Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün seninle 41.günümüz sevgilim... 41 kere maşallah bize.:78:

Hayatıma öyle bir girdin ki sildin geçmişe dair ne kadar acı,sıkıntı,üzüntü varsa. Sardın,sarmaladın,inandın,güvendin ve aylardan beri büyüttüğün sevgini bana tam 41 gün önce söyledin. Nerelerdeydin sen mucizem...

İyi ki çıkardı karşıma seni Rabbim.

Seni çok seviyorum sevgilim ! :78:

sinirimin en yüksek noktada olduğu anlarda inadına daha fazla sinirlendirip bir de "ne dedim ben hayatım" diyip sonra uyuyakalıyorsun ya seni boğasım geliyor ama sonra uyurkenki halin gözümün önüne geliyor "eşek" diyip geçiyorum ve seni sevdiğimi tekrar anlıyorum... değişik adamsın, değişik seviyorsun, değişik seviyorum... ve iyi ki varsın yaa neyse okuyup da şımarma sakın tamam mı canım benim, sen mışıııl mışıl uyu

gizz canımm çok teşekkür ederimm sonunda kavusuyorum artık yerime yurduma aileme sevdiklerime hepsinee

izmir olamasa da izmirin rüzgarı ensemde olucakkk

Ellerini yüzümde, sıcaklığını nefesini tam yanı başımda hissetmeyi özledim. Kokunun o güzelliğini her soluduğumda içime çekmeyi özledim.
Durup durup her fırsatta öpüşünü, aşkla bakan o gözleri özledim. Parmaklarımı ezbere bildiğim yüzünün her ayrıntısında dolaştırmayı özledim. Sensiz hiç geçmeyen zamanın, yanında hiç yetmemesi gerçeğini dahi özledim. Bu askerliğin en güzel yanı sonu aslında.. Sonunda hep yanımda olacaksın Allah'ın izniyle.. Öyle anlar oluyor ki ağlamamak için kendimi sıkıyorum çünkü biliyorum yanımda olmayacaksın, gözlerimi silemeyecek ve bana ağlama demeyeceksin o yüzden susuyorum. Sayılı günler bitecek yiyeceğin yemeği ben yapacağım, yattığın yatakta yanında ben uyuyacağım, sabah seni uyandıran ben olacağım. Sabredeceğiz hayallerimiz için..

Seni çok özlüyorum soyadaşım, seni çok seviyorum yüreğimineşesi. ♥

Nasıl inanırım sana?
Bu yürek ağır bana..

Şu güzel yüreğin olmasa ben onlara neler yapacağımı iyi bilirim de. Dua etsinler sana

Nasıl bir saplantı var sende sanal ile gerçeği ayırt edemiyorsun.
Bıktırdın artık bayramlık ağzımı açtıracaksın şimdiden.
Ya yardakçına ne demeli?

tam bir gerizekalısın ! artık söylediklerinede inanmıyorum senin gibi biri için ben fazlayım. kendin gibi kapalı kutu gizli saklı ne b*k olduğu belli olmayan birini bul. bana yanıma yakışacak bir erkek adam lazım sümüklü bir çocuk değil pislik.

Sizin hiç dişiniz ağrıdı mı? Ya böbrekleriniz? Peki, sizin hiç kalbiniz ağrıdı mı?
Sanki birisi ortasına bir bıçak sokmuş ve içinde çeviriyormuş gibi…
Sizin hiç kalbinizde adını koyamadığınız bir sancı oldu mu, bir de burnunuzda sızı? :85:

nefret aşkın kırıntısıdır : )

geçmişte biri yazmıştı bayılmıştım;

"bedavaya üye olduğunuz sitede trilyonluk hava atmayın"

Diyosun....... :)

bak : )

aşık olmuş veya hoşlanıyor ama dile getiremiyor : )

yanılıyor muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…