Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnadıni gururunu bir kenara birak seviyorsan ara.....

Benim öküz mü öküz, tatlı mı tatlı nişanlıcığım ayy yerim aşkım depreşti genee bak
Senii çok özledim yüreğimin neşesi, o ellerini yerim senin asker olmuşta bılaşık mı yıkayormuş benim aşkım
Tamam tamam kızma dalga geçmiycem sustum. Ama ben seni çok özledim ki, ve de çok çok çok hep daha çok seviyorum seni şapşal

Sen benim dayımdan korkuyosun ben senin teyzelerinden.
İkisinin arasına oturtma beni lüfffeenn. :18:
Onlarda annen gibi şekerse hiçte çekinmiyorum.
Bekle beni Yalova ben geliyorum.

Gururundansa yapma artık ben vazgeçmedim fikrim olumlu yönde lütfen gelin olurmu:))Okuyamasanda hissedersin umarım

Kendime : "Hayatında en az bir aşağılık herifle yakınlaşmadan gerçek kadın olamazsın." Murat Menteş

Evet tembelim! Belki aklım çalışmıyor ama kalbim yalnızca sana çalışıyor!

Sevmek...''Özlediğinde üşümekmiş..''Sol yanında bir ateşin içten içe yanmasıymış..Canından can giderken, Elinden bişey gelmeden sessizce izlemekmiş sevmek..Sevmek tüm güzelliklerin onun olması için sessizce YARADANA yalvarmakmış...!

Kasıtlı üzerime geliyorlar,aptal mıyım ben?
Farkında olmadığı mı sanıyorlar?

Nolursun artik ara su telefona bakmaktan biktim kavga etmekten hakli oldugum halde üzüleyn aglayan ben olmakyan biktim gün icinde bir kere bile aklina gelmememden biktim görmüyor musun ölüyorum yavas yavas nolur tek mesajinla hallolacak hersey ASKIM yazsan yemin ediyorum herseyi unutacam her ezanda dua ediyorum her sn seni bana bagislasin diye sana söyleyemesemde yemin ederim SENI COK SEVİYORUM

Yüzsüz olmamamı seviyorum.
Yapıp edip bir şey olmamış gibi davranamıyorum siz gibi.

Neden benim artık umutlarım tükendiğinde bana umut oluyorsun?
Üstelik seni bu kadar kırıp incitmişken...
Dua gibisin.

Iyi degilim bugün ne tarafımdan kalktım bilmiyorum ama sol yanim'imin benimle olmadığı gercegiyle uyaniyorum zaten her sabah bitsin bi hasret güçlü durmak istemiyorum artık geldiğin gün deli gibi aglayacagim iste, dik durmayacagim koyuverecegim gözyaşlarımi cok yoruldum ben kocacim

Gece tripli uyanıp güne kumrular gibi başlamak.
Maşallah
Senin ödeme planı yapmanı yerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…