Merhaba ÖSYM,
Beni tanımazsın biliyorum ama ben seni gayet iyi tanıyorum.
Yazacaklarımın senin için hiçbir önemi yok biliyorum ama bu zehri akıtmazsam kendi kendimi mahvedeceğim,o noktaya geldim.
Ben Anadolu'nun kuytu köşelerindeki bir üniversitede okudum.Türkçe Öğretmenliği mezunuyum.3.sınıfın başında tüm paket dersaneye yazıldım.Verdiğiniz krediyi test kitaplarına,yaprak testlere harcadım.Kantinde arkadaşlarım muhabbet ederken ben erken kalkıp yurda gittim,ders çalıştım.Onlar kendi aralarında gezi planları yaparken ben hangi problem nasıl çözülecek diye konu anlatımlı kitaplar arasında boğuluyordum.4.sınıfta da bu halim devam etti,daha da fazla çalıştım,dersane sınavlarında iyi sonuçlar elde ediyordum ta ki sen alan sınavını çıkarana kadar...
Bana neden üniversitedeki hocalarımın günahını çektirdin ÖSYM ? Onlar hiçbir dersi anlatmadılar ki bize senin sorduğun,zar zor geçtik üstelik Türkçe Eğitimi ile ilgisi olmayan alakasız bir ton bilgi yüklediler.Benim iki yıllık çalışmamı neden heba ettin ÖSYM ? O sınavı getirmemiş olsaydın ben şimdi atanmış bir öğretmendim.
Son 2 ay boyunca çalıştım ama 4 yılda öğrenemediklerimi 2 aya ne kadar sığdırabilirdim ki ? Neden yaptın bunu ? Hayallerim,umutlarım her şeyim elimde patladı.
Şimdi de kalkmış yok diploma notu yok ÖSS puanı yok mülakat diyorsun.Daha ne kadar eziyet çektireceksiniz ? Daha kaç gencin hayallerini elinden alacaksınız ? Daha kaç gence bana ve alan sınavı mağduru arkadaşlarıma son dakika golü atacaksınız ?
Yeter artık...
Çıldırmak üzereyim.Kitap kapağı açmayan sınıf arkadaşlarım gitti ve ben kaybettim.
:2: Ben bakakaldım ÖSYM.
2014 için çok çalışacağım.
Rabbim nasip ederse olur.Olmazsa da gençliğimi çalmana izin vermeyeceğim.