Üzgünüm şu an. Sana olan aşkımın ve baglılıgımın tavan yaptıgı bir anda feyste statu yazıyorum ve sen sadece begenmekle kalıyorsun. Ne yani ? Ben her gun mu yazıyorum böyle şeyler ? Kaç kez söyledim yazdıgım paylaştıgım şeyleri sadece sen görüyorsun diye. Oraya birşey yazsan, en azından je t'aime yazsan yeter ama yapmıyorsun.
Ben senden ahım şahım romantiklikler sürprizler aşk gösterileri beklemiyorum bear
Birandan, geceleri birlikte geçirdigin arkadaşlarından, pazar sabahı benimle konuşmaya tercih ettigin arkadaş toplantılarından vazgeçmeni istemedim senden. Bilgisayar karşısında 4gözle bekledigimi çaktırmamaya çalıştım sana. Benimle ilgilenmediginde surat da asmadımi tavır da koymadım. İlk gunden beni seni seviyorum diyor olabilirim, sana da dedirttim. Ama kalpten söylemek için zaman ihtiyaç var, ve o gun dundu Bear. dun aşkım tavan yaptı, ama teşekkür ederim bastırdın o sevgiyi çok degerli 'like''ın ile. Sarhoş muydun gene ?
Arkadaşlarınla mıydın ?
Viruslerle mi ugraşıyordun ?
Ne oldugu ilgilendirmiyor beni, bundan sonra askim yok, sevgilim yok, seni seviyorum yok. Sen de bunu bil