorsan onu bilemem tabi..allahtan çok düşük puanlarla atanıyorsun..onu bile alacağından şüpeliyim..

Sen benim en hüzünlü yanımsın. Kollarında ağlarken bile bana güven verensin. Merak ettiğimsin, endişelendiğimsin. Her ne kadar bir gün ayrılmak zorunda kalacak olsakta bende hiç bitmeyecek olansın.

Öyle bir kul hakkım var ki benden alınan
Yarına bırakılır ama asla yanına bırakılmaz...

Ne zaman pişman olursun biliyor musun?
yarım bıraktığını başkası tamamladığında...

sadece sana değil bütün erkeklere hepiniz aynısınız bu kaçıncı yeter artık azcık güven duysak arkamızı dönsek yemediğiniz halt kalmıyor bi kere sağlam kazık yedim zaten yedirirmiyim ben sana kendimi olum bu hayatta önemli olan benim bennnnn sen değilsin benim hayatımın merkezinde ben varım bennnn sen değilsin azıcık vicdanın olsaydı zaten bu kız sonuna kadar sadık askerdeyken beni bekliyor derdin bana en çok ben seviyorum diye vıcık vıcık msj attıktan 4 dk sonra eski sevgililerini facebooktan arayıp eklemezdin umursamaz vicdansız bu ne diyorum sana arkadasım yanımda sonra konusalım diyorsun bide msj atıyorum cevap yok nasıl vurdumduymazmışsın sende benim haberim yokmus noldu sabaha kadar düşünüp bahane üretcen di mi yok gülüm yemezler senin burnunu sürtmenin vakti geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…