Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir ömrü hayal ederken o yolda yürürken bugün 4 ay oldu :26:
birileri hala beraber olcağımıza inanıyo,hala şaka gibi geliyo başta bana sonra çevreye
çookk iyiymişiz biz nasıl böyle olurmuşuz inanamıyolarmış :26:
başta ben inanamıyorum ki bitti bak koooocaaa 4 ay geçti ve sonrası.. aylar yıllar...
herkez yolunu çizdi artık
ısrarla bana hakkını helal et diyosun ya etmiyorum ! etmicemde !
o emeklerimin bekleyişimin sıkıntılı diken üzerinde geçen yılların bedeli bu değil o yüzden etmiyorum !
geçiyor geçiçek..zamanla daha iyi olucak herşey biliyorum he artık nadir geliyosun aklıma bide işte her ayın 10 unda içim acıyo okadar...

Seni hergün daha fazla sevmekten başka işim mi var beniimm Şapşikiimm

Sen hasta olmaa İçim gidiyoo

Eve iş getirme banaa Gızarım ilerde ona göreee

Nazarlardan korusun Allah'm aşkımızııı

Özgüveni yüksek, kendi ayakları üzerinde duran kadınları seviyorum.
Bugün tanıştığım kadın bilmediği bambaşka şehre gelip yaşıyor oluşu..
Üstüne üstlük 15 gündür kayıp ola ola işe gidiş eve dönüşlerine rağmen.
Duyuyorsan seni çok taktir ettim güzel kadın..

Ben ki Avrupa yakasından Asya yakasına geçmekten aciz..

Son düzenleme:
Ah o kizi nasil sinirlendirip uzmussun, cok kizdim sana. Benim birtanem, canim O. Insan biraz dusunceli davranir. Uyuz oldum.

seni seviyorum miskin

iyi ki evlenmişiz

bazen 3.tekil anaçlar ve sinirlerimiz yüzünden atışsak da uzatmadan çözüm bulabildiğimize seviniyorum..

sabah sabah yazasım geldi sana koca sıpaaaaa
şimcik geceleri ben senden daha fazla üşüyom o yüzden sarılma faslımız bitip totomu döndüğümde nevresimi üstüme örtüyorum
sonra gece yarısı sen birden ahtapot gibi sarıyosun beni.. ee nevresim de var.. ben pişiyom sıcaktan
ama seni uyandırmayayım diye bi süre duruyom öyle nasılsa dönersin arkanı diye
dönmyüsun ve ben sıcaktan sırılsıklam terliyom
seni çok seviyorummmm.. ben uyurken öyle sarmaş dolaş uyuyamıyorum ama senin uyurken bile bana sarılman beni çok mutlu ediyo
sabahları giyinirken söylediğin uydurma şarkılar da güne neşeli uyanmamı sağlıyo
çok şımarıksın yaa ısırcam o burnunu senin

''Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç.
Hüznü, acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl. Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra beni yargılayabilirsin..."

Dün sabah yastığımın altına sakladığın o minik hediyeyle uyandım güne...
Hayatımda aldığım en anlamlı hediyeydi ötesi olabilir mi bilemiyorum...

Birbirimize verdiğimiz o ilk sözün üzerinden tam iki yıl geçmiş şaka gibi...

Nasıl bir erkek o günden beri sevgilisinden düşen her saç telini toplar ve her saç telini kurdelaya ekleyip bir kutuda saklar ki?

"Saçlarına sözüm vardı" dedin... "Ömür boyu onları koklayacağıma söz verdim o gün duymamış mıydın?"

Yanımda olmadığın zamanlarda o kutunun da seninle gittiğini biliyorum

İşin garibi benden ayrılalı çok olan saç tellerim artık kokmazken ısrarla "ben koktuklarını" söylüyorsun

Kokuyor mu gerçekten?

Aşk böyle bir şey mi?

Ve lütfen söyle bana lütfen...

Seni hak etmek için ben ne yapmış olabilirim ki?

bugün biraz zorlanıyorum sanırım işte ilk defa çıktım sahaya insanlara laf anlatmak hakikaten zormuş bide üstüne yeni mezunsan... ama yinede bozmuyorum moralimi sevgilim kavuşacağımız gününü hayaliyleyim

Son düzenleme:
annecim burayı okuyacağını farzederek yazıyorum bunları :) özür dilerim grip oldum sürekli hapşırıyorum senide zıplatıyorum karnımda birşey yiyemiyorum ama hep aklımdasın seni ihmal etmem korkma

asla olmadı, asla olamazda.......
sen benim çok değer verdiğim bir ablamsın.......
saygılarla................

Yoruldum...

Susmaktan, anlatamamaktan, içime atmaktan, kendi kendimi yıpratmaktan yoruldum.

Ne zaman birşey söyleyecek olsam içini çekiyorsun ya, susuyorum... Sana değil içime döküyorum yine.

Aklıma gelenlere sinirlenmekten, yine iyiliğe büründüm ben ne salak bir insanım demekten, kin güdememekten, nefret edememekten yoruldum...

Sürekli yarını düşünmekten yoruldum...

Ben gerçekten ÇOK YORULDUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…