Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1no2: herşeyi biliyorum .. Anlattıklarından çok daha fazlasını.. ne diyim ki .. Ben seni Rabbime havale ettim, o görsün hesabını..

umarım burayı okursun..
samimiyetine inanmakla ne kadar aptallık etmişim..
arkamdan konustuklarını sana bile yakıştıramadım!!
bu kadar yüzsüz olabılmeyı nasıl becerdin..

....dun aksam Liseden arkadaslarla beraberdik..aniden senin adin gecti..hic renk vermedim ama icim cok kotu oldu...seni bilmem ama ben cok ozluyorumkaydirigubbakcemile3

Yastığımda kalmış yüzün... Biraz ayrılık biraz hüzün. Sahi ne kadar zaman oldu? Dokun ellerim mi kör oldu?

1 haftada 3 kez fazla degil mi.. ustelik 1 i haric ikisi muhtesem.. digerini zaten imkani yok cozemem.. bu hengame bitsin dogruca yanina gelcem.. cozdugum cozemedigim ne varsa anlaticam sana.. bana sadece sen yardim edebilirsin. bu sefer de yardim eder misin..?
zannediyorum ki bu kadar zamandir aradigim seyi bulunca o benim olucak.. oysa hayat kendi bildigi gibi okuyo olaylari.. sen cok aramissin beklemissin ozlemissin dertlenmissin umru degil ki.. sen saniyorsun ki 10 senedir taniyorsun hayat kendi zaman olcusune bakiyor 1 senedir taniyorsun diyo.. komik iste..

Sen benim kabul olmuş dualarımsın Mucizem opuyorumnanaktan

Heyy Avrilim beaa senii özlemişimmm..:1hug:sempatiksalakcinni

Tek bir fotoğrafın kalmıştı bende. O da gitti bir kaza sonucu. En sevdiğimdi o. Ne olursa olsun bende kalmasını istemiştim hep. Olmadı.

Seni öyle bi sıkasım var kii... Bu kadar şeker olur mu bi insan yeaa..Azcık daha konuşsaydın nolurdu ki sankii.. Ama bir fırsatını bulursam eğer peşini bırakmam haberin olsun.

Anneciimmm sen benim her şeyimsinn, canımsın, biriciğimsinn. O kadar çok seviyorum ki seni. O kadar bağlıyım kii. Allah bizi ayırmasın.:Saruboceq: Sen hep yanımda ol. Hep sarılabileyim senin pofuduk gövdene. Bal gibi yanaklarından hep öpeyim. Bal annem,şeker annem benimm. Yerim ben seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…