Seni ipeklere sardım içimde, saklıyorum herkesten.
Kendimden bile koruyorum..
Neden bu kadar çok seviyorum?
Gözlerini her arayıp bulamayışımda yıkılıyorum..
Şuanda ellerinin yüzümde gezinmesine o kadar ihtiyacım var ki..
Buraya seninle ilgili tüm düşüncelerimi yazmak isterdim ama hangi kelimeleri seçeceğimi bilemiyorum.
O kadar özelsin ki kelimeler yanında basit kalacak
Ben elimden gelen her şeyi yaptım aylarca konuştum kalbim rahat eğer seninde kalbin rahatsa sorun yok.Bazı şeyleri uzatmanın anlamı yok sanırım şu saatten sonra yolun açık olsun.
Bebeğim seni çok sevdim. daha da sevmek isterdim ama.... olmadı... benim sevgi anlayışım farklı işte. ben özgür bırakarak severim. al işte. azad ettim seni.. özgürsün bitanem.. özgürsün güzel gözlüm.. dilediğin gibi aldat.. dilediğin gibi eski sevgilini ara.. onu telefonuna erkek ismiyle kaydetmene müsade eder miyim ben.. aa valla ayip olur.. al kaydet onu dilediğince kendi ismiyle.. dilediğin gibi ara.. konuş.. yalana dolana hileye hurdaya gerek yok.. al azad ettim birtanem.. kafana göre bundan sonra.. sen doymazsın güzel gözlüm.. çok kadın hiç kadındır.. hiçim artık bebeğim.. ben tüm bunların artık dışındayım ...! geçmişler olaaaaaaaaaaaaaaa.......................
ne olursa olsun kendimi çok seviyorum. hani şu "dama" dediğim anları çok seviyorum.. aşkımdan ölsem de eyvallah etmeyen hallerimi çok seviyorum.. bitmesi gerektiği noktada ilişkilerimi kesip atabilmemi çooook seviyorum.. canım gibi sevdiğim o erkekleri affedilmeyecek hatalarıyla baş başa bırakabilmemi çok seviyorum. seviyorum ben bu güçlü kadını.. çok güzel şeyler yaşayacağima sonsuz inanıyorum.. gidişlerimi seviyorum.. geri dönüşü olmayan yollara o sapışlarımı seviyorum.. kadın gibi kadınım ben.. her şeyimi veriyorum sorgusuz sualsiz.. ihanetleri ve kahpelikleri ve de kalleşlikleri bağışlamayışımı çoook seviyorum.. ben barajyolunda yüzüğü fırlatip atan, dilberler sekisinden evime ağlaya ağlaya koşa koşa gelen, ve senin evinin önündeki parkta ağlayarak ve sana sarılarak son kez koklayarak durup dolmuşa binip evine gelen, bi nargile yakıp dumanında aşkını öldüren bu güçlü çocuk kadını çok seviyorum.. hep böyle kalayım.. hep.........
Ne güzel duadır. .Amiiinn! !
Allah'ım
O'nu görmek,
O'nu tanımak,
O'na inanmak,
O'nu sevmek,
O'nunla olmak,
O'na yol arkadaşı olmak sevdasına tutuldum..
O'na ulaşmak için yollarımı aç...
hiç utanmadan bana bir de "görüşelim mi" demiyor musun ? sende azıcık şeref haysiyet onur gurur olsa benim yüzüme bakacak yüzün olmaz be ! bozmayacağim sana karşi terbiyemi asla ! çık git hayatımdan aşşağılık herif !!! git layığına.. git o senin dengin.. ben onun gibi midesiz değilim..