Şimdi herşey güzel, yan yanayız ama ya sonrası? Sonrası asker yolu beklemek Az kaldı off off Ben sana günden güne daha çok alışıyorum ve bağlanıyorum. Çok zor olacak çokk Seni çok seviyorum. Her günümüz bugün gibi olsun...
Dün annemlerde, odamda, kitapligimda bi kagit parcasi buldum sevgilim.. yillar önce bi sarki sözü yazmışım. Okuyunca buruldum
Gel gözümün bebeği,
Canimin direği,
Yapayalnizim simdi
Nolur cik gel, cok ozledim
Ahh yine savruldum
Oradan oraya
Bana en guzel sonsun
Ne olur cik gel, ask olsun..
Zaman azaldikca sabirsizligim artiyor.. gittigin günlerde dimdik ayakta duran ben, telefonlarda sizlanmaya basladim simdi.. farkindayim
Tukendim yoruldum, tek basima birseyler yapmak canimi cok yakiyor ne olur gel cok ozledim
Sensizliği anlatamayan kelimeler o kadar anlamsız geliyor ki.. Sen yanımda yokken, yalnızlığımı anlatamadığım gibi. Hasret kalışımı da anlatamıyorum.. :105: Ve sadece çok özlüyorum, özlüyorum! Gelecekte ki soyadaşım, aşığım sana. Yokluğun çekilmiyor artık..
İçim içimi yiyor sensizken ve aramız kötüyken. Hani tamam düzeliyoruz ama ya sonrası? Neyse sevdiceğim bunları düşünmek istemiyorum şimdilik, seni çoook özledim diyerek susuyorum. :26:
Seni çok seviyorum
koca kafanı duvardan duvara sürtüp kıvılcımlar eşliğinde
olmayan beynini yok etmek istiyorum, anlıyor musun? sanmam...
çünkü ha duvar, ha sen
ha saflık, ha sen
ha körlük, ha sen...
Canim insallah sen de sevildigini anlayinca huy degistiren insanlardan degilsindir. Insallah sorun benim hassasligim ve fazla beklentilerimdir sadece. Eger sorun bendeyse halledebilirim, ama sendeyse seni bir kalemde siler, sogurum senden. :26: Senden sogumak, seni sevmemek istemiyorum, gercekten istemiyorum.
Off acemilik günlerin orda çabuk geçer inşallah sevdiğim, ustalığın güzel yerde o yüzden çok mutluyum Allah'ıma bin şükür Bütün askerleri korusun güzel Allah'ım...