Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her geçen gün değil her geçen dakika daha bir alışıyoruz birbirimize...
Şükürler olsun Rabbime...

Güzel gözlü yarim, kurban olduğum ne kadar kırsan da üzsen de bak bi özür dileyişinle geçiyor. Sanırım mesafeler en çok bu sana olan bağlılığımı güçlendiriyor. Bugün 168 günlük askersin sevdiceğim. Hani birşeyi unuttuğunda bana soruyorsun ya, tarihle aran çok iyidir senin hesaplamaları söyle bakim diye. Ahh ahh. Özledim be aşkım özledim seni. Çok özledim be adam çok özledim. Hele o şapşal şapşal bakışlarını gördüm ya bugün dokunamamak o kadar çok koydu ki bana. Hasretin büyüdü içimde.. Gelişini bekliyorum.

Ama bu hasretlik yeter, gel artık hasretini anlatacak kelimeler tükendi!

Allah çok büyük. Çok şükür herşey yolunda Rabbim sen bir kapıyı kapatırken hep diğerini açıyorsun, çok yaşadım. O yüzden kimse umudunu kesmemeli. Temiz kalpliye hakettiğini veriyorsun

sen benim bu halime aşıksın ama ben hiç de memnun değilim bu kadar ince ruhlu, narin, duygusal olmaktan.. babamın bir lafı bütün gecemi zehir etmeye yetti. sevmiyorum aşkım sevmiyorum babamı, annem için kalalım 1-2 gün ama sonrasında al götür beni evimize, yapamıyorum yaşayamıyorum ben bu evde

2 senelik ayrılık yaramış sana, olmuşsun sen eskiden sensiz gezmeme asla izin vermezken şimdi böyle yapıyorsun ya içim gidiyor, hınzır seni ama hemen barışmak yok şekerim, biraz daha sürün sen, ben de bu arada biraz daha gezip tozayım

Kendime kızıyorum aslinda nasil bu kadar iyi niyetli ve kör olabiliyorum diye.Sevdicegim uyardı beni daha sen gelmeden ama ahh dinlemedim :-( bir de yüzsüz yüzsüz cevap vermeye çalışıyorsun ya bana ne diyeyim ki.9 aydir susuyorum yaptigin nankorluge bu aksam sadece nedenini öğrenmek istedim yani hakkımı ama onu bile beceremedin be eski dost :-( sesinin titremesini duydum ya asıl cevap o oldu bana.Sana üzülüyorum yine de bu hayattaki tek dostunu ve arkadasini kaybettin, bu karakterle hep kaybedeceksin zaten.Rabbim sana evlat verdiğinde umarim cevrende ona durustlugun erdem olduğunu öğretecek birileri olur.

Benimki Kalbine sürgün..

sana yine hasretle geldim sevgilim... bugün sizdeydik iftarda ve bir tek sen eksiktin masa da ama hep bizleydin seni konuştuk bizi konuştuk... sonra odana çıktım hani her geldiğimde odana çıkıp bir yarım saat kaçardık ya herşeyden sığınırdık oraya yine öyle olacak diye çıktım ama yoktun sevgilim boştu yatak gitmeden önce giydiklerini koymuşlar yatağına gelince aramaya uğraşma hemen giy diye saatlerce ağladım yatağında dinsin artık gözyaşım gel artık ömrüm sana ihtiyacım var

yavrum bi sen mi face şifresi kırabildiğini sanıyosun?
yazdıklarını okudum, yazıklar olsun ki benim babama kendi çocuklarından evvel seni okuttu.
ama adam olamana yetmedi bu.
çok heycanlıyım, yoldaymışsın buraya dogru geliyormuşsun,
açtım kollarımı, intikam için seni bekliyorum, gel hadi

Soruyorsun ya neden önceki gibi bize gitmiyorsun diye gidemiyorum, gitmek istemiyorum çünkü oraya gidince daha çok özlüyorum seni. Evet bugün de size gidiyoruz, öncelikle odana çıkıp ceketinde kalan kokunu içime çekeceğim sonra odanın her yerine göz gezdireceğim sen varmış gibi. Geçen size gene gittiğimde annene demiştim o ceketi yıkama diye oysa ki Annen diyor ki o cekette onun kokusu yok. Ve ben şunu farkettim ki senin kokunu en iyi ben biliyorum, ben soluyorum. Yine koklayacağım sevdiğimin kokusunu..
Sana sarılır gibi sarılacağım ceketine, doya doya içime çekeceğim kokunu.. Bi daha surat yapma, bozulmasın aramız..
Çünkü ben seni çok özledim yüreğimin neşesi.. Çok özledim!

Sevmediğim insanlar da olacak sizde, ama inatla güleceğim suratlarına.

Lütfen biraz sabır Canım.
İyi değilim, dinlenmeye ihtiyacım var.
Kısa bir süre ama

Askeeeeeeeerr ! Senin ''seni çok özledim'' diyen ağzını yerim. Ve ben senii daha çook özledim. Aslında en çok seninle bu kavgalarımızı seviyorum, ben daha çok özledim ben daha çok özledim gibi. Seni sinir etmeye bayılıyorum o anlarda çünküü.
Heee bir de ''ben daha çook seviyorum!'' :82:

sen online olunca tam 5 dakika
yok 3 dakika
tamam
tam 1 dakika boyunca cevap yazmıycam görürsün sen

bigun tum aşık oldugum çocuklardan vazgeçip
beni gerçekten seven bir çocuga evet diycem
o zaman anlıycaksınız kıymetimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…