Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle süründürürüm işte seni peşimde hııhhh Hakettin bi kere suç senin, kabahat senin. Gönlümü alana kadar çabalayacaksın! Aklımın karışıklığını ne olur engelle..
Ama bi yandan ne kadar kızgın kırgın olursam olayım, senin şu aşk dolu mesajların ah içimi eritiyor be.
Ama bu kez kolay affetmek yok seni, bana güvenmemek neymiş çekeceksin cezanı

İki gün sonra yarılıyoruz 230 günü yedik kalacak 230 gün

Son düzenleme:
her şeyi biliyorum her şeyi görüyorum ama seni unutmaktan sensiz bir hayattan hala korkuyorum belki sen gerçekten gittin belki ben boşa ağlıyorum ama ağlıyorum işte ağlıyorum bir gün her şeyin bitip seni unutmuş olarak arkama bakmaktan korkuyorum.

tek taraflı duygularım, bezdiriyor benliğimi..
Rezilce sevmek benimkısı..
olmuyor gecmiyor.
bu ayrılık nasıl zor..

ıııı seeeyy:44: ben bugün yemek yaptim:26: sen gittikten sonra sanirim 3.yemek yapisim bu :44: seeeeyy yemek yagli oldu, bulgur pilavi da tuzlu elimin ayari kacmis zaten gec bulmustum o ayari biliyorsun .. sanirim sen geldikten sonra, bi sure ilk evlendigimiz zamanlardaki gibi yemek yapacagim ben kocis :26: napayım, kime yapsaydim 5 ay boyunca yemegi :26: ben sen yokken evde yemek yiyemedim ki

Bilmeni istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
mutfakta beni zor günler bekliyor, dogal olarak seni ve senin midenide :90::90::90::90:

Bu sabah bana yazdığın o uzun günaydın mesajını okuyunca yüzümde beliren ve yarım saat boyunca geçmeyen o gülümseyi görmeliydin. Beni o kadar mutlu ettin ki. Hele mesajın sonuna "en değerlim" yazışın yok mu
Allahım nazarlardan korusun.

Şu an en son istediğim şey bile değil yorulmak...
Ve buna rağmen sen ısrarla beni çok yoruyorsun. Aynı şeyleri daha kaç kez anlatırsam basar o kopasıca kalın kafan?

Önceki mesajıma ekleme yapasım geldi :)
Sevgilim yabancı, annesine babasına ismiyle hitap ediyormus
Yok dedim, orada dur
Anama ana, babama baba diyeceksin, isimle hitap etmek yok, çarpılırsın :)

Ben abime bile ismiyle hitap edemem, mümkün değil dedim
Her zaman mister mı diyorsun dedi
Hee evde mister diye diye geziyorum

Son düzenleme:
Cuma geliyorsun ve ceza olarak yanaklarını ısırık izleriyle doldurcammm cirkin herifim gelllll artikkkk ♥

hani buraya ilk kez gelmiştin ya...o geldi aklıma...kıpır kıpır halin,heyecanın,iltifatların,hatta elimi tutmak için numaralar yapmansonraki günler...iltifatların,şiirlerin,şarkı söylemelerin,hayranca izlemen,yanaktan busecik için çırpınman...neler çektirdim ben sana sevgili...eski sevgili...bak kurtuldun özgürsün...tam sevdim dediğim anda kaybettim seni...fırtınalarım dindiğinde,aileme karşı koyacak gücü hissetttiğimde,evet varım dediğimde...baktım...sen yorulmuşsun bu kez...kaçmaya yeltendin,geri döndün,ben affedemedim...afettim sandım,dayanamadım...terk ettim,geri dönmek istedim,kabul eder gibi oldun...sonra yine tutmadı...ama eminim veda ederken bile kafan karışıktı...sanki birinin bedduasını aldık da sınadı bizi kader,bağlanın kopun,kopamayın,hop tekrar başa dedi sanki kader...neden olmadı...nasip değilmiş...tam da bu...neyse...özlüyorum,tüm acıyı her zerremde hissederek...ama olmadık,olamadık...ben aşkta acıya alışkınım sevgilim...sen bari mutlu ol...hemen birini bul e mi...beni incitmedin,kader de seni incitmesin...Rabbim korusun,yüceltsin seni...

Çok güzel bir gün , akşam yaşattın bana ,

Teşekkür ederim sevdiğim

Bugünki sahilde konuşmalarımız sence gerçekleşecek mi

Gelsin o zamanlar, sabırsızlanıyorum ki ben sevdiğim :

İYİKİ VARSIN HERŞEYİM

ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN BİZİ

Son düzenleme:
Yarın ellerinden cupcake yiyeceğim.
Hazırlaması senden süslemesi benden manita
Bir de su böreği yapıp çay demledik mi ooooohhh değme keyfimize
İzlemek için filmde var nasılsa

Elimin değdiği her şeyi yedin bugün karnım doydu dedin ya benden mutlusu var mı daha ölürümmm sana ...

Kız sana "seni seviyorum sevgilim" diyor. Sense retweetliyorsun sadece.
İnsan bi, "ben de seni hayatım" filan der. Hayatım deme hadi, "ben de seni" de. "Ben de" de en kısa.
Retweetlemek ne demek ? Sevmiyorsun işte. O kızın da zamanını boşa harcıyorsun.
Tek yaptığın, daha iyisini bulamadığını bildiğin ve bulamayacağını düşündüğün için, o kızın sevgisini kullanmak.
Bu yüzden kızar oldum sana artık. Kendi meselelerimiz bitti. O kızın meselelerini savunuyorum yani resmen. Hödükcan !

An itibariyle yorgunluktan ölüyorum.
Sırf senden uzaklaşmamak için uykuya direniyorum;
uyumak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…