Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sana acıyorum..
Sadece acıyorum..
Bu kadar aciz olabiliceğin aklıma gelmemişti..
Çok kolay dolduruşa gelebiliyomuşsun meğersem..
Aslında bunların hepsi saflığından başına gelio farknda bile değilsin..
Olsun çokta umrumda değil bu saatten sonra..
Şuan sadece içimin acısı ilgilendiriyo beni.
Ama dumur oldun dimi duyduğun sözler karşısında. Telefondakinin ben oldğumu zannederken ben olmadığımı anlaman nası bi duyguydu?
Yüzünün ifadesini görmek isterdim o konuşmadan snra..
Ohh çokta iyi oldu her sefernde sırf seninle değil başkalarıylada muhattap olmak açıklama yapmak zorunda bırakıyodun beni.
Bu seferde savunmaya sen geç bakalım. Azıcık sen ezil büzül..
Yapılan iyilikler başa kakılmaz ama sen bundan anlıosun demekki..
Hiiç merak etme canım bundan snra hak ettiğin muameleyi görüceksin bizden yerimseniben

sen dünyanın en düşünceli erkeğisin...
dikkat edicem kendime,söz !
mutlu olcaz bundan sonra eminim...
güveniyorum bize...

beeehh.. baba yeme beni işten para yatırmıyolar diye. her ay gelen emekli maaşın noluyo? suratına diyince kaşık düşmanı diyip kızıyon da, 300 milyon harçlık veriyon onu çok görme bari. oda kaydı yaptırcam 150 tela ora gitcek, mayısı bekliyom. gitti mayışın yarısı. pfff

Dün için teşekkürler tatlım herkesden uzakta güzel bi gündü a.s.

Güzel arkadaşım benim,kendini hırpalama artık.O adiyi gördüğüm yerde suratına tüküreceğim.Pislik !!! alsanaalsanasmile

cok özledim cok
kelimelere sıgdırmam imkansız özlemimi
sende dua et nolur yarın görüşelimopuyorumnanaktan
şöyle sım sıkı sarılayım sana
cekeyim mis kokunu içime:asigim::asigim:

aşşkımm seni çok seviyorum... her zaman yanında olmak istiyorum çünkü senle çok mutluyum=)))

canimmmm..... seninle cok kötu günler yasadik kolay gelmedik bu gunlere yine zor bir dönemdeyiz... herseye sil bastan dedik, ben inaniyorum bunu cocuklarimiz icin basaracagiz SENI COK SEVIYORUM :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…