Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaş olmus 23 yazdırdıgın seylere bak !

Yoklugunuzun farkında olmayanı varlgınızla rahatsız etmeyin

Feysi de deactive ettim

yaşlı başlı kızım ama aşık olunca yine ergene baglıyorum

Sevgili Öküzüm
Allahımın taktiri sanırım ne zaman yüzümü assan ya da beni üzsen bir şefkat tokatı atıyor sana

Biraz önce kalbime indiriyordun bir an göz yanılmasına uğradım nerdeyse yanlış gördüm diye şuan ağlayacağım mutluluktan:)))ne yaptın anlamadım ama neyse:))Olurda seninle olmasa bile dedeni çok seviyorum bir gün cesaret edip konuşacağım senin haberin olmayacak tabi:))

Rabbim seni bana ve ailene bağışladı sevgilim...
Daha beteri de olabilirdi,Allah korusun düşünmek bile istemiyorum
Sabah yine seni ben uyandıracağım hem de dün geceyi düşünüp şükrederek

Bu gün trafikte seni gördüm, durdum ,yol verdim...aradan çok zaman geçti ama geçmişte yaşattığın tüm güzellikler için sana içimden tekrar teşekkür ettim,sağlığın için şükrettim

Senin akrostiş yazan/yazdıran kalbini seveyim aşkkk!
İsmimi en çok şiirinin baş harflerinde görünce sevdim ben

yine rüyamda gördüm seni dün ama hergün de girilmez ki rüyalarıma çık artık aklımdan, rüyalarımdan uzaklaş ama benden, yoksa her geçen gün daha da yaklaşıyorum sana

Şimdi kavramların ve cümle rüzgarların dışında durdum.. bekliyorum.. gelme !!! (gülten akın)

Aylar geçti.
Güneş her gün doğuşuyla işkence ediyor sanki bana.
Her hava çekişimde yanıyor ciğerlerim.

Her gün, her dakika, her an acı çeker mi insan?
Biraz olsun iyileşmez mi bu yara?

Biri var şimdi, meraklı meraklı dolanıyor etrafımda.
Gülümsetiyor beni.
Farkında ağır hasarlı olduğumun. Çözümler arıyor kendince.

Bugün hayal ettim kendimi onunla, başkasıyla yani.
Nefesim tıkandı.
İhanet etmiş gibi hissettim.
Nedir bu hala sana aitlik hissi?
Bu nasıl bir işkence, nasıl bir acıdır?

Ya Rab;
İliklerime kadar işleyen bu tümörden kurtar beni..Bitir artık...

okurken eridim benim canım yandı resmen.....

Boğazıma öküz oturdu gece gece... Keşke keşke yarın sabah uyansam herşey toz pembe olsa. Benim için ve arkadaşım için de...

Sen Benim tek yönlü sokağımsın..

bugün pazar ve ben seni bin kat daha çok özledim..bu şehir sensiz boğar oldu beni ..

Son düzenleme:
İstersen adını hiç koymayalım nazarlardan korusun diye Allahım... İstersen adı aşk olsun diyelim zor günler bize ders olsun güzelim her sevene nasip olmaz böyle kıymetini bilelim...Sen görmesende yazdıklarımı artık sende beni affedip gelirsin yanıma inşallah..Adını aşk koyarız...

Seni kapıda gördüğüm anda o kadar şaşırdım ki...
Şaka gibisin sevgilim inanamıyorum sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…