Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah Clark...

Elflerin diyarında bir rüyaydı bana gelişin...
Arp sesleri, gaydalar.
Tatlı bir melodi.
Boynumu okşayan o ılık rüzgar...
Pastellere bürünmüş dünya...

Aşk yeşili bir nehrin üzerinde gördüm seni
Suları dalgalandıyordu gülüşün..

"Kim dedim bu gelen?"
"Kim ki bu suların bile aklını çelen?"

Gözlerin gözlerime değdi sonra
Ve ılık yaşlarını döktü bulutlar
"Sorma adımı diyordu suskun dilin"
"Sorma"
"Bir adım varsa eğer o yalnızca AŞKTIR bundan sonra..."

O günden sonra her güneşle beraber bir kez daha hoş geldin hayatıma...
Ve eğer bir rüyaysa bu sevgilim

Bırak öyle kalsın; uyandırma.

cookie
şayet bu yazdıkların alıntı değilse, bence yazmaya geçmenin vakti gelmiş
aşkını en aşık kelimelerle anlatıyorsun ve aşık bir cümle doğuyor

cookie
şayet bu yazdıkların alıntı değilse, bence yazmaya geçmenin vakti gelmiş
aşkını en aşık kelimelerle anlatıyorsun ve aşık bir cümle doğuyor

hayır krizcim alıntı değil

buraya yazdıgım seylerin cogu kendime ait... Clark'ı düşünürken bir anda aklıma gelen şeyler.

Defterime yazıyorum genelde böyle ilham gelince. Doğum gününde eşime vereceğim.

teşekkür ederim güzel sözlerin için

ve sen bonibon
sınav beni germeye başladı, yansıtmamaya çalışıyorum.

*

evliliğimizin ilk aylarını uğruna feda ettiğimiz uyuz sınav, düş yakamızdan eylülde olur mu? senle bu kadar mutluyken, sensiz ne kadar mutlu oluruz görmek istiyorum.
kocamın uykularını aldın, psikolojisini bozdun ve ona baş ağrısı yapıyorsun.
senin yüzünden 27 yaşındaki bir adam hala ders çalışıyor, dersaneye gidiyor, soru çözüyor, bol bol glikoz ve kafein tüketiyor beynini ayakta tutmak için!
bence bu kadar yeter.
eylülde seni terkediyoruz ilelebet, Allah'ın izniyle.
sonra da yeni bir şehir, inşallah düzenli çalışma saatleri olan bir kocam, yeni bir salon takımım, yeni insanlar olacak hayatımda
şükür ki heyecanın bitmemesine vesile oluyorsun; çünkü senden sonra yeni ve farklı bir hayatımız olacak.
tombikimi ilk defa beyaz önlükle göreceğim vesilenle

bence burdakileri de ekle defterine eklemediysen, heba olmasın yazık cümlelere
clark okurken kalbi çıkmaz, gözlerinden yaşlar akmaz inşallah
sonrasını biliyorum ama, kocaman sarılır muhakkak
kalemin ve klavyen dert görmesin canım, hep güzel şeyler yazsın

ekliyorum bazılarını

sarılsın yeter zaten

sağ ol tatlım amin... hepimiz her zaman hep güzel şeyler yazalım buraya

Son düzenleme:
Farzetmiyorum hepinizin okuyacağına eminim, burada kullanıcı ismi vermeden hakaret veya kötü söz yazabileceğiniz kanısına nasıl vardınız ? İlla ki birinin ismini yazarak mı kötü söz söylenir ? Her türlü çirkin mesajdan ceza alacağınızı unutmayın...

O burayı okusa da bir şey değişmez , söyleyince anlamıyor ki , okurken anlasın !

3 yılın sonunda canlı canlı olmasada görmek.
Hiç değişmemişsin.Hala aynı bakışlar,aynı oturuş şekli.
Bir dönem tek kareni görmek için çabalarken ve sen bunu bilirken aniden saçma bi yerden şimdi karşıma çıkman,belkide hatta bence de tesadüf değil.
Kendini bana artık göstermek istediğin aklıma gelsede bu ihtimali düşünmek istemiyorum.Sadece Allah'ın bana bu dönemim için gösterdiği anı olarak görüyorum ve şükrediyorum.Kendimden emin olmama rağmen al işte son kez bunuda sına kendinde demesi gibi.
Bence ben değişmişim her açıdan bunuda iyi görüyorum.
Ve son sözüm ne doğum günü mesajı ne tebrik nede başka bişey.
Tek kelime ama çok anlam "geçmiş"sin.

Yarın bu saatlerde parmaklarımızdan sarkan al kurdalemiz ve mühürlerimizle arkadaşlarımızla eğleniyor mu olacağız yani?

Neredeyse 2 senedir tayin tayin diye beynini yediğim tüm sevdiklerim okuyun bunu;

Destekleriniz sayesınde ayakta kaldım dayandım gurbete ve dilediğimiz oldu dileğinizin tayini çıktı.
Mutluluktan geberiyorum sizde öyle biliyorum.
Sevdiklerini sık sık görmek nedir unutmuştum 4 bucUk senedir.
Bunun tadına varacagız artık.
Heepinizi çok seviyorumm.

canım senin adına öyle mutluyum ki sonunda artık ailene kavuşuyorsun sonunda yerine yurduna yakın bir yere gidiyorsun tebrikler artık hayatında karamsarlık varsa bvırakacağından ailenle mutlu olucağından eminim sevdiğinede yaklaştın senden mutlusu olamaz artık

12 nisandan beri dolmayan bir bosluk.. hayatimda.. evimizde.. yatagimizda...
Ne sesin geliyor ben mutfaktayken, ne gelip arkamdan sarilışın..
Kalabaliga giriyorum en cok orada dibine kadar yalniz oldugumu düşünüyorum.. evimize geliyorum yine en cok burada kendimi yalniz hissediyorum:44: yani sevgilim sen bu sehirde bu evde benimle nefes almiyorsan sensizim ben

Evimin nesesi.. sen gittin herseyim degisti.. evimizin düzeni, mutfagimizin düzeni, o cok sevdigimiz pazar günleri, konusma tarzim, sinirlendigim seyler, sinirlenmedigim seyler, sabrim, askim, nefes alisim.. herseyim bir baska artik..

Bizim bayramimiz eylulde kocacim.. zor gunler, karanlik geceler geride kalacak.. yeni evlenmisiz gib en başından başlayacağız mutlulugumuza

biliyorum günah çıkarıyorum çok çok çok üzgünüm, ilk defa bu kadar üzgünüm hatta. telefonda hüngür hüngür ağladım, yetmedi bir de kapatıp ağladım o kadar ters bir zamanıma denk geldin ki, asla öyle bağırmak istemedim sana sen berbat bir zamandan geçiyorsun ve ben ne olduğunu sormadan çok yüklendim bugün sana benim tatile, senin ise paraya ihtiyacın var, söyleyemiyorsun onu da biliyorum keşke elimden birşey gelse, toplayabileceğimiz bir miktar olsa keşke çok üzgünüm çok

Senin en kısa zamanda tatile ihtiyacın var. En sonunda ben arayacam patronunu, patron ofisi tatile çıkar diye slogan atcam...

Şu 15 ay öyle çok koyuyo ki bana resmen 1 senemizi çalıyo hayatmzdan böyle düşününce kafayı yicek gibi oluyorum seneye mayısa kadar var bi ton ay evet ama sana hiç üzüntümü belli edemiyorum anca neden bu kadar az aradın tribi yapıyorum ...

Askerlik bana özlemenin ne olduğunu gösterdi,sabretmek neymiş onu anladım...
Gelsende bi daha gitmesen artık geçiyo geçiyo diyorum ama şu sıra hiç geçmiyo zaman resmen durdu sanki ...

Allah yardımcımız olsun ama cidden zor ..

Askerlik böyle bir şey işte şu an aradın ya beni nasıl mutlu oldum anlatamam aslında beni mutlu ettiğinin farkında olmayabilirsin ama ben bu ufacık gelen ama askerde aramak ne demek bunu çok iyi bilen biri olarak bu gece yüzümde aptal bi gülümseme aklımda senle uykuya daha kolay geçiş yapıcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…