Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir yandan zaten gideceğim için gerginim, korkuyorum, sudan çıkmış balık gibiyim. Bir yandan da senin yüzünden üzgünüm, sana deli gibi kızıyorum ve suçluyorum. Ama çok da üzülüyorum... Lanet olsun ya.

İki gün sonra nişan yüzüklerimizi parmağımıza takalı tam 9 ay oluyor.
Yüzüğünü parmağımda taşıyalı tam 9 ay

Ve ben seni hala çok seviyorum yüreğimin neşesi.. Umudum, mutluluğum, vazgeçilmezim.. Varlığına da yokluğuna da şükürler olsun. Yokluğunda sen varsın diye var.. :78:
Seni çok özledim. Daha dün gibi, şafak 400 diyorduk bak 5 gün sonra yarılıyoruz askeeer.
Herkes düğün ne zaman diye soruyor, gel de artık şu davetiyeleri bastıralım ya. Seninle aşk kokan yuvamızı kuralım.

Neden sinirlerime hakim olamıyorum ki ben?

Toplantida nasil da kurdugunuz tezgahi ortaya cikardim !
Herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz ?
Beni digerleriyle karistirmayin !
Ben o ogrencileri kimsenin menfaati icin harcatmam!
kimseye keyfi is yaptirmam!

Kac yildir hala taniyamadiniz mi beni?
Asla haksizliga gelemem,
elimden geleni de ardima koymam ...

Arniyetlilik degil bu.
Acik acik soyleyin simdi
kurulan tezgaha Cudana hoca comak sokuyor diyin!

Dun herkesin icinde bunlari soyledim ya hadi sikiysa yapin da goreyim!

Tam 1,5 saat telefonda konuştuk , ve hala aynı noktadayız perşembe gününden beri. Aklına geliyor niye aynı konuda kavgaya devam ediyoruz..

Bu kıskançlıkla bu ilşki ne kadar sağlıklı olacak , daha 2 ay olmuşken...

Sanırım evlilik konusunu hiç açmasan iyi olur .

Senin bu kıskançlıktan dolayı çıkardığın sorunlar yüzünden evlilik tarihini daha çok erteleyeceğim ey sevgili....

Günüm baş ağrısı ile geçiyor sağol sevgilim , hafta sonum müthiş güzel geçirttiriyorsun bana tebrikler..

Sabah buraya ne güzel de şeyler yazmıştım oysaki senle ilgili.. Şimdi hiç güzel şeyler yazmak içimden gelmiyor. :26: Farkediyorum da bizde birşeyler zamanla eskiyor, zamanla uzaklaşıyoruz her seferinde sıkı sıkı tutunsakta birbirimize gene çok uzağız aslında.. Mesafeler beni sana çok bağladı ama seni yeterince bana bağlayamamış. Bana güvenmeyen biriyle bi yuva kurmak mı? Yapamam sevdiğim.
Seni çok seviyorum ama yapamam. Herşeyi zamana bıraktım.

ÖZledim kiii diye mesaj attığımda onca işinin arasında beni hemen arayannn
Sesini duyduktan sonra çok mutlu oldum ki diye mesaj attığımda
Tekrar daha mutlu olmam için arayan adam!
Şu sezon kapansın çok mutlu edicem seni benim işim bu Diyen adam,
Sana varya ölürüm ben
Çok fazla bağlanıyorum, aşık oluyorum, alışıyorum galiba sana aşk!

Şştt yakışıklı naber özledim seniiii haftaya çok sevinceğin bir şeyler olcak bakalımmm sana bi paket var

sen sesini ilk duydugumda basimdan ayagima titreten insan cok gec kaldin bana o buyu olmadan sen ve ben olamayiz artik..

olmuyor işte
en iyisi boşvermek, böyle giderse de ben yapacağımı biliyorum sanırım.

sıkılıyorum içim daralıyor hiç birseyden zevk almıyorum.burası cok sıkıcı.kimsem yok.senlede aramız ne iyi ne kötü.haftaya cuma olsada yanına gelsem.hersey düzelecekmi.sana cok ihtiyacım var.beni yanlız bırakma lütfen burada.tek ögün yemek yiyorum.ben yaşamıyorumki ben ölüyorum.beni kurtaracak sensin.elimi tut ne olur.tükeniyorum.arkadasım bile arayıp ben senden önce evlenicegim sanırım dedi ümidim kalmadı ...TÜKENDİM......

aman ona dokunmayın, o bulunmaz hint kumaşıdır......
insanlıktan nasibini almamış hiç.....
hala sinirim bozuk sana, bana ödettiğin faturaya, ne gerek vardı yaaaaa.........
defolu hint kumaşı.

sevgili doktorum, canıma okuyacaksın biliyorum ama 1 ay içinde verdiğim 7 kilonun hatırına bu akşam 2 dilim baklavayı yutmuş bulunuyorum üzgünüm ben de bir insanım ve "ay hayatımdan şekeri çıkardım 10 kilo verdim" repliğine daha fazla tahammül edemedim şekersiz bir hayat yaşamak ile buzdolabı olarak yaşamak arasında ki farkı bulamadım be doktorum kasım ayında görüşmek üzere öptüm bye

şu aralar o kadar ihtiyacım var ki sana.hiç olmadığı kadar ihtiyacım var.hep ''keşke''lerim var sana karşı ve her geçen gün artıyor bu keşkeler.ailemle olan sorunlar o kadar etkiliyor ki beni.keşke yanımda olsaydın içimi dökseydim sana.bak yine keşke dedim...

Ne kadar sevimsiz bir insan modelisin sen. Seni bize sayiyla mi verdiler der ya... Oyle.

görünüşte iyi bi insansın ama hiçte göründüğün gibi iyi biri değilsiniçin fesat senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…