Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Içim cok tuhaf cok duygusalım...herkesin dileğine kavusmasını istiyorum.herkesten güzel haberler almak istiyorum.bana umut oluyor.dokunsanız aglıycam

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Sen var ya benden bile daha korkaksın..:)
Senin evde olmadığın gecelerde ben uyuyabiliyorum ama benim evde olmadığım bi gece sen uyuyamıyorsun ...
Ya televizyonu açıp ya da pc de uyuyup kalıyorsun yaa ne biçim erkeksin sen... Oldu olcak bi de lambaları aç bari korkmaman için....
Bunları yüzüne söylesem inkar edersin kesin hadi neyseee....

Bilmem kaçıncı ay dönümümüz diye Audi hediye ettin ya, daha ne diyeyim hayatım ben sana.. Benim dost görünen düşman kankam da ağlar artık hırsından..
Babam görürse kafanda kırar onu, yani önce benim kafamda kalanını, senin kafanda.. Nişana kadar saklamak zorundayız.. Arka sokakta..

boşuna uğraşma derdim çünkü beni düğünümüze az bir zaman kala evde gelinliğim asılı halde ayrılmaya mecbur bıraktın. artık uğraşma çünkü artık hiçbir şey düzelmeyecek. hayaller kurmayı bırak bana da kurdurtma çünkü artık öyle kırgın,üzgün,yıkılmış bir haldeyim ki hiçbir şey aynı olmayacak biz bittik bu iş bitti...

"Ey ayak izleri kalbimde kalanım. Şimdi herkes biraz daha sen. Her saat biraz daha geç ve aylar fazla geliyor yıllara..."

Bazen sebepsiz ağlamalarım oluyor. Sonra niye ağladım ki ben şimdi diye düşünürken gülmeye başlıyorum. Ağlamak derken, ayda yılda bir belki ağlar, ağlamanın bile planını yaparım ben. Uygun zamana denk gelmeli.Öyle klip tadında değil yahu. Korkma duş altında omzumdan akan sularla birlikte böğürerek ağlamadım hiç. Yahut yıldızları izlerken cam kenarında birkaç damla düşmedi kirlenmiş pijamamın üstüne. Deniz kenarındaki bankın üzerinde te uzaklara bakıp bir mendil uzatan olur umuduyla ağlamadım ben. Yersiz oldu hep ağlamalarım. Durduk yere, olmadık bir zamanda. Kitabın ayracı kolumun uzanamadığı bir yere düşünce mesela. Yatağı çekip onu oradan çıkarmaya çalışırken... Ne vardı ki ağlayacak. Daha çok kitap ayracı satın almalıyım. Hep bu yüzden...

Nasılsın? Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Burnunun kılları hala örülecek uzunlukta mı? Göbeğin nasıl? O senden bağımsız artık biliyorsun. Eyalet oldu vücudunda. Böbreklerin isyan çıkarıp devrim yapabilirler ki haklılar. Dalağın darbe girişiminde bulunabilir. Göbeğini durdurmalısın. Hakimiyet şüphesiz ki göbeğin hakkı değildir sadece.

Annen nasıl? Hala günde iki paket sigara içiyor mu? İlk kez telefonda sesini duymuştum da, "afedersiniz beyefendi yanlış aradım" deyip kapatırken "ben beyefendi değilim!" diye kızmıştı. Kendimi tanıtmadım sonra tabi. Söyle ona 3 paket içsin her gün. Sesinin kenan ışık tokluğuna erişebilmesi için bunu yapması gerek. 2 paketle ancak ergenliği geride bırakmak üzere olan bir delikanlı tonuna kavuşabilmiş. Biraz daha içmesi gerek...

Ben iyiyim yahu. Doğrusu, iyiliğimi sorgulamıyorum epeydir. İyiyim diyorum sadece. Bir de kitabın ayracı yatağın altına kaçtı. Hiç zamanı değildi halbuki. Haklısın, bunda ağlayacak ne var ki?

Nasılsın? Evet, ben hala insanları sevmiyorum. İnsanlar da beni sevmiyor sanırım. Garip ki artık umurumda değil. Belki de hiç umurumda olmadı bilemedim şimdi. Kitabın ayracını kaçtığı yerden almalıyım. Ağlamıyorum, hiiiç arşa değmesin kaba etin.

Son düzenleme:
sana o kadar şeyi nasıl anlattım aklım almıyor.......
gerekmediği halde nasıl paylaştım o gereksiz bilgileri
jeton yeni düştü

sonra neden olmadı diyorsun ne saçma ... senin gbiler yüzünden olabilir mi acaba ?bıktım usandım artık nefret ettim ... elimde telefon beklemelerden ... en güzel yıllerım geldi geçti bitti gitti ... artık hayallerim umutlarımda yok .. bomboş bir insanım işte ..

Ben yanındayken için eriyecek bu soguklugunu devam et sen.en güzel kıyafetimi giyecegim cok güzel olucam bekle beni ankara.....

Biz bu işi biliyoruz be sevgili
Dün yine koyu sohbetlere daldık. Seviyorum senin yanında bıdır bıdır konuşmayı

Aşk herşeye yetmiyor-muşş !
Rabbim sana sığındım, hayırlım oysa bana güç ver. Hayırlım o değilse yüzünü bi daha görmek nasip olmasın.

uyanda şu temizliğe bi el at ayıııı koca popolu ! (biyere yazmasam söylemesem çatlardım)

Bu kadar geri kafalı olmasann diyorummm , son demlerindeyim söylüyimmm

Son düzenleme:
Ne var bunda ben gerçekten anlamıyorum.
Adım-adım kavgaya neden yanii başka bişey değil ! :44:

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni...
Söylesene ne zaman okunur orda ezan?
Bir yudum su gibi özledim seni...

Can YÜCEL

şafak 147 sevgilim düğünümüze senin siyah benim beyaz günlerime şaka şaka ikimizin de musmutlu günlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…