Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haa sana gelince, seni ispiyoncu seni Ortalık karıştıranların, ondan ona laf taşıyanların işleri rast gitmez sen daha öğrenemedin mi bu yaşa kadar?

benim birtanem sabah erken mi işe gidicekk :/ uyandırıp kocaman sarılmak istiyorum ama kıyamıyorum aşkımm

İşte tam şu saatler de vuruyor hasretin, içimi bi hüzün kaplıyor. Hiç sevmiyorum sensizliği..
Nefesim kesiliyor sanki bazı anlar. Anneme ''özledim be özledim anneee!'' diye sızlanışlarımı bi görsen kıyamaz sarılırsın bana dimii
Yüreğimin neşesi, asker yarim sana sıkı sıkı sarılıp kokunla uyuyacağım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Seni bekliyorum be adam senii! Gel de şenlensin yüreğim. Bu bayram yanımda olmazsan ben ona bayram demem ki..
Senin gelişin benim için bayram olacak. Gelsene artık, çok bekletmedin mi yarini? Seninle lunaparka gitmeyi bile özledim. Gelseneee!
Gondola bindiğimizdee ben çığırdığımda ellerimi sıkı sıkı tutup varlığını hissetmeyi özledim. Yanımdayken hiç birşeyden korkmamayı özledim! Seni çok özlüyorum. Hep daha çok seviyorum

Uyumaya karar verdiğimizde "Hadi sarıl sevgiline" demene bayılıyorum aşkk!
Evlenince de hep böyle ol e mi?

Geliyorum şimdi seni uyandırmaya
Ağlayan pasta da var hem
Hadi gel mutfağa sevgilim

Canım benim..
Bir adam için, hayatının bilmem kaç yılını heba ettin..
Ve her şeye rest çekip üniversite sınavına hazırlandın..
Ve senin şu an, İstanbul'un en iyi üniversitesini kazandığının haberini aldım..
Nasıl mutluyum..
Helal olsun sana..

Bakıyorum maskelerin inmiş ama dikkat et maskelerinden biri yanmasın. Senin aksine ben dürüstlüğümden kazanıyorum.

Son düzenleme:
Akşam akşam yine güldürdün beni
Yazık sana ya,herkes tanımış seni

Aklını, zekanı, şansını seveyim senin kardeşim.
Bize bu şaşkınlık dolu mutluluğu yaşattığın için teşekkürler.
Mucize gibi bir şey oldu. Mmmmmuucccckkkkk!!!!

Saçımı doğal haliyle sevdiğini biliyorum ama değişikliğe ihtiyacım var... Biraz olsun renklense fena mı olur ya

Allah'ın cezası pislik herifler

bu kadar vicdansızlık olmaz

Allahınızdan bulun dicem de bulmuşsunuz zaten iki yakanız bi araya gelmiyor

beter olun !

şükürler olsunn :26::26:
rabbim her şeyi senin o temiz gönlüne, yüreğine göre versin ruhumm:26::26:
iş kapında oldu, oh gözün aydın, gözümüz aydınn bitanemmm
rabbim çalışma kolaylığı versin sana, yolun hep açık olsunn hayatımmm

fındık burunlum,bebişim...ben de sana iftar hazırlayacaktım,süsleyip masayı ve kendimi...şimdi ne kadar uzağız oysa...

Heeey senii çook özledim !

Bu bayram da hayırlısıyla kollarımda olacaksın, gel ama tamam mı?
Zaten çok beklettin beni. Gelince o yanaklarını mıncırıcam

Kokunu özledim, çok özledim. Çokça özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…