Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
'Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli' sözü için gerçekten biçilmiş kaftansın.

Son düzenleyen: Moderatör:

kardelenimiz yok oldu anıt parkımız yok oldu ! heryer duman oldu ! belediye bişeyler yapma çabasında aama en keyif aldığımız yerler bir bir yok oldu..

Bolulu musun arkadasım gelll bi sarılcam yaa

Bolu yu Bolu yapan değerler onlar ya nasıl yok olur kii
Daha fazla yok olmadan dur demeli, demeliyiz

Ve aşk; O omuzuna yattığında,sırf rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır..

3.5 saatte yaptığım sarmaları 15 dakikada bitirdiğimiz için kendimize teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
çocuk
beni özlememenin (en azından bunu belli etmemenin) bedeli agır olabilir dikkat et
'I have to be great, for a great girl' demeyi biliyorsun ama ben burda seni özlemekten kahrolurken sen .. uff biliyorum çalışıyorsun

bigünde biri seni bana hatırlatmasa keşke.. bigünüde sensiz geçiriyim beynimin içinde !
nasılda umutlu hala herkez bizim için :26: arayıp arayıp barıştınızmı barışın artık demeleri canımı yakıyo..
oysaki apaçık ortada dimi BİZ bittik ...

geçen ramazan beraber el ele gittiğimiz lunaparka gittim bugün balerin anımız canlandı gözümde o an keşke dedim keşke yine yanımda olsa da çığlık çığlığa binsek... yine sen sarılsan bana korkma yanındayım meleğim desen yaşlar süzüldü gözümden ...hep dersin ya sulu göz diye ama tuttum bu sefer kendimi hemen sildim gözümün yaşını kimse görmedi ağladığımı hala güçlü kızı oynuyorum sevdiğim gittiğin günden beri olduğu gibi

kuzum benim rahatladın tabi.
merak etme tatlım yarın yine dolu dolu bir gün olacak...

21 Eylül 2007'de ikimiz de biliyorduk evleneceğimizi, hala biliyoruz ama ayrılıktan ve macera yaşamaktan keyif alıyoruz e sen de biliyorsun bunu zaten beni yormadığın için teşekkür ederim biraz daha macera yaşamaktan zarar gelmez

neden bu kadar gecikiyorsun bana cevap yazmaya? neden? ne yapıyorsun şuan? hakkımda ne düşünüyorsun?
yıllar sonra beni gördüğünde ne hissettin?

Size ayrıldığımızı hatta kavgalarımızı söylediğime o kadar pişmanım ki. Niye mutlu olmama izin vermiyosunuz? Niye herşeyin doğrusunu kendinizin bildiğini savunup hayatımı yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Ben hala aklı havada liseli kız değilim. Büyüdüğümü kabullenin ve lütfen kararlarıma saygı duyun artık. Ben sürekli mücadele etmekten çoooook yoruldum.

Niye üzülüyorum ki hala senin için?
Nasıl bir bağ vardı aramızda bilmem ki. Ya yapımla, ya yaşadıklarınla, ya da bana yaşattıklarınla alakalı...

Dün beni çok mutlu ettin Aşk çok teşekkür ederim.
Aldığın Guns n roses tshirti paha biçilemez benim için
Çocuk gibi sevindimçünkü çok orijinal birşeydi o sıradan bi tshirt değildi.
Ve sen ilk görüşte bu senin olmalı dedin
Kamikaze maceramızda güzeldi ama sen hiç gözünü açıp bakamadın be sevgilim
Seviyorum seni her anımda yanımda olman yeter artar bile

.Kalbin ôyle yakıştıki Kalbime;
Biz gitsek, Onlar kenetlenir birbirine...

beni sevdiğini söyledin.. kimseye güvenim yoktu sana da olamazdı o konuda.. arkadaşlığımız devam etti sen herşeydin benim için en çok sevdiğim oldun sonra. iyi geldin bana sana hep güvendim . birlikte olmayı istedim ama böyle de iyiydik birlikte gibiydik zaten. söyleyemedim sana etkilendiğimi senden . çünkü hala sevip sevmediğinden emin değildim. bilemezdimm... sonra bıraktın beni. acı çektiğini, acı çektirdiğimi ima ederek . unutmak isediğini söyledin herşeyi. arkadaşını sırdaşını dostunu terk ettin . hiç bi şey söyleyemedim sana . BAŞLAMADAN BİTTİK BİZ . kalbim sana ısınmışken bıraktın beni . böyle olmasaydı eğer belki bir gün biz de...

bak bak sen
benim sana hiç öyle duygularım yok.
hoş ,aslında hiç bir şey hissetmiyorum
nötrüm nötr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…