Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim öküz nişanlım şey diyecektim. Annen ne kadar meraklı senin ya

Sen kendini avaz avaz övdükçe bende sana için için sövüyorum..

Son düzenleme:
Şimdi herşey güzel, yan yanayız ama ya sonrası? Sonrası asker yolu beklemek Az kaldı off off Ben sana günden güne daha çok alışıyorum ve bağlanıyorum. Çok zor olacak çokk Seni çok seviyorum. Her günümüz bugün gibi olsun...

Dün annemlerde, odamda, kitapligimda bi kagit parcasi buldum sevgilim.. yillar önce bi sarki sözü yazmışım. Okuyunca buruldum

Gel gözümün bebeği,
Canimin direği,
Yapayalnizim simdi
Nolur cik gel, cok ozledim
Ahh yine savruldum
Oradan oraya
Bana en guzel sonsun
Ne olur cik gel, ask olsun..

Zaman azaldikca sabirsizligim artiyor.. gittigin günlerde dimdik ayakta duran ben, telefonlarda sizlanmaya basladim simdi.. farkindayim
Tukendim yoruldum, tek basima birseyler yapmak canimi cok yakiyor ne olur gel cok ozledim

Sormak istemiyorum ama içim içimi kemiriyor olmuşken en iyisi olsun istiyorum fena mı, umarım deniz kenarına yer ayırtmışsındır. :26:

Ne söylesem boş , değişen bir şey yok.

Üzgünüm ama kalpsiz biri olucam bugün sana. :113:

O şimdii asker beni çok özler

Aşkm heycan yok diyorum ama sen bakma bana sarılcağımızı düşündükçe içim içime sığmıyo...

Hastasın şimdi aklım hep sende bide çok özledimmm nolur iyileş gelince gezelimm bol bol hasret giderelim...

Bitsin artık askerlik iş bulup hayatımızı yola koyalım hiç ayrılmayalım en çok istediğimiz tatilimizi yapalım...

komik oluyor, itici duruyor, üzülüyorum aslında
keşke kendini karşıdan bir görebilseydin

Sensizliği anlatamayan kelimeler o kadar anlamsız geliyor ki.. Sen yanımda yokken, yalnızlığımı anlatamadığım gibi. Hasret kalışımı da anlatamıyorum.. :105: Ve sadece çok özlüyorum, özlüyorum! Gelecekte ki soyadaşım, aşığım sana. Yokluğun çekilmiyor artık..
İçim içimi yiyor sensizken ve aramız kötüyken. Hani tamam düzeliyoruz ama ya sonrası? Neyse sevdiceğim bunları düşünmek istemiyorum şimdilik, seni çoook özledim diyerek susuyorum. :26:

Seni çok seviyorum

koca kafanı duvardan duvara sürtüp kıvılcımlar eşliğinde
olmayan beynini yok etmek istiyorum, anlıyor musun? sanmam...
çünkü ha duvar, ha sen
ha saflık, ha sen
ha körlük, ha sen...

Canim misin sen?
Benim misin? Herseyim misin sen?
Hosgeldin melek, sefalar getirdinn

Sevdiceğiimm beniim seni o kadar çok seviyorum ki her dk her sn durmadan söylemeek istiyorumm

Varlığıın en büyük hediyem benim.

Ne güzel hayaller kuruyorum Biz le ilgili. Okul bitse Kpss bitse aynı yere atansak.

Anneni babanı alıp gelseen tuzlu kahve içirsem bende sanaa

Ahh sevgilim her anım sensiin. O kadar çok özledim ki senii Sarılmayı öpmeyi trip atmayı bile özledim uzaktayken güzel olmuyo kiii

Zaman sensiz o kadar yavaş geçiyor ki.

Gelde gülsüün yüzüm Gelde tamamlansın Kalbiimm

Hayırlısıyla, sağlıkla geri dön e mi
Çok küçüksün daha. Rabbime emanetsin

Tırtılın çok özledi seni :) Kelebek olup yanına uçmam için bayramı dört gözle bekliyorsun farkındayım..
Aynı şekilde , bende..

Almış olduğun çiçekler uzunca bi aradan sonra kurudu. Ama bir yaprak bile düşmedi ..
Hergün bakıyorum , her baktığımda geçmişe dönüyorum..

Ben dönüyorum geçmiş daha da bi dönüyo..
Gelsin artık şu gelecekte,doyumsuzluğuna doyayım..

bebem...seyirlik değil ömürlük olsun demiştim...e öyleyse...bu ayrılık niye...bıktım artık deneme yanılmalardan...

seni sevdigime neden inanmiyorsun anlayamiyorum..

seni sevmesem, seninle olmazdim.. seni seviyorum, senden sogumadim..sen benim herseyimsin..

ciddi anlamda herseyimsin, baska kimsem yok.. beni birakma!!

Canim insallah sen de sevildigini anlayinca huy degistiren insanlardan degilsindir. Insallah sorun benim hassasligim ve fazla beklentilerimdir sadece. Eger sorun bendeyse halledebilirim, ama sendeyse seni bir kalemde siler, sogurum senden. :26: Senden sogumak, seni sevmemek istemiyorum, gercekten istemiyorum.

Off acemilik günlerin orda çabuk geçer inşallah sevdiğim, ustalığın güzel yerde o yüzden çok mutluyum Allah'ıma bin şükür Bütün askerleri korusun güzel Allah'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…