Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçük triplerini tatlı tebessümlerine dönüştürebildiğin günler de, kızgınlığının ve küslüğünün mendilin kuruması anına kadar sürmesinden haz duyduğun ve her gün, kıymetini bir kez daha anlamanı sağladığı için şükran duyduğun biri olması kadar güzel bir duygu yok evrenin hiç bir köşesinde...

Keşke sen burayı okuyacak olsan ama biliyorum mümkün değil, okusan bile anlamazsın sana söylediğimi, ne ben seni tanıyorum ne de sen beni.

Senin kim olduğunu biz bilmiyoruz, ama Allah görüyor dimi yaptığın bu kötülüğü ?

Nasıl cesaret ettin buna, vicdanın nasıl köreldi bu kadar, nasıl bu kadar kötü olabildin, yada olabildiniz?

Seni yada sizi Allaha havale ediyorum, hala aklım almıyor, hala inanamıyorum. Sevdiklerimizi az daha koparacaktın bizden, Ne bu dünyada nede ahirette yatacak yerin olmasın inşallah.

İnşallah birgün senin kim olduğunu da öğreniriz, inşallah. Yaptığın şeyi inşallah en yakınında bulursun.

yarın aklını başından alacağım
buna rağmen hiç yüz bulamayacaksın benden
hakkettin

Işıklar içinde uyu kuzum...
4 buçuk senede hayatımıza çok şey kattın...
İnsanların bile öğretemeyeceği şeyler öğrettin bize....
Adın gibi ASİL gittin....

Çok özledimm daha şimdiden ve gelmene bir aydan fazla varr

akşama sana browni yapıcam
sonrasında da kore dizisi izlicem Allahım ne büyük mutluluk
senin de dizilerin var ve bi şekilde zaman yaratıp izliyosun (mesela ben temizlik yaparkene )
bundan sonra ben de güney kore dizilerime dönüş yapıyorum haberin olsun bebek
keşke sen de sevsen de birlikte izlesek.. dizi imkansız ama sana şöyle aksiyonlu gerilimli bi kore filmi izletebilirim
onları beğeniyosun bak
bizim en büyük keyfimiz birlikte izlediğimiz dizilerimiz ve filmlerimiz

az insan çok huzurmu dedik
rabbim utandırmasın diyelim mutlumuyum ne

sevgili bebek;
bugün evi enerjim bitene kadar temizleyip düzenlemem gerekiyor.
yine yapmak istemiyorum ayrıca.
şansımı zorluyorum di mi Ramazan'dan sona motive olamadım yemek yapmaya.
Ama bugün bir kurabiye tarifi gördüm, vakit kalırsa yapmak istiyorum. sürpriz bir sunumla
geçenlerde dedin ya, öncelik sıralamasını doğru yapmıyorsun diye. hak verdim gerçi; ama önceliğin önemli olmadığını söyledim.
şimdi de öyle oldu. yemek yapmayıp kurabiye yapmak, saçma biraz, önceliğe ters.
ama ne yapayım, mutlu olacağım şeyleri yapmak istiyorum bebek.
patlıcanları kızartıp dolaba da atmam gerekecek.
çoook işim var çoook
haftasonu evde olmamak kötü.
bir taraftan kafamda projeler.
öğlen dediğini uygularsan süper olur, bana atölye açarsın sonraki evimizde evimizin bodrumu olursa bana atölye yapalım mı
kayınpeder de marangozluk yapsın bana. biraz babana çekseydin ya sende yetenek, onda heves yok. kaldım aranızda
babamın da alakası yok; ama istiyorum desem, herhalde alnından terler aka aka yapmaya çalışır istediğimi yetenek ve bilgi olmadan nasıl yapacağını düşünmeden. baba işte
ay konuyu nereye getirdim.
öyle işte. ev işi bitmiyor bebek. yani eve gittiğimde yemek yaptığını görsem nasıl sevinirim bilsen
gerçi daha öğlen makarna yaptın, yakında makarna uzmanı olacaksın
bakalım yine pencereden gelişime bakacak mısın
bir de kış geldi diyorum kış. hala atletle geziyorsun. sonra hasta olacaksın, "ben demiştim" dicem sana
ha bir de, havlu konusundaki uyarımı dikkate alıp yüz havlularına artık dadanmadığın için teşekkür ederim

farz ediyorumki giz bunu okuyacaksın

nerelerdesin sen bakim! sana minik minik sır dolu mailcikler attım

adalara gelcem ben haber versemmi bilemiyorum

Bunları yüzüne hiç söyleyemesem de çok kırılıyorum sana en ihtiyacım olduğu zamanlarda yapman gereken işler, katılman gereken toplantılar olduğunu söyleyip benden izin alıyorsun. Ben ise sana asla hayır diyemiyorum yanımda kal sarıl çok ihtiyacım var diyemiyorum sadece senin beni anlamanı istiyorum. Önünde hayallerine engel olamayacak kadar sana aşık bir kadın varken sense çok anlayışlı bir kadın görüyorsun. Ben seni çok seviyorum çokça sevildiğimi de biliyorum ama kendini kanıtlama çabasındayken beni unutma aşamasına gelmenden korkuyorum. Sadece sessizce olanları izleyip tüm kalbimle dua ediyorum.

Saat 6 olsun artık , buluşalım , heyecanlıyım sevgilim yine her buluşmamızdaki bu heyecanımız hiç bitmesinn

Daha şimdiden mobilya,beyaz eşya parasının toplam tutarını hesaplayıp söylüyorsun pes diyorum sana aşk

Sanırım biz bu eşyalar yüzünden tartışmalarız olacak gibi ,

Herşeyi o kadar ucuz sanma aşkım

Hele o günler bir gelsin ,

İstanbul'un altını , üstünü getireceğim seninle .

Çok güzel günler bizi bekliyor sevdiğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…