Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalk qit diyor içimden bir ses.. Git vur kapısını, Kırarcasına seni kırdığı gibi..... Çıkart dışarıya gece yarısı.. kuru ayaza, Ölüm gibi korkunç o boş sokakları göster.. Yalnızlığın ne demek olduğunu göster ki..! anlasın yaptığı hatayı.. Tutma elinden üşüsün, bilsin ne kadar zor olduğunu.. Hissetsin üzerine esen sert rüzgarı Sen o an sarıl ona ''seni seviyorum'' de öğrensin sevmenin ne olduğunu...

Tek atmak istediğim kahkaha,
Hep bakmak istediğim ayna,
Hep aradığım eksik parçamdın.

Sensiz olmazdı.

Hasret kaldığımm yariim.. Senin içinde alışveriş yaptım bugün eminim beğeneceksin. Ki zaten sen benim beğendiğim herşeyi beğenirsin dimiii Seni çok özlediim mehtap 7 !

Burnumda tüten sevgilim ,rüyamda erkek bebeğimiz oluyodu odasını da denizciler gibi böyle mavili falan denizci mobilyalarıyla döşemişizz çok güzeldi ama sana telefonda rüyamı anlatınca verdiğin tepki de iyiydi ooooo oğlumuz diye ayy yerim senin ağzını burnunu gel artık gel ...

Asker yariim, diğer yarım seni çok özledii sıpan.
Veee seni çook seviyor. Aşkım depreşti genee bi yanımda olaydın sarılıp, kokunu içime çekeydim iyi olacaktı amaaa.. :26:

yine benim karmaşalarım, belirsizliklerim ve yine beni bunlara iten her zamanki sen... senden vazgeçebildiğimi biliyorsun bende şansını boşa zorluyorsun

"Kapın her çalındığında O mudur de
Ansızın gelebilirim
Elimde çiçekler yüreğimde sen" diyen dillerini yerim ben seniinn.
Hadi gel artık sevgilimmm...

İyi ki varsın.. kendimi avuçlarına bırakıyorum sonsuz bir güven duygusuyla.. Sana yaslanıyorum gözlerim kapalı.. biraz ketumluk ediyorum yüzüne söylemiyorum bunları. şımarmandan korkmuyorum, şımarmazsın biliyorum. ya diyemiyorum işte tıkanıyorum. gerçi belli ediyorum sana ne çok güvendiğimi.. Işığım, deniz fenerim, sana hayranım... Sen koca bir adasın ben sende kendimi yeniden doğuruyorum. allah izin verirse sana çocuklar doğurmak istiyorum. evinin hanımı olmak istiyorum. Ah ne iyi baba olursun sen.. Şimdiden bu küçük kız çocuğuna yar'dan ötesin. Sana sonsuz minnettarım, beni benden önce düşünenim. Hep kal böyle. Savrulup duran yüreğimi dizginle, beni al kendine ayır. Birik bende, çoğal günden güne. Seni çook seviyorum, daha da sevmeyi istiyorum ..

O günü hatırlıyor musun? Nadir de olsa aklına geliyor mu o hayatımın tüm gidişatını değiştiren, var olan tüm umudumu o kirli basamaklara bıraktığım gün hani...
Ben hiç unutamıyorum. Mutluluğu hissedebildiğim anlarda adeta pranga olmaya meyletmiş bir halde sarılıyor ruhuma. Nefes alamıyorum, bilen tüm kişileri hayatımdan çıkarmak istiyorum. Ama susmuyorlar. Biliyorlar...

O gün gecenin karanlığında, ruhunuz gibi karanlık olan o araçta ilerlerken her kilometrede bir parçamı bıraktım ben. Biliyordum bir daha asla eski ben olamayacaktım. Biliyordum, ömrümün sonuna dek susacaktım. Biliyordum her gece zihnime hücum edecekti o gün.

Ne istediniz ki benden? Ne elde ettiniz bir ömrü karanlığa gömünce? Yok hesap sormuyorum. Eskisinden daha güçlüyüm ve görüyorum karanlık ruhların yansıdığı simaları. Ayırt edebiliyorum artık. Daha temkinli, daha sağlam bir zihne sahibim ama... Peki ruhum? Bedenimin en zayıf noktasına yapışıp direniyor çıkmamak için. Keşke...

İnandığım, şüphe etmeyeceğimden emin olduğum tüm gerçekler siliniyor yavaş yavaş. Sen hiç yaşadın mu bu hissi? Hayatının herhangi bir döneminde bu vasıfsız varoluşun için sitem ettin mi geçmişine?

Nefes alamıyorum, kalbimi dizginleyemiyorum korkuların sebep olduğu çarpıntıdan. Aslında hiçbir şeyden korkmuyorum. Sadece, sessizliğin içinde kaybolacak bir son diliyorum. Ya gürültü koparsa son anlarda? Ya bunca yıldan sonra artık sessizliğin isyanını bastıramazsam?

İnandığım her şey silikleşiyor. Tutunabileceğim hiçbir şey kalmadı ve işin garibi kimse de bilmiyor. Bilirsin ölümün içinden bile gülümsetecek bir sebep arıyorum. Biliyorsun hayata bağlılığımdan değildir, sessizliğe olan arzumdandır bu gayretim. Acı, korku, zayıflık. Bunlar olursa sesler yükselecek. Bunları hissederse insanoğlu, hiç susmayacaklar. Buna izin vermem biliyorsun...

Niye herkes bu kadar yabancılaştı ki bir anda? Beynim uyuşuyor, dilim zihnime sessizliği öğretemiyor. Bilsem ki tüm bunlar bitince huzur karşılayacak beni, sürmesine müsaade eder miyim ki... Bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. Şüphelerin kemireceği yarım dönemlik bir ömür bekliyor beni. Keşke sınıfta kalsam...

Adam ben sana demiyomuyum ben yanında değilken hasta olma diyee hııı

Çabucak iyileş olur mu hasta olmana dayanamıyorum

Bir tartış bir barış, bir sinirlen bir gül. Hiç normal olmayacak mıyız biz

Son düzenleme:
Heeeyyytttt! Bekletme beni hadi gel artık ta, yüzünü göreyim
Bu hafta camerayla idare edeceğiz mecbur haftaya gerçeğiii olacak yanı başımda :78:

Heee bi de söylemeden edemeyeceğim, öküzsün ama seni çok seviyorum

Birlikte ne de güzel anılarımız var.
Her günüm için iyi ki varsın diye şükrediyorum.
Bir yanım hep eksikti ve sen bunu tamamladın.
Daha ağzımı açarken bile ne diyeceğimi biliyorsun bu bazen beni gıcık etse de sonuçta çok hoşuma gidiyor birbirimizi bu kadar iyi tanımak

Herşey eskisinden daha güzel olabilir.Seni bekliyorum hala.Ne olur gel. Bi mesaj at bişey söyle. Tekrar başlayalım seni unutamadım de. Ne olur rabbim lütfen hayırlısıyla.

keşke bana keşke dedirtmeseydin, keşke senin için söyleyeceğim tek kelime iyiki olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…