Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadist miyim neyim
bir erkegi aglatmak en buyuk zevklerim arasında
Seni de aglatmak istiyordum uzun zamandır
Ama iyi bişey değilmiş, bunu bu akşam seni aglamaklı görunce aglamaya başlayınca agladım
Bebegim gibisin askim, seni öyle gorunce dayanamadım
Seviyor muyum evet seviyorum
Ama ben ayrılmak istiyordum, biliyorsun ben boyle triplere sahibim
ama dayanamadım, ay ne küçük ne tatlı bişeysin sen öyle
ay yarabbim...
Bundan sonra herşeyi konuşmak var aşkım, doya doya bagırabilirim sana
Anladım ki öyle sudan sebepten ayrılık yok bize
Anladım ki kim ne derse desin bizim sahip oldugumuz şey gerçek
ve biz onu korumak için kalplerimizle savaşacagız

Seni seviyorum aşık oldugum adam
Birini hayatıma alsam mı acabalarımdan beni kurtaran adam
Dünyamı kuracak kudrete sahip, ama kıyamadıgım adam...

Her şey gönlümüzce olsun, güzel olsun mon amour...

Sevgilim,
Sen şimdi yollardasın evine dönüyorsun.Ben yine yalnız kaldım buralarda...Seni şimdiden çok özledim.Beni görebilmek için 11 saatlik yolu hiç düşünmeden geldin,7 saatcik görüşebildik sadece ama gördüm ya o güzel gözlerini yakından o yetti bana... Hani memleketimde olmanın verdiği korkuyla,çekingenlikle bir ara sımsıkı tutuverdim ya elini ...Sen de ''Birtanem''deyip çevirdin ya bakışlarını bana...Sen gerçek misin be adam ? Sanki yıllardır benimlesin,öyle içimdesin ki... :78:Senden öncem yok benim,ellerimi tuttuğun gün yeniden doğdum ben.Her şeyim sana ait,her şeyimle seninim.

Seninle güzel her şey...Ellerimiz hiç ayrılmasın.:127:Uzaklarda değilsin,yüreğimdesin sen benim.:97:Seni çok seviyorum.Sen bana gönderilmiş bir hediyesin,kabul olmuş duamsın,Rabbimin emanetisin.Ömrüm ömrüne nasip olsun.Hasretle,aşkla bekleyeceğim kavuşacağımız günü.:123:Seni seviyorum ellerini tuttuğumda dünyayı unuttuğum adam...Hiç gitme benden...

Son düzenleme:
lütfen artık bitsin
daha ne yapayım? ne diyeyim

sildim gitti, tabi senin haberin yok şimdi..online olunca bir şok da sen yaşa, hayatın tadını çıkart.. hayırlı olsun cümlemize, bir varmış bir yokmuş

Bugün yine seni gördüm ve sinir oldumaslında bişey yapmadın bana

ama benim onca uğraşmama üzülmeme rağmen hamile kalamam seninse hiç uğraşmadan hamile kalmış olmanı hazmedemiyorum

üstelik o ay hamile kalmış olsaydım aynı zamanlarda doğacaktı bebeklerimiz.
aslında böyle değildim ben ,defalarca aldığım negatifler beni kıskançlık boyutuna getirdi

üşürken sıcacık ellerinle tuttun beni,ne garip sıcak olmak için hep sana muhtaç olmak sen yokken üşümek asık suratlı olmak, yapay gülmek aslında orada olmamak

bazı ruhlar asla dingin olamaz, heyecanını yitirmez derler ama ben senin yanında son derece dinginim, beni yatıştıran güç sensin, her şeye atılan tavırlarımdan senin yanında eser kalmıyor...

sevgilim sen hep benimle kal olur mu, bu kış ayrı geçireceğimiz son kışımız olsun ben daha sonbahar gelmeden üşümeye başladım,üşümek istemiyorum artık aşkım

az kaldı kavuşacağımız günlere, koşmadan vapur,deniz derdi olmadan geçireceğimiz günlere eve yetişme kaygısı yaşamayacağımız günlere

özleriz belki martılara simit atmayı, şimdiden denizsiz nasıl yapacağımı düşünmüyor değilim her akşam vapur telaşları olmadan, arkadaşlarla sohbetler olmadan,alışveriş poşetleri karıştırılmadan nasıl olacak diyorum, nasıl alışacaksın diyenlere çok var

aşk benim denizim sensin uçsuz bucaksız, yarı hırçın yarı durgun, ruhumu sende kaybediyorum ben

özleyeceğim şeyler olacak elbet, ama özlemle gelmesini beklediğim günler hepsini silecek Allahın izni ile

Hayata farklı gözle bakabilmeyi seninle öğrendim gülümsediğim her detayda olduğun için her şey senle güzel

Tek istediğim şu 2 yılın göz açıp kapanıncaya kadar geçmesi...
Okul bitsin ve evlenelim artık...
Vizeler , finaller, tatiller , seninle buluştuğumuz günler...
Hepsi su gibi akıp gitsin...
Ve gelsin o yaz aileme söyleyeyim ne olacaksa olsun ve artık sen benim ol =(
Sensiz geçmesin artık ömrüm...
Kavga edelim, ağlayalım, gülelim, barışalım ,çıkıp gezelim ama ne yaparsak birlikte yapalım artık...
Seni öyle çok seviyorum ki aşkından kalbim titriyor bazen..
Bana kızdığında içim acıyor sanki biri içimden bişeyler koparıyor buna dayanamıyorum...
Sanki bu 2 yıl karanlık bir tünel ve o tünelin sonundaki aydınlık sensin...
Allah ım ayırma bizi onunla bir ömür geçirmeyi nasip et bana nolur

Son 9 bebişimmmmm kavuşmaya ve bir daha ayrılmamaya son 9 gün heyecandan bayılacağım sanki sağ salim gel bana bitanem bir daha da hiç gitme
artık hayallerimiz ertelenmeyecek kocaman bir engel kalktı önümüzden seni çok seviyorum sevgilimmmmmm

Son düzenleme:
Misil misil uyuyorsun orda ben ise saf gibi sinirden deliye donmus bir haldeyim, uyuyamiyorum ve bunun yaninda yememem gereken cikolatayi yiyerek istemedigim kilolara davetiye cikariyorum.
Alistim ayriliga da, olur da bir gun kavusursam sevdigime, o gunun gercekligine inanmayacagim artik.
kendime dengesiz derdim ama benden beteri varmis sayende anladim.
platonik sevmek bana gore degildi zaten biliyordum, netligi seviyorum. her sey net simdi.
mutlu degilim evet, ama olmasi gereken olmustur yine (!). zaten ne istesem tam tersi oluyor- hic sasmaksizin - ve benim yorabildigim tek sey "olmasi gereken buymus" oluyor.
2 aydir bugunu bekledim ama gene istedigim gibi olmadi. bu sefer olmasi gereken buymus diyemiyorum ya hazmedemiyorum.
Kalp kirdiginin farkina varip da telafi etsen keske, ama nerde.. bosvereyim ben en iyisi. sana da iyi geceler.

Son düzenleme:

Konuşsam dilim yanar,
sussam kalbim..
Önce duruyorum...
Sonra susuyorum.
İçimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime..
Yan! diyorum içime!...
Sadece sen yan!
Ve Dayan! diyorum gönlüme!..
Herkes mutlu olsun!
Sen dayan!..

Hz. Mevlana

bi alay gereksiz doluymuşta farkında değilmişim, hiç umrum değilsiniz.....

İçimdeki sana olan sevgiyi bir anlasaydın keşke.. Bir çocuğunu sevmek gibi alıp kucaklayıp yüreğinin içene sokacakmış gibi ..
Sana baktığımda hala ilk günkü kadar kalbimin çarptığını , yanımdayken bile sana doyamadığımı,
Seni üzgün gördüğümde, o yüreğimin nasıl eriyip cız ettiğini bir bile bilseydin keşke...
O zaman yine bana bunları layık görebilir miydin ! Seni senden çok seven birini böylesine mahrum bırakabilir miydin kendinden! Böylesine kırabilir miydin ! Kıyabilir miydin...
Bir kere olsun benim sana hissettiklerimi sen bana hisset tersine döndürelim hayatı .
Sen bu kadar sevgiye muhtaç ol ,sen böylesine yalnız olduğunu hisset .Bu kadar çaresiz kal sen, her gün gözlerimin içine bak..Yalvar ağzımdan çıkabilecek tek bir çift güzel söz için içinden.
Gururunu bir kenara bırak ,bir kerede arkanı dönüp sen ağla sessizliğinde bağırarak.
Sonrada otur..
Her gün bir gün mutlaka diye umut ederek düşün düşlediğin gerçeği.
Ve Dua et..' Onun sevgisine muhtaç olan yüreğimi ,gerçekleştiğini göremeden ,gözlerimi huzurunda kapatma Allah'ım '

Yahu üye olurken neden doğum tarihinizi doğru girmiyorsunuz ? Hepiniz mi 1 Ocak'ta doğdunuz ?

Neler kaçırdığınızı bir bilseniz ....

Doğru doğum tarihinizi bize burayı tıklayarak bildirin lütfen ...

Senden artık vazgeçtim.
Çünkü olmayacak. Sen beni aramayıp sormuyorsun.
Üstelik en son aradığında bile bana akıl vermeye çalışıyorsun sanki benim yok ya.
Ama bu kötü günler de geçicek.
Sen de acı çekiceksin.
Sanma ki hep mutlu olacağım, iyi olacağım.
Sen benden daha beter olacaksın....

Senden ayrılırken çıkardım saati kolumdan
Zaman ister yürüsün ister dursun
Nerede veya kiminle olursan ol bil ki beni üzmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…