Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pimi çekilmiş bir bombayı atmış gibiyim şimdi:18::18::18:
Allah'ım sen hayırlısını nasip et:26:

Ne güzel bir gündü o öyle.. Geceyi uykusuz geçirmene rağmen gel dememle yanımdaydın
Dizimde uyudun, gözlerini açtığında gözlerim vardı..
Sıkı sıkı sarıldın bana, öptün, kokladın..
Göndermek seni, her geçen gün daha zor..
Senle gidesim var her seferinde ve hiç gitme deyişlerim..
Az kaldı sevgilim.. Güne gözlerimizde başlamaya çok az kaldı

nede çabuk geçiyo bu zaman böyle :26: kocaaa 3 ay 3 gün olmuş sensiz bayram ziyaretlerinde hala seni soranlar oldu nutkum tutuldu tekrar bişeyler düğümlendi hep boğazımda ne buruk tu bayram 1.gün zor dayandım ve kaçıp gittim bu şehirden 2. ve 3. günde aynı sorulara tahammül edemezdim heralde..bu şehirden uzaklaşmak bile yetmiyomuş sadece bunca zaman çevremin etkisiyle desteğiyle sensizliğe alışmışım meğer.. unutamamışım seni..dün whatsappa foto koymuşsun günde açıp kaç kere baktım inan hatırlamıyorum nasıl zayıflamışsın sen öyle :26: uzun uzun gözlerinin içine baktım nerden nereye işte geçiçek geçmeli ve bitmeli bu acı ..annenin araması daha çok anımsattı seni bana..en az kendi annem kadar sevdiğim anneem diye seslendiğim kadına ne demeliydim artık bilemedim ablamı ? teyzemi ? bişey diyemedim.. soramadım bile seni nerde nasıl diye oda söylemedi sanırım moralim bozulmasın diye ...böyle işte savrulduk kaybolduk yok olduk...

Kocaların en tatlısı dün gerçekten bir sürpriz yaptın bana:) normalde dayanamaz söylersin sürprizlerini ama dün kapıyı açıp da ellerinde çiçekler ve en sevdiğim meyveli pastayla seni görünce ıslak saçlarımla donakaldım öyleceeee:))) bir de asker alımı var bugün çok yoğunum geç kalıcam diye mesaj atmıştın sen var ya seeeeeeen benim ömrümün sahibisin

Ekimde gideceğimiz yeri buldum...Kesin çok uzak diyeceksin biliyorum.Ama onunda çözümünü buldum

Bunu bana nasil yaptin ben seni beklerken umudumu hic yitirmezken belki birgun kovusuruz diye dusunurken sen beni kovdunnn... Bu kadr kotu ne yaptim soyle ne... Simdi bogazim dugum dugum mutlumusun icim alev alev... Gidiyorum senin istedigin gibi bu gun senin dugunun bayramin olsun vazgectim herseyden sahteymis o buyuk sevdan ve sen...

Bılıyormusun hep ınsanlıgımdan yaptım sana acıdım , hatanın farkına var ıstedım , kendı ayaklarının uzerınde durmanı ıstedım ama yanılmısım sen bı beyınsız erklegın pesınden gıtmeye meraklı hıcbı halta yaramayan bı zavallıymıssın bunu cok ıyı anladım hıc zannetmıyorum ama umarım evlenınce senı evde kıtleyıp anca oyle ıse gıderım dıyen sevgılınle mutlu olursun !

her geçen gün daha fazla aşık oluyorum sana sevgilim mutluluğumsun sen benim bide unutmadan kızmakla kızmamak arasında kaldığında verdiğin ilk tepkiye bayılıyorum iyi nöbetler askerim

Seni bi kaşık suda boğabilirim. Hem suçlusun, hem güçlü. Aramazsan arama be.. :100:

ay salak
erkana bakıyosun sen de benim gibi
uyuz çocuk ben inada bindirdim sen bari yapma
yaz artık yaaazz askim yaz da bitsin bu sogukluk

daha küçücükken böyle, bir de okula başlayınca ne olacak?
sana olan kızgınlığım hiç geçmeyecek....
sen bizi hiç bir zaman hak etmemişsin.
mutlusundur eminim, nasılsa her şey sende...
uzak ol.....

ben tatildeyim ama sen işe gidiyosun aşkım. uyku düzenim bozuldu iyice, napim seni uğurladıktan sonra dayanamayıp yatıyorum sonra da gözüme uyku girmiyor işte böyle geceleri. sabah biraz kızdım sana uyandıramadım bir türlü mutfaktan defalarca seslenmeme rağmen. ama beyzadem yatağa gelip öperek uyandırmamı beklermiş miş, yerim seni:) yarın sabah görürsün sen hele bi istediğini alınca da kalkmaaaa o zaman yapıcağımı biliyorum ben

Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…