Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk defa beklediğime seviniyorum. beklemek ilk defa güzel :103:

Soru işaretleri içinde kayboldum,boğuluyorum.
Farketmiyorsun...

Senin kollarında uyumak, sabaha seninle gözümü açmak hayatımda tattığım en güzel duyguydu eve gelmek çok zordu sana belli etmemeye çalışsamda gözyaşlarımı tutamadım ardından.Şimdiden çok özledim

Askerdeki yarim,,seni kanlı canlı görmeyeli 2 ay oldu bakma kameradan görmek yetiyo desemde yetmiyo ama seni üzmek istemiyorum,,keşke yanına gelebilsem ama biraz daha sabretcez diye söz verdik senii öyle özledim ki burnumda tütüyosun ...

Şu askerlik bitsin yıldırım nikahıyla evlenelim bitsin bu ayrılıklar bitsin bu azap

Ne de güzel oturup dertleşebiliyoruz seninle sevgilim
Yeri geldi mi en yakın arkadaşımdan daha da yakınsın
Yeri geldi mi de koruyucu meleğim gibisin
Ve her zaman aşkı en derinimde hissettiriyorsun...

Facebook'taki "AşK" isimli fotograf paylasimlarindan bi süreliğine nefret ediyorum hayatım

Cok ozlemisim yaaa.Karnimiz agriyana kadar epeyyy zamandir gulmemistik.
:)) guzeldi bu aksam...

Ve bir sabah uyandıgığında , bir kuş kanatlandığında , güneş pencereden içeriye sızdıgında , sol yanını boşalttığımı anlayacaksın , sızlayacak ..

Her etek giydigimda gözümün icine baka baka bacaklarima bakmandan nefret ediyorum

Ben sana kocaman sarılmak istiyorum..
Ama sarılırsam bırakamamaktan ölesiye korkuyorum.

tekrar bir araya geldik ilk buluştuğumuz yerde görüşelim dedik telde. ilk görüştüğümüz yerde görüştük 5 dakika boyunca deli gibi sarılıp ağladık ne kadar çok özleşmişiz öyle kokularımızı çekioduk içimize titrioduk heycandan seviçten oturduk ellerimizi kenetledik sıkı sıkı ne kadar çok anlatcak şeyimiz birikmiş meğer saatlerce konuştuk zaman zaman ağladık zaman zaman güldük ellerimi ellerinden gözlerimi gözlerinden hiç ayırmadım nasılda özlemiştim ben seni ayrılık yıpratmıştı bizi yeniden biz olmuştuk dönmen gerekiyodu akşam olmuştu yinemi veda diye hıçkırıklara boğuldum gitme nolur diye sarılıp ağlıyodum sana artık 2 haftaya yine gelicem meleğim diyip öpüp kokluyodun beni... nasıl bi rüyaydı bu ya sabah ağlayarak uyandım yastığım sırılsıklam olmuştu hala etkisindeyim ruh gibi kalkıp geldim işe rüya olduguna inanmak istemedim uyandıgım da ne sen vardın yanımda ne sarılan bi adam ne ellerimi sıkı sıkı tutan biri vardı.. ancak rüyalarda buluşuruz artık böyle sevgili.. nolur çık git içimden kalbimden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…