Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim, sanırım ilişkimiz sayesinde babanla olan mesafe çizgini biraz aştın. :)
İnan ki çok mutluyum, hayatında ben olsam da olmasam da baba oğul olarak dilerim hep böyle yakın kalırsınız.. Saygı ile soğukluğu karıştırdığınızın farkına varmanız beni çok mutlu etti.. :)
Bugün baban ve senin aranıza girip, aynı anda beni öpmenizi sağladığımda annenin surat ifadesi ne şaşkındı.. :) Sonra beni kenara çekti, bu adamın buzlarını eritsen sen eritirsin AS deyip beni öptü, ama bunu sana söyleyemem çünkü söz aldı benden. :)
Sizi sevmediğinden değil, baba evlatlarını sevmez mi hiç, ama böyle yetişmiş, babam benim başımı okşamadı, ayıptı bizde dedi bugün, içim buruldu..Olsun ne yapalım birlikte aşacağız Allah'ın izniyle. :)
Her şeyin en güzelini hak ediyorsun, bende çok kötü biri değilim bende hak ediyorum tabi ama sen benden bir kat daha iyisin itiraf etmem gerekirse. :)
Seni seviyorum, mutlu uykular. :)

ne söyleyeceğimi bilmiyorum ki ne yapacağımı bu arafı bu girdabı nasıl çözebilirim..
kendimi nasıl açabilirim..herşeyi kendim yapmaya alışmışken bunu nasıl kördüğümden sana verebilirim...
ben geride sen yanımda..
o orada ben burada...
ara..
ara.

önce ekimde benim doğumgünümdeee...
sonra haziran başında...
6 yılın sonunda bu günler geldi mi gerçekten

inşallah cmt sınavımı da güzelce atlatırım da hayalimin mesleğine kavuşurum sevdiğim,
sonra ver elini hazırlıklarrr

Cuma gününe şurda ne kaldı ki..............Ve ben size hiç doyamadım...Ne zaman doyabildim ki...Yanımda olsanız bile doyamıyorum..Öyle özlüyorum sizi..Şuan işte olmak bile canımı sıkıyor..Siz evdeyken ben yine ayrıyım sizden.Allah başka ayrılıklar vermesin napalımm..

Sana hiç öküz olduğunu söylemiş miydim? Evet evet çok kez söylemiştim.
Sana sinir oluyorum. Olmayan saçını kökünden yolasım var, tırnaklarımla suratını tırnaklayasım vaar.
Beni çok sinir ediyorsun adam!
Yanımda olsan kıyamazdım ki..
Ama sesinii bile çok özledim ben senin, arasan hiç fena olmazdı..

Son düzenleme:
tatile gideceğini duyunca nasılda sevinmiştim sensiz hayat ohh ne rahat diyordumkiiiiii gitmekten vazgeçtiğini duydum sana diyebileceğim tek şey sahte sevgi gösterilerine inanmıyorum Allah o kadar büyük ki dualarımı kabul edecek biliyorum aynı hataları herkesin yanında yapacaksın herkes gerçek yüzünü görecek

Dün araba kornalarının sesine balkona çıktım. Ard arda arabalar sıralanmış. ''En büyük asker bizim asker.'' diye bağrıyorlardı.
Senin uğurladığımız gün geldi aklıma. Zaten asker görünce aklıma sevdiceğimin gelip gözlerimin dolması diye bi gerçekte var hayatta.
Seni çok seviyorum askerim.

çok sıkıldım aşkım, biraz uzaklaşalım buralardan yaa
inşallah olur o kamp işi de en azından çok uzağa gidemesek de uzaklaşmış olup kafamızı dinleriz
eskiden hep ailenle giderdin oraya şimdi eşinle gideceksin hem
bu arada ben hala evliymişiz gibi hissedemiyom :26: yeni soyadımı da eklemeyi unutuyorum hep
seni çok seviyorum canım kocacım

Sen 'AŞK' mısın gerçekten ? Benim için planlarını tatilini iptal eden koca bi AŞK mısın sen ? Belkide hayırlım duam sensindir. Seni bana Allah'ım gönderdi, üzüntülerimin sıkıntılarımın dualarımın karşılığı olarak.

Unutuyorum... Yüzünü, sözlerini, herşeyini unutuyorum. Koca bir yalandan ibaretmiş herşey. Ben kendimi kandırmışım. Çok değer vermiştim zerresini haketmiyormuşsun. Adam gibi adam diyordum ya senin için senden adam olmazmış !

Her gelişin bayram gibi her gidişin askerliğe ilk gidiş gibi koyuyo bana ...Gelmene alışıyorumda gitmene hiç alışamıyorum...Tam alışıyoken varlığına gene yok oluyosun yanımda bugünden başladı benim gözlerimdeki musluklar akmaya hani son bi öpiyim bakalım kaç ay göremicez gibi her öpücük son öpücükmüş gibi doyamıyorum sana neyse sevgilim yarın son gün yanında olucam ağlarsam kızma ben alışamadım henüz seni uğurlamaya her gidişin ilk miş gibi geliyo bana ...

Keşke gitme kal diyebilsem keşke ...Askerliği yarılıyoruz ama daha uzun gibi geliyo bana ama gelişine alıştığımız gibi gidişinede alışmak kolay olsaydı keşke ...

Seni çok Seviyorum ...Sen iyi ol ben de iyi olurum ...Allaha emanetsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…