Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kafam karmakarışık oldu yine;
Anne tamam sözle istemeyi aynı gün yapmayalım isteme kalabalık olmasın sakin olsun diyosun.
O zaman istemede kim olmıcak diyorum şunlarmı olmaz yok bunlarmı olmaz oda yok.
Hepsinin aklı kalır,darılır.E bi gün önce istemede olan adam zaten sözdede olucaksa ayrı ayrı yapmanın anlamı ne?
Arada bi kaç hafta olsun diyosun.
Taa Erzurumdan gelen adamı nasıl 1 ay burda tutucaz diyo sevdiceğim.
O da haklı.İnsanlar 7 kişi gelicekler sadece biz 30 kişi zaten kalabalık bizim kalabalığımız.karşı tarafın değilki.
BDV'ye konu açasım geldi yeminlen bunaldım

'' Bana bir işaret gönder ...

Senden olsun , hemen anlayayım bana olduğunu ...

Düşünmeyeyim , düşünmekten yoruldum .

Seni düşünmek keyifli bir tek ;

Seninde aklına düşüyor muyum , ahh bir bilsem ... ''

bazen seni okuyunca kendi kalbime ayna tutulmuş sanıyorum, çok garip...

DÜŞÜNÜRKEN SENI YUZUM GULUYOR
UYKUYA ÖYLECE DALSAM DIYORUM
DALARKEN RESMİNE BAKIP DIYORUM
DURUP DURUP BENI SARSA SARSA DIYORUM AHHH AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÇOK SEVIYORUM BITANEMMMMMMMMMMMM

Çabuk söyle hıyarağası, ne düşündün hakkımda?
Beğendin mi beni len kereste ?

Ulan leydi, bana saat 6 dan önce burda ol dedin. Burdayım , hani sen nerdesin ! Caspercılık mı oynuyoruz napıyoruzzzz

Bugün tam 6 sene öncesine döndüm sevgilim...Hoşgeldin hayatıma,hoşgeldin ömrüme canıma can katanım Nice 6. senelere kocacım benim.Seni çok seviyorum ömrümün sahibi

artık evimizde dinlenelim aşkım
kimse yemeğe almasın bizi
ayaklarımızı uzatıp tv izleyelim,kitap okuyalım çay yudumlarken.
ramazan da geliyor miss gibi pide kokusu sarsın evimizi, huzurumuza karışsın.

şimdi sen gittin ya, ne yalan söyleyeyim üzüldüm. 5 yıl boyunca sürekli beraber çalışınca bir alışkanlık oldu tabi. Bu arada tanıdığım ilk Filipinli idin biliyorsun dimi. ilk işe girdiğimde de en samimi sen karşılamıştın beni.. "kurtuldum" şeklinde bir çıkış yapmana da şaşırdım, halbuki ben hep mutlusun sanıyordum neyse, yolun açık olsun görüşürüz nasıl olsa :26:

aradan yıllar geçmesine rağmen elime dokunmanla, bakışlarınla, gülüşünle içimi titrettin ya... heyt bee

bi problem olsa arardın değil mi?
of ya, çıldıracağım.

Benim sana duyduğum aşk gökkuşağı gibiydi , her rengi barındırırdı.
Şimdi sadece zifiri karanlık

Gecenin bir yarısı ben uyurken arayıp, "Ben artık dayanamıyorum sevgilim, niye erteliyoruz ki biz aşkımızı? Ben kararımı verdim. Daha fazla beklemeyelim, gerekirse iki işte çalışır yine bakarım ben sana. Annenlere söyle bayramda seni istemeye geleceğiz." sözlerinin ardından uyku sersemi "Tamam hayatım" deyip telefonu kapatmış olabilirim ama sabah aynen bu şekilde uyandım.
Hayatta en çok istediğim şeysin sen, aşk kokulu sevgilimmm!.. Ama bayram çook erken. Babamı ikna etmek imkansız ötesi, ama herşeye rağmen uyku sersemi de olsa söylemiş olduğum "tamam"ın arkasında durup şansımı annemin ağzını yoklayarak deneyeceğim aşkkk!
Niye sözleneceğimizin düşüncesi bile kalbimi yerinden sökecekmişcesine hızlandırıyor?
Seni herşeyden, herkesten çok istiyorum
Şu mübarek Ramazanın hürmetine, Rabbim hayırlısıyla bizi birbirimize eş kılsın inşallah. Amiiinn...

telefonda sohbet ederken aşkım birşey söyleyeyim mi sana deyip bi duraksadıktan sonra o etkileyici sesiyle seni seviyorum diyen sevgili! dünyadaki başka hiçbir iki kelime beni bu kadar mutlu edemezdi.. ömrüme ömür katansın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…