Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vur kafama sen vur kafama habire
Vur kafama sen, vur ama nafilee

Kusursuz bir ilişki değil bizimki. Birbirimizden çok farklıyız. Ama farklılıklarımız bizi bir araya getirdi sevgilim.
Bazen sabredemiyorum ve sana çok kızıyorum. Ama inan 2 dakikacık sürüyor en fazla. Sonrası yine özlem...

Sen uyuyorsun, ben seni düşünüyorum.
Lütfen çıkma hayatımdan hiç. Sana aşığım.

Son kez baktık birbirimize. Kınalı kuzu oldun sen artık. Çarşambadan itibaren askersin. Şafak sayacağız artık. Hayırlısıyla git çabuk gel. Bende gururla bekleyeyim seni. Sonrası çok çok güzel olacak bizim için. Allah'a emanet ol sevgilim. Bütün askerler Allah'a emanet. Seni çok seviyorum...

bugün başladık işimize bitanem :126:
her başlangıcın sana, bize huzur ve mutluluk getirsin..
yolun hep apaçık olsun benim bitanecik hayat arkadaşım..

birbirimizle dolu bi tatil geçirdik, 24 saat boyunca birlikte olunca şimdi işteyken bile yanımda arıyorum seni
akşam olsun hemen olur mu :26:

Seninle geçse bir ömür, sıkılmak ne mümkün sevgili

Biliyordum ki böyle olacağını.. Yanımdayken istediğimi yapmadığın zaman, benimle harcamadığın zamanın sonradan seni ne kadar çok pişman edeceğini biliyordum ki :26: Seni çok iyi tanıyorum çünkü, asker ocağı'da olmasa sen bunların pişmanlığını nasıl duyacaksın.
Ama biliyor musun? Önemli olan hatayı anlayıp, tekrarlamamak. Ama sen her defasından aynı hatayı sil baştan yapıyorsun. :44:
Senin suratına hasret kalan benim, ama ben hariç herkes sana doyuyor.

En başta ise anneciğinden nefret ediyorum bunu bil ! Onun anlayışsızlığından, ısrarla telefonu çaldırışlarından.. Seni benim yanımda olduğunu bildiği halde yanına çağırışlarından nefret ediyorum!
Seni çok özlüyorum ben be adam! Çok özlüyorum seni. Neden hiç benim istediğim olmuyor

oy ben senin manik sesini yerim ben
böyle sakin sakin işlerimi hallediyorsun ya helal olsun tombik prens, hakkını helal et
babam olsa çoktan kızmıştı, başıma ne işler açıyorsun diye

hem biliyor musun?
hesaplarıma göre 283 gündür evliyiz

Üzgünüm şu an. Sana olan aşkımın ve baglılıgımın tavan yaptıgı bir anda feyste statu yazıyorum ve sen sadece begenmekle kalıyorsun. Ne yani ? Ben her gun mu yazıyorum böyle şeyler ? Kaç kez söyledim yazdıgım paylaştıgım şeyleri sadece sen görüyorsun diye. Oraya birşey yazsan, en azından je t'aime yazsan yeter ama yapmıyorsun.
Ben senden ahım şahım romantiklikler sürprizler aşk gösterileri beklemiyorum bear
Birandan, geceleri birlikte geçirdigin arkadaşlarından, pazar sabahı benimle konuşmaya tercih ettigin arkadaş toplantılarından vazgeçmeni istemedim senden. Bilgisayar karşısında 4gözle bekledigimi çaktırmamaya çalıştım sana. Benimle ilgilenmediginde surat da asmadımi tavır da koymadım. İlk gunden beni seni seviyorum diyor olabilirim, sana da dedirttim. Ama kalpten söylemek için zaman ihtiyaç var, ve o gun dundu Bear. dun aşkım tavan yaptı, ama teşekkür ederim bastırdın o sevgiyi çok degerli 'like''ın ile. Sarhoş muydun gene ?
Arkadaşlarınla mıydın ?
Viruslerle mi ugraşıyordun ?
Ne oldugu ilgilendirmiyor beni, bundan sonra askim yok, sevgilim yok, seni seviyorum yok. Sen de bunu bil

Olmuyor di mi ? :))
Biliyordum yine geleceğini. Hihih.
Son birkaç ayımız kaldı sadece.
Ama seninle yüz yüze gelir miyim bilmiyorum.
Çok özledin beni ama , onu çok iyi biliyorum işte.

İşi inada bindirdim farkındaysan
ve şu an sadece kendime ediyorum, senin umrunda değl fosur fosur uyudun şimdi de çalışıyorsun
ama inat işte.. bişey yap çöz ben adım atamıyorum

Bu siteye girmeyeli neler değişmiş benim hayatımda.
O sorunlu 3 senelik ilişkim bitmiş üstünden 6 ay geçmiş ve ben yeni biriyle beraberim.
Herkes kendi hayatını çizmiş.
Unutamam dediklerimi unutmuşum,vazgeçmişim.
Ne üzüntüler çektim aylardır. Allah büyük kendimi toparladım tertemiz bi sayfa açtım.

Yüreğimi sıkıştıran fırtınaları dile getiremediğim kadar üstüme geliyor iki ayaklı canavarlar..
Ben kimse kırılmasın diye cam kırıkları gibi yutuyorum sözlerimi,
Ve sen? Sen içten gülmeye çalıştıkça ağlatıyorsun gözlerimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…