Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece susuyorum. Çok kızgınım, kırgınım sana.
Sesini özledim senin, onca kırgınlığa rağmen sesini özledim bak bugün.
İki gün önce bu saatlerde kantinde olduğundan rahatça konuşuyorduk.
Şimdi ise belki bana çok tanıdık ama çok yabancısın..
Neyse..
Rabbim sabır..

köye gittin ve konuşamıyoruz diye üzülmem gerekir aslında, bu kadar çok özlerken günde sadece 3-5 dakika sesini duymak sinir bozucu ama mutluyum
o 3-5 dakikalık konuşmalarımız senin odun kesmeye gitmek zorunda olmanla ve bunun gibi köy işleriyle uğraşmak zorunda olmanla sonlanıyor ama o kadar samimi ve o kadar erkeksi geliyor ki çok hoşuma gidiyor senin bu hallerin yine de özledim

şu hayattaki en güzel hayalim en güzelhikayemdin ... en yakınım en kıymetlim.nasıl oldu nezaman olduda bukadar degiştin yabancılaştın nasıl kıydın o en güzel masum hikayemize ,elbette ağlıyorum elbette geçicek belki senden daha iyisini bulucam seninle olduğumdan çok daha mutlu olucam,dokunmaya kıyamadığımız tenlerimiz başkalarının esiri olucak.ben senin değil başkasının çocuklarını doğurucam sen bana değil başkasına kadınım diceksin.hikayemiz başka evlerde başka hayatlarda son bulucak.en sonunda dilimizden hayırlısı boyleymiş cümlesi dökülücek... en kötüsünü bekliyorum hala en kötüsü ufacık bir umutla hala belki diyorum ,değer misin yapabilir miyiz.biliyorum olmayacağını biliyorum bile bile seviyorum bile bile ölüyorum ... en acısı hayata olan inancın kaybolması en güvendiğinin hayal kırıklığına uğratması en sevdiğinin yabancı biri olması ..en kötüsü elinden hiç bir şey gelmemesi ve hayırsız görünmesi ...

"onunla mesajlaşıyorsan benimle mesajlaşma" tribinin sonucu = 24 saattir her 5 dakika da bir online olduğun bir whatsapp ve yazamamanın verdiği sinir bozukluğu değil mi yavrucuğum yine iyi dayandın valla ben öğlen saatlerinde patlarsın diye düşünmüştüm ama ha bu arada, diğer köşenin umurunda bile değilsin, o muhabbete tam gaz devam ediyor demiştim ben sana

Bana gerçekten sevdalın gibi davrandığın için,
Beni üzdüğünde dayanamayıp öpücüklere boğup yüzümü güldürdüğün için,
Kıskandığın, kızdığın, ama herkesten sakındığın için,
Yeri gelince eşin gibi, yeri gelince arkadaşın gibi olmama müsade ettiğin için,
Yaşamadığım çocukluğum aklıma geldiğinde, koca marketin ortasında satılan toplardan birini alıp benimle kimseye aldırış etmeden oracıkta top oynadığın için :)
Tok olsamda her buluşmamızda yemeden içmeden beni eve bırakmadığın için,
Bitanecik odunum olsanda gönlümü alabilecek kadar merhametli olabildiğin için,
Ve dahası, gerçekten sadece benim olabildiğin için,
Teşekkürederim Herşeyim...

İyisiniz, hoşsunuz.. Ama sohbetiniz sadece yok o onu takip etmiş yok o onu yazmış.. Şurada yanımda oturan liseli yeğenim bile yeni çıkan filmlerden bahsediyor, sohbet yelpazesini genişletiyor. Bir erkek selam verdi diye camdan kendinizi atacaktınız.. Şok oldum.. Bu kadar mı açsınız anlamıyorum ki.. Kadın-Erkek arkadaşlığı kavramı yok sizde.. Evet, tabiki olmayabilir ama yanınızdan geçen her erkek de size, sizin tabirinizle 'iş atıyor' olamaz ki yahu.. Ne bileyim, kadınlığımdan, kızlığımdan işte aynı cinsiyette olmamızdan utandım ben.. Nasıl genç kızsınız siz? Şurada 10 tane ergenle otursam, hiç olmadı onlara takan hocalarından bahsederler yine de bir sohbet ortamı oluşurdu.. Utandım sizden bugün.. İlk tanışmamızdı, arkadaş hatrına.. Pek sinmediniz içime.. Tekiniz hariç, onu sevdim.. :)

Bak bu sana yazdığım son yazı. Artık seni anlatmayacağım. Artık bana yaşattığın acıları dökmeyeceğim kaleme. Beklemekten vazgeçtim ben seni. Sevmekten vazgeçtim her gün ölmekten vazgeçtim. Aynı senin benden vazgeçtiğin gibi. Acı verdi canim sokuluyormuş gibi oldu ama sildim seni. Hani derdin ya “sen ağlama kıyamam” diye hani kızardın ya bana “ağlama yeter artık” derdin. Ben senin yokluğuna ağlarken haykırırken “gel” diye nerdeydin? Kimin ellerindeydin? Kime pardon kimlere bana söylediğin sözleri söylüyordun? Suçu bende arama. Ben suçsuzum. Suçlu olan aşk. Suçlu olan sevgi. Nedeni bu muydu ? sevdim de mi gittin. Aslında aşk bile değildi bu. Muhtemelen ben hayal kuruyordum. Fotoğraflara bakıyorum , nasıl da gülmüşsün bana güler gibi nasıl da bakmışsın. Şimdi başkalarına öyle baktığını düşünüyorum , daha fazlasını kaldıramadan ağlamaya başlıyorum. Ağlatıyorsun beni. Bir sigara bir sigara daha derken baktım bağımlısı olmuşum bu illetin. Rüyalarıma giriyorsun nefes alamıyorum uyanıyorum sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum. Yoksun ya gözyaşlarımı silen de yok. Ölmek istiyorum diye bağırıyorum yine ağlıyorum yine bağırıyorum “nerdesin , özledim” diyorum , yoksun. Gelmiyorsun. Ama bu sefer bu haykırışlarım bu yazılarım geri dönmen için değil. Tam aksine gelme diye. Kabul etmem seni. Tamam inkar edemem sevgimi ama sen gelme. Özledim desem bile gelme. Biliyorum sen yine gideceksin gelirsen. Gelme ne olur. Kaldıramam bir gidişi daha...

gösterdin rahatladın değil mi?
bir de artistlik yapıyor.
ben biliyorum canım, o numaraları ama o numaralarla fazla yürümüyor biliyorsun.
sana mutluluklar....

Sussam olmuyoooooooooorrr susmasam olmaaazzz

Son düzenleme:
Benden hiç süpriz yapan biri olmaz kimsenin sırrını falan söylemem öyle ama süpriz konusunda tutamıyorum kendimi heycanlanıyorum ya o heycanı paylaşmak içinnn işte...Evlenince hamile falan olsam ilerde kesin dayanamaz söylerim hemen öyle süpriz yemek falan bekleme sen benden şimdiden
Kargoyu hazırlıyorum yanına gelemesemde elimin dediği yaptığım,aldığım her şey kolide olcak ah o koliyi nasıl ben taşıcam onu düşünüyorum içine bi tek kendimi koymadım ya

Son düzenleme:
Çok özledimm..biricik sevgiliiiiimm..Biliyorum bana bu davranışım için kızıyosun ama annen kıskançlık yapmaya başladı sanki :/ Ya da bana öyle geliyo aslında öyle bi davranışı da yok ama böyle düşünüyorum bu aralar çok özlediğim için diye düşünüyorum seni çok seviyoruuum biricik sevgiliiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…