Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Câya gelicem diyip, hazırlık yaptırıp son dakika satan arkadasa sadece kufredilir degil mi?

Bundan sonra ne olursa olsun seni sevdiğime asla pişman olmayacağımm
En güzel iyikim'sin

evet evet maskeli süvari filmi sayesinde düğün pasta yada giriş müziğimi buldum kovboy müziği olucak William Tell Overture buldum seni sonunda süper olucak belki çok zaman var ama bu fikrimde değişmeyecek

aşk bugün yiner herşey harikaydı iyiki geldin bize kendi ellerimle güzel mamalar yaptım öğreniyorum ben artık bu işi ömrüm

2 Cümle ve dünyalara bedel..

Seni Özledim
Seni Seviyorum
Sen Cansın
Sen HERŞEYSİN...

Özlemin biri bitiyor, diğeri başlıyor. Kavuşuyoruz, sonra tekrar ayrılıyoruz. Yine kavuşacağız, çok az kaldı ama sonra 5 ay ayrı kalacağız. Mutlu sona kadar bu hep böyle sürecek Uzaktan ilişki yürütmek ne zormuş Yarabbi

Kalbimin atışlarını duyabiliyor musun?

ailem,arkadaşlarım hatta akrabalarım...kutlayın...bu zafer sizin...kına yakışır!

benim evimde bana terbiyesizlik yapamazsın misafirsen yerini bil! kahveyi üstüne dökmediğime dua et!

Sensiz koskocaman bi boşluktayım, çaresizim, güçsüzüm, bi hiçim.
Ama sesin, gülüşün, resimlerin bu zor zamanlarda azcık ta olsa yetiyor sevdiceğim. :26:
Özlemin her saniye kat kat artıyor, ağlamıyorum merak etme. ''O gözlerden akan tek damla yaş bana ait, ağlama'' dediğinden beri ağlamıyorum, tutuyorum kendimi. Lakin zor geliyor sensizlik çok zor geliyor..
Birbirimize yakıştırdığımız şarkı sözlerine söylerdik ya bak dinle ''Hasretim ben sana deli gibi hasretim..''

Dünyada en huzurlu olduğum an başım göğsünde sarılıp uyuduğum andı.
Benim canım sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…