üşürken sıcacık ellerinle tuttun beni,ne garip sıcak olmak için hep sana muhtaç olmak sen yokken üşümek asık suratlı olmak, yapay gülmek aslında orada olmamak
bazı ruhlar asla dingin olamaz, heyecanını yitirmez derler ama ben senin yanında son derece dinginim, beni yatıştıran güç sensin, her şeye atılan tavırlarımdan senin yanında eser kalmıyor...
sevgilim sen hep benimle kal olur mu, bu kış ayrı geçireceğimiz son kışımız olsun ben daha sonbahar gelmeden üşümeye başladım,üşümek istemiyorum artık aşkım
az kaldı kavuşacağımız günlere, koşmadan vapur,deniz derdi olmadan geçireceğimiz günlere eve yetişme kaygısı yaşamayacağımız günlere
özleriz belki martılara simit atmayı, şimdiden denizsiz nasıl yapacağımı düşünmüyor değilim her akşam vapur telaşları olmadan, arkadaşlarla sohbetler olmadan,alışveriş poşetleri karıştırılmadan nasıl olacak diyorum, nasıl alışacaksın diyenlere çok var
aşk benim denizim sensin uçsuz bucaksız, yarı hırçın yarı durgun, ruhumu sende kaybediyorum ben
özleyeceğim şeyler olacak elbet, ama özlemle gelmesini beklediğim günler hepsini silecek Allahın izni ile
Hayata farklı gözle bakabilmeyi seninle öğrendim gülümsediğim her detayda olduğun için her şey senle güzel