Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
söylemiycem kimseye
duvarlara bile
sonunda ben de inanıcam
Seni unuttugumun bir yalan olmadıgına

Çoook zaman geçti,birbirimizin sesini bile unuttuk ama olsun, şimdiden yeni yaşını en iyi dileklerimle kutluyorum, sağlık, huzur ve mutluluk hep seninle olsun

Seni çok özledim ihtiyacım var sana... Sesini duymaya, yanımda olduğunu bilmeye, ellerini tutmaya, gözlerine bakmaya, seninle konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var. Biliyorum biz tükendik artık ama seni tüketemedim kendimde hala. Artık yalnız olmak istemiyorum ben seni istiyorum.

Seni seviyorum.

Son düzenleme:
Engellendigin icin hic bir mesajini gormuyorum artik. Bir rahatlik geldi bana hemde nasil.

Takilmis plak gibi hep ayni sarkiyi calmaya devam et sen.

her geçen gün, sene sana olan sevgim daha çok artıyor, Allah'ım izin verdiği sürece de artacak. Çok şükür herşey yoluna giriyor

Sabahın 6sinda, arkadasindan telefon alip, bana aşk dolu bi mesaj atan parmaklarini yerim senin kocam, az kaldı, yeniden birlikte uyuyacagimiz gunlere 32 gün kaldi gülümseme sebebim, sen iyi ki varsın

Seni özledim AŞK, çok özledim hemde, sesini duymayı özledimmmm, öyle güzel oksuyosun ki ruhumu,öyle güzel şeyler yaşatıyosun ki bana, ben bu güne kadar hiç bişey yaşamamışım kiii. Yok yere canımı yakmışım üzülmüşüm. MEğersem sevgi, aşk, huzur, mutluluk buymuş. Bana bunların hepsini yaşatıyosun AŞK. Ne yapsam az sana, cenneti ayaklarının altına sersem, ayaklarının altında yol olsam az. Benim üzerime titreyen, yaralarımı sarmak için çaba gösteren ERKEK! Sana aşık oldum ben, hemde delicesine. Allahımın bi mucizesisin sen bana, yıllardır çektiğim acının sıkıntıların üzüntümün sabrımın karşılığısın. Rabbim seni benden almasın, beni sensiz hiç bırakmasın

seninle yaşadığım her gün özel. ve ben bu özelllere doyamıyorum hayatımın anlamı ayrıca da söyle o bölük komutanına seni dünki gibi geç bırakmasın, evde karım bekliyo özler beni de, bananeeeee

Canım benim , hayalimin gerçekleşmesini benden çok istediğini ve çabaladığını biliyorum . Hemen heyecan yaptın olumsuzlukları görmüyosun.Keşke herşeyi istediğimiz gibi olabilse .

Ben bitirmiş gibi gözüktüm ya , asıl bizi bitiren sendin. Vazgeçmek yoktu, elde olanı yok etmek kolaydı zor olan elde olmayanı var etmekti ya işte sen kolay olanı yaptın. Hani bunca zaman herşey için destektim ya sana arkandaydım ya hedeflerın için, sen bizi bunlardan sonra bitirdin. Şimdi diyorum ki, umarım başaramassın. Umarım çok pişman olursun. Umarım anlarsın bana yanlış yaptığını...

Canım sevgilim,askerim,her şeyim izin bitti ilk defa ağlamadım evet alıştım sana evet ama sen iyi ol başka bir şey istemem...

Allah'a emanet ol bitanem,seninle gurur duyuyorum ...

Senin en ufak bir yerin ağrıyınca benim içim parçalanıyor.
Kıyamam ki ben hiç sana
Çok güzel bir geleceğin olsun isterim.
Sen benim canımsın, kanımsın, kardeşimsin...
Göz yaşlarını daha fazla akıtma artık

hadi şimdi işinin başına dönsün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…