Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy inadına elbise bakmaya gidecem bencil adam yunus balığı ve davetli olduğumuz nişanda cok tatlı olcam

Biz askerlik düşecek diye beklerken, birde savaş çıkacak deniliyor.
Şu savaş çıkacak kelimeleri keşke yalan olsa.. Rabbim tüm askerlerimizi korusun.:26:

Hayatımın anlamııı gelsene artık sennn ya hayırlısıyla kavuşayım sana, gel de İstanbuluma neşe gelsin,yüzümde güller açsınn :) Bak çokkk özledim diyorum,gelince ısırırım diyorum gell iştee gelll sımsıkı sarılıp hiç bırakmamak istiyorum,1 saniye bile gözlerinden kopmak istemiyorum ve kulağına her zamanki gibi fısıldamak istiyorum : '' Hersey cok güzel olacak aşk değil mi?Benden hiç gitmiceksin değil mi ? '' Allahım seni korusun ve sağsağlim bana kavustursunn :26:

Ah babacım, diyette olduğumu bile bile benden börek istiyorsun.. Sonra da aman ye ye ne olacak diyorsun.. Olmuyor ya hu böyle, olmuyor..

Yanında olmak isteyipte olamadığım bir gün daha bitiyor, İyi geceler 'Sol Yanım...

Bazen çok kırıcı oluyorsun, istemeden de olsa...
Senin için komik, şaka yaptım ne var bunda anlamında ola bilir ama benim için öyle olmuyor maalesef..
İlk söylediğinde sinirlendim ve aynı zamanda kırıldım...
Gittim onu bile anlamadın..
Söylediğin andan sinirliydim sana ama diş ağrını, canının yandığını düşününce sinirim geçti, kırgınlığım benimle hala...
Sen öpdüyün halde öpmedim, uyudun. . . Ondan da mı anlamadın ?
Soğuk hoşçakalımdan anladın mı acaba ?
Ağrıdan mı üstüne gidemedin ?
Bi yandan da kıyamıyorum, son yazdıklarına uygun güzel cevaplar yazmalıydım sana ama yazamadım işte...
Yanında olmayı çok isterdim, yazılarımla bile olsa ama ona bile izin vermedin ya... Neden ?
Uzaktan sarılıp uyuyacaktım yine bu gece ama. . . . . . .

Dua et yarın düzelmiş olum, yoksa yarın da konuşmak istemeyeceğim... Ve Sana söylesem bi sürü tantana... Offff. . . .
Özledim yaaa Odunum. . .

sen bu işi bana ayarlarsan ne güzel olur her şey hayırlısı artık off inş. olur ya çok heveslendim hevesim kursağımda kalmasınnn

Akşam aradın trip yaptım evet bizim o sosyal paylaşım sitemiz yokken aileden birinin kine girmen beni delirtio ya anlamıosun işte allahtan bizim hesabımız yok olsa zaten ilk zamanlar kavga ettiğimiz gibi şimdiye çoktan ayrılırdık heralde ...

Ayrıca resim olayınıda niyeyse kıskandm bana da atmadın diye halbuki bana da geçen gün atmştn hoş ben o resmi bi şekilde gördüm o poz ne ya sinir oldum ...neyse bahsetmicem sana çünkü sen o resmi görmediğimi sanıosun...

Telefonda da hiç konuşasım gelmedi sustum ruhsal değişim oluo bazen işte bende hep gülemiyorum benimde canımın sıkkın olduğu zamanlar var benimde canım sıkılıo daralıyorum hemen noldu diosun ya hep aynı beni istiosunn hep gülerken hep iyiyken ama olmuo bende hep iyi olamıyorum ...

Hiç bir şey istemiyo cnmm işte bi anda bu ruh halindeyim içimde bi tuhaflık falan askerliğin zor geldiği bir gece daha dime dün aslında ne kadar mutluydum bugünde öyle ama bi anda enerjim motivasyonum her şeyim düştü belkide kıskandm falan bilmiyorum işte iyi değilim

Merhaba ÖSYM,

Beni tanımazsın biliyorum ama ben seni gayet iyi tanıyorum. Yazacaklarımın senin için hiçbir önemi yok biliyorum ama bu zehri akıtmazsam kendi kendimi mahvedeceğim,o noktaya geldim.

Ben Anadolu'nun kuytu köşelerindeki bir üniversitede okudum.Türkçe Öğretmenliği mezunuyum.3.sınıfın başında tüm paket dersaneye yazıldım.Verdiğiniz krediyi test kitaplarına,yaprak testlere harcadım.Kantinde arkadaşlarım muhabbet ederken ben erken kalkıp yurda gittim,ders çalıştım.Onlar kendi aralarında gezi planları yaparken ben hangi problem nasıl çözülecek diye konu anlatımlı kitaplar arasında boğuluyordum.4.sınıfta da bu halim devam etti,daha da fazla çalıştım,dersane sınavlarında iyi sonuçlar elde ediyordum ta ki sen alan sınavını çıkarana kadar... Bana neden üniversitedeki hocalarımın günahını çektirdin ÖSYM ? Onlar hiçbir dersi anlatmadılar ki bize senin sorduğun,zar zor geçtik üstelik Türkçe Eğitimi ile ilgisi olmayan alakasız bir ton bilgi yüklediler.Benim iki yıllık çalışmamı neden heba ettin ÖSYM ? O sınavı getirmemiş olsaydın ben şimdi atanmış bir öğretmendim. Son 2 ay boyunca çalıştım ama 4 yılda öğrenemediklerimi 2 aya ne kadar sığdırabilirdim ki ? Neden yaptın bunu ? Hayallerim,umutlarım her şeyim elimde patladı.

Şimdi de kalkmış yok diploma notu yok ÖSS puanı yok mülakat diyorsun.Daha ne kadar eziyet çektireceksiniz ? Daha kaç gencin hayallerini elinden alacaksınız ? Daha kaç gence bana ve alan sınavı mağduru arkadaşlarıma son dakika golü atacaksınız ?

Yeter artık... Çıldırmak üzereyim.Kitap kapağı açmayan sınıf arkadaşlarım gitti ve ben kaybettim.:2: Ben bakakaldım ÖSYM.

2014 için çok çalışacağım. Rabbim nasip ederse olur.Olmazsa da gençliğimi çalmana izin vermeyeceğim.

Son düzenleme:
saniye sektir be uyuz !
bi kelime edersem tenesemisir değilim
ben sevmedigim insanların sevgilimle aramın bozulmasına sebep olmasına ızın veremem ben
o yuzden susuyorum, o yuzden boşveriyorum
kimse 4 4 luk olmak zorunda değil
sen de o kızla aramdaki olayı anlamak zorunda değilsin
o yuzden bişey demiycem, demiycem işte
hiçbirinize deger verdigim yok
susuyorsam, boşvermiş unutmuş gibi duruyorsam asaletimdendir
zerre degeriniz yok insan olarak gözümde.

hayır laf da sokamıyorum
ingilizceye cevrilen her cumle kibar oluyor
turk olaydın acardım agzımı rahatlardım
neyse herşeyde bi hayır var
duvarlar iyidir, bazılarını yıkarsın ama yine de guvenecegin duvarlar kalmalı insanlarla aranda
bu insan hayatını birleştirmek istedigin kişi bile olsa

Son düzenleme:
niye sevgilime kızayım ya sana kızarım daha iyi
aç da bi bak o resme
her yıl daha da bir yamuluyor o agız
her yıl daha da bi kasıyorsun kendini mutlu gozukucem diye
azı dişlerin beyaz tamam gorduk de, bi kaç resimde de içten gül
varsın azı dişlerini gormeyelim
irite oldum agzını açışına
ayrıca erkek arkadaşın bıraktı seni diye bana triplenme
vallahi sorarken hiç kötü niyetim yoktu
gerçi ayrılmanıza niye sevineyim bilmiyorum
seni severken aynı zamanda niye çatışıyorum bu kadar seninle bilmiyorum
bu hayatta en çok sevdigim ve en çok kızdıgım arkadaşımsın, öyle de kalacaksın
bi an yeter içimdeki sinirin geçmesine
ama dedigim gibi kişilklerimiz çok çatışıyor
ama yine de her şeyde bir hayır var
geçirdigimiz o gunler için kızgınlıgım yok sana karşı, her ne kadar parayı helal etmesem de
resmi de begenmeyecegim işte. bırakalım dagınık kalsın ya.

Sabah sen uyandir beni, sesini duymak butun günümun iyi gecmesi içimin rahatlamasi demek.. Sen uyumussundur coktan, evde olsan kesin telefonda film izlerdin ben mesaj ustune mesaj atardim :)) Ustunu ört orasi soguk olur ve ruyanda beni gör aşk kavusmamiza az kaldiiiii cok seviyorum be ♥:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…