Artık doğuda değiliz, korkarak gezmiyoruz sokaklarda, yolumuzu değiştirmiyoruz kalabalık bir grup gördüğümüzde evimize giderken. silahını hep belinde taşımak zorunda kalmıyorsun aşkım. nerde olursak olalım senin yanın dünyanın en güvenli yeri benim için ama şimdi bitti o tedirgin günler, sokağa çıkmanın yasak olduğu günler, haftalarca dağlarda benim güvenliğim için dolaştığın günler. hiç birini unutmadım unutamam allahıma şükürler olsun geçti... hala gece uykunda sıçrayarak uyanıyosun ama onlar da geçicek bitanem benim geçicek unutucaz... bak dün gece 12de midye yemeye çıktık elele korkusuzca, özgürce... düşünme artık oraları, hayat bundan sonra daha güzel olucak...
'yokluğunla' üşüttüğün günleri 'varlığınla' ısıtmaya az kaldı bitanem öyle heyecanlıyım i son 30 gün gittiğin gün hiç umudum yoktu bugünler için ama bitiyor çok az kaldı kavuşmaya 2günlük kaçamak ikimize de iyi gelicek heyecanla o günü bekliyorum
bebişkom ben haftasonu dışarı çıkmayacaktım, evde boyamayla vakit geçirecektim; ama tüm hayallerim suya düştü
moralim çok bozuldu, sen toparlamaya çalışsan da ben şevkimi kaybettim
iki aydır regl öncesi gerginlik yaşamıyordum, şimdi o duruma geldi. bir anda gemileri yakasım geliyor. sanki başıma çok kötü bir şey gelmiş gibi hissediyorum; halbuki çok önemsiz bir şeye üzülüyorum aslında
eve gidip uyumak istiyorum. seni de şu önemli zamanlarda böyle şeylerle meşgul ediyorum, bir de ona üzülüyorum, suçluluk hissediyorum
senden nasıl nefret ediyorum şuan biliyo musun
o lafı söyledin ya hani o an bende bittin sana olan 5 yıllık aşkım bi anda küllendi
seni hayatıma almakla hayatımın nasıl bir yanlışını yapmışım
sen adam değiilsin
benim adamım hiç değilsin
adam gibi adam olan biri benim kalbimde yerini sabit tutabilir
Diyorsun ki ;
"Ben sana gönlümü verdim" .
İyi de gönül dediğin nedir ki ey sevgilim ?
Ben sana hiç gönlümü verir miyim !
Çünkü gönül dediğin toprağa girince toz olur , toprak olur .
Ben sana ruhumu veririm .
Çünkü ruhum sende sonsuzluk olur...
Keşke burayı okusan ama okusan ne olacak ki ?
Sana buraya yazdığım şeyleri yüz kez söyledim çok mu anladın ?
Herşey yalan mıydı yoksa biz mi yalandık ?
Ben seni adam sanmıştım ya ! meğer yanından bile geçmiyormuşsun. a.. herifin tekiymişsin. bana numaramı yaptın bunca zaman ? sevmiyordunda seviyorummu dedin ? madem bitecekti böyle, madem heycan kalmadı istek kalmadı neden bunca zaman beklettin beni ? ne zorum vardı asker yolu gözler gibi bekledim seni ???? !!!!
ne kadar derine insem, o kadar anlamını yitiriyor bazıları
allahın balyozu, yürek soğuduktan sonra gelir
bence böyle olmamalı. soğuk yenılen yemeği istemıyorum, o zaman o kadar iştahım olmuyor ılık olmalı
sanırım tanrı'nın amacı da bu; iştahsız olmak soğuk yenilen yemeğe.