Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nolur hayatindaki ikinci kaybi yasamana izin verme nolursun askim bize yardim et bitirmeyelim bizi ayirmayalim bu kelimeyi bizi kaybetme....

Son düzenleme:
Bugün direttin ilçeye sensiz gitmem diye ama iyi ki diretmişsin :)
Gezdik, yedik içtik, güzel zaman geçirdik.
Keşke sık sık yapsak böyle.

aşkımm yine seviyorum yine seviyousn yine seviyoruz
duysun herkes o benim sevgilim
kimse inanmıor ama seviyor bu cocuk beni
ve ben de onuuu

En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa…

Son düzenleme:
benim canım kocam, canımın içi, bitanecik kocam ayhhh nasıl da seviyorum bu hitabı
evlilik böyle bişi demek ki, seninle birlikte 6:15te uyanıp sana sandviç hazırlayıp seni uğurlayıp, geri yatmayıp ortalığı toparlayıp öyle çıkmak
ve dolayısıyla normal şartlardan 1 saat önce büroya varmak
çok mutluyum, senle dolu dolu geçen günlerin ardından akşama kadar seni çok özlücem ben yine

Evet evet evet milyon kere evet.
Onca yolu gidip o büyük pankartı yaptırıp arkadaşını taa İzmirlerden benim içinmi getirttin sen.
Ah Galata aşkımıza şahit oldun.
Adım,soyadın,soru işareti,fotoğraflarımız.
Kuleye çıkıpta aşağıya baktığımda gördüğüm manzaraya şok oldum. İnsanlar etrafında toplanmıştı.
Ardından cebinden çıkardığın yüzüğe.
Sen benim yüreğime,ruhuma nasıl iyi geliyorsun bir bilsen.
İyi niyetinle,cömertliğinle,sıcaklığınla,dürüstlüğünle,mertliğinle nasıl benden biri gibiydin.
Şimdide nasıl benimsin nasıl seninim.
Geçirdiğim sıkıntıların üstüne nasıl hediye gibi geldin,hoşgeldin.
Çocuklar gerçek sevgiyi sahte sevgiyi ayırt ederlermiş.
Günün sonunda gittiğimiz çay bahçesinde ki ufaklığın usul usul kucağına ilişmesi,
hem onunla ilgilenip hem bana takılmaların masal gibiydi.

Nimetten saydığımsın...

Seni tanıdım ve dedimki:
"Bu adamdan baba olur...
Ve öyle ki ölsem gitsem,
Benim yerime annede olur"

dünkü çocuksu duyarlılığına bayıldım bebeğim.

mutfağa "yardım edecek bir şey var mı" diye sormak için gelip, "yok bebişim" cevabını verdikten yaklaşık 3 dk sonra odadan gelen oyun sesleri o an öyle huzurlu ve mutlu oldum ki... kendi kendime gülümsedim, sen görmedin.. uslu ve tatlı bir oğlum varmış gibi hissettim bir an. öyle tatlı ve çocukça ve düşünceli bir davranıştı ki... sabahki serzenişimi dikkate alıp bu şekilde davranman... akşam sana geribildirimde bulundum, o tatlı yanakları da sıktım ödül olarak; ama buraya da yazmak istedim. belki okursun

hep böyle kal canım bebeğim...

ablanın nişanında bu kadar stres yaptınn, sesin soluğun düştü
bizim nişanda benim stresimi anlayabildin mi aşkito balığı

ama akşam yanındayım ben bütün stresini alacamm hiç sıkma canınıı

bebem,balım,tatlım,canımın içi,cancağızım...söyleyemediğim tüm hitaplarım...ben pişmanım...hayatımdaki tüm sıkıntıların acısını senden aldım...sana çattım...seni suçladım...o kadar şımarık,o kadar kaprisli, o kadar ilgi manyağı,dolduruşa gelen,aciz,öğretme akıllıydım ki...yeni anladım...seni ben terkettim...ilşkiyi ben öldürdüm...ama pişmanım...keşke bunların ayrımına önceden varsayım,farketseydim...binlerce kez bitirelim,seni terkederim dedim...oysa hiç vazgeçmedim,vazgeçemedim...şimdi kozlar senin elinde...sen vazgeçtin...ama dillendirmeyerek,benimle ilgilenmeyerek,ilgime karşılık vermeyerek öğretiyorsun bana...hakettim...yüzüme tükürsen de ağır laflar söylesen de hak ettim...ama yapmazsın...

Gidiyor musunuz? Güle güle.
Kapıyı iyice kapayın. Sizden üşüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…