Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Numaramı, fotoğraflarımı falan silebilirsin , eşyalarımı da çöpe atarsın iyi güzel de anılarımızı nerene sokacaksın canım , pardon duymadım ??

Senin gibi asalak piskopatlarin yapabilecegi en hayirli sey gebermektir. Elime verseler agzini burnunu kirar eline veririm, o derece yani. Aynen o derece.

Allahımm nolur şu 6 gün sular seller gibi sorunsuz gelip geçsin

Bugün minik bir kurabiye canavarı doooğmuuuşş Nicee mutluu senelereee Siboşuumm! Arkanı dönüp baktığında geçmişini aratmayacak güzellikte bir ömrün olsun

bugünün öyle yeri çokki bizde (bende) 2 yıldır bu günün hayaliyle yanıp tutuştuk biz.. 2012 yazdan beri bu tarihte evencez dedik.. hatırlıomusun geçen sene bu günde yüzlerce kilometreyi aşıp gelmiştin bana sadece bugün için benim için.. sıkı sıkı sarıLıp dedin ki seneye o pastanın üzerine İYKİ DOĞDUN KARICIM yazdırıcam sana söz veriyorum dedin hayat işte nerden nereye..
sadece az önce anneme sarılıp ağladım zırladım ama geçti..
geçmek zorunda çünki bugün benim günüm ! ve annecimle babacımın günü...
canım annem babam iyki 24 sene önce evlenmişsinizde ben doğmuşum..
bir yastıkta kocayın evlilik yıl dönümüz kutlu olsun benim iykilerimmm ! herbişeylerimm öyle seviyorum ki siziii herbişeyden çookk
her yıl olduğu gibi çifte kutlama bekler bizi yarın

Bugün minik bir kurabiye canavarı doooğmuuuşş Nicee mutluu senelereee Siboşuumm! Arkanı dönüp baktığında geçmişini aratmayacak güzellikte bir ömrün olsun

dünyanın en tatlı puflu miniğisinn senn teşekür ederimmm bebeğimmm

yaa canim ben senin kadar dingil bi insan gormedim biliyomusun? hayir yani mini elbise almama kizip da 4 gun hic arayip sormamak da ne demek oluyo? sen benim gibi bi kizi bulduguna dua et be öküz! turkce konusma ozurlusu seni....atmiycam ulan inadina mesaj atmicam! istersen 1 ay arama, yine de at-mi-cam.ne halin varsa gor.zaten reglim yaklasti, sinirliyim agresifim.bi de seninle hiccccc ugrasamam.hahayyyyttt

Bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim. Şaşırdım doğrusu. Demek ki senin taktiğin bu...

beni nasıl da iyi tanıyorsun e o zaman ne diye çatlatıyorsun uyuz herif saçımı başımı yolacağım artık senin bu her şeyi kendi iç dünyanda yaşamandan.. hep anlamlar yüklüyorum senin sessizliğine sonra kızıyorsun bana.. sen benden bekliyorsun ben senden. ayrı ayrı saydırıyoruz birbirimize allahım yaa... çok radikal kararlar alacaktım daaaa gönlümü eyledin neyse ki bi gıcık alıyorum bi böyle seni alıp bağrıma basasım geliyor.. ben de normal değilim biliyorum.. ama olsun.. umarım "iyi ki.." dedirtirsin bana.. Seni sevmeye en çok benim ihtiyacım var çünkü.. biliyorum.. bu kir pas başka türlü geçmiyor.. sevmek gerek bize.. hiç görmemişler gibi hem de..

diğerleri mi haklı ben mi?
haklı olmanın ölçütü ne?
en önemlisi ne yapmam gerekiyor?
siz şüphesiz her şeyi bilirsiniz ,lakin ben zır cahil.

canım sevgilim
bugün o nikah masasında sana 'evet' dememin üzerinden tam 1 ay geçti
zaman su gibi akıp geçiyo.. yanında huzurlu, mutlu günler birbirini kovalıyo..
işlerinin yoğunluğundan zaman zaman sızlandım durdum ama gece yastığa beraber baş koyuyoruz ya işte o herşeye bedel
sen benim yol arkadaşımsın, her hayalimizi bir bir gerçekleştireceğiz seninle
seni canımdan çok seviyorum, nice aylarımız yıllarımız olsun beraber

Parmagimdaki yüzüge bakip duruyorum ve hala inanamiyorum nisanlanmis olmamiza :132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…