Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Madem suç benim değil,peki ben neden üzülüyorum sence?

Kafan büyük olabilir ama beynin küçük kalmış aklinialirimsmile

Çokk harika bi gün yaşattın bitanem en güzel doğum günüm bugün oldu.
Seni çok Seviyorumm :asigim:

sevdiğim
hergeçen gün biraz daha tanıyor ve biraz daha yaklaşıyoruz seninle.Ama içimde çozemediğim bir sıkıntı var sana karşı.Güvenmek istiyorum belki sana ama yapamıyorum,nedenini bilmiyorum.Hani herkonuşmamızda sen evliliğimize getiriyorsun ya konuyu ve ben herseferinde kısmet diyorum ya,böyle dememin nedeni ailem olduğu kadar benim sana karşı olan içimdeki soru işaretleridir.ıstiyorum ki bu soru işaretleri cevap bulsun,istiyorum ki gönlüm gönlünde huzur bulsun.Ama kafamda bu sru işaretleri olduğu müddetçe :1no2:

ßensiz günlerini sen unut artık!!! <3 <3 <3

Aşkım ya 3-4 aydan sonra cidden yola gelmeye başladın neden aklıma bu fikir daha önce gelmedi ki?
Tüh ya...
:roflol:

Ben seni hep özlüyorum ki:1rolleyes:..herzmn aklimdasin..Çok üzgünüm çoook
...seni düsünmedigimide nerden cikardin yaaa:bbo:

Bir ömrü uğruna heba ettim. Vazgeçtim demen için miydi? Ben onu zaten biliyorum. Hep vazgeçiyorsun... Sebebi ne acaba? Çok mu seviyorsun benim gibi. En ufak bir üzüntü katlanarak kalbinde büyüyor kar topu gibi... Bu acıya dayanamayınca pes mi diyorsun? Bende vazgeçiyorumda günde bir çok sefer... Sonra tekrar toparlanıyorum... Bu mu?:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

dün farkettimde
artık özlemiyorumda seni ..
özlediğim aşk
tekrar aşık olmak istiyorum ..
dolu dolu , hakkını vererek ..
hak edenle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…