Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aldatmadan tut psikolojik ve fiziksel şiddete kadar her türlü rezilliğe maruz kalmışsın hala 'hiçbir işin yokmuş gibi beni sevsen' diyorsun. Hakikaten çok yüzsüzsün...

Son düzenleyen: Moderatör:
sırf sen üzülme diye sana olan kızgınlıklarımı, kırgınlıklarımı söylemektense susuyorum bazen. ama yakındır benim de bencilleşeceğim günler

4-6 nöbetimizde bana ''eskisi gibi ol, benimle ilgilen'' derken ağlamaklı gelen ses tonunu yerim senin sıpa Sesin sanki küçük bi çocuğun annesinden sevgi dilenmesi gibi geldi o an. Allahım seni içime sokabilsem keşke, orda taşısam hep hiç gitmesen
Sen öyle konuşurken benim içimde cuk diye birşey oturdu, ne çok özlemişim seni.

Birde sabah sayende annem uyandırdı beni, sanki 11-12 gibi uyansam ne olur. Bi de anneme uyandır onu diyorsun. Yanımda olsan uyutmazsın, yoksun gene uyutmuyorsun

Askerlik düşecek-miş pehh!

yine kitap siparişimde, zor temin edilecek bir kitap buldum ya.... kendimi tebrik ediyorum.
hem de en merak ettiğim kitap.
inşallah temin edilir de plastik dünyayı tanıyıp, gerekirse savaş açarım, senin başına da iş açarım bebek

bebiş
yemeği yaptım, birazdan da salatayı yapacağım, sonra da toplu sevmediğin saçlarımı düzeltip yine balkon camından gelişini bekleyeceğim
seninle eskisi gibi yemekler yemek, kahveler içmek, tv izlemek, uyumak .. 3 hafta önce bunların hayalini kuruyorduk .. artık sabahları uyandığımda seni yanımda görmeme şaşırmıyorum ama yinede her sabah seni işe göndermeden önce peşinde dolaşıyorum .. "niye" diye soruyorsun ya hani, senin varlığını her saniye hissedebilmek için .. işten gelince de aynısını yapıyorum .. tam arkanda gölge gibi dolaşıyorum
evimizdeki varlığının nasıl bir nimet olduğunu ben çok iyi anladım sen yokken bugünlerimize şükürler olsun

bak dost sana derim. sadece sana..
ama sen bahanelerin arkasına saklandın..
istemek önemli sadece istemek..
ben istedim ve başardım.. bahane uydurmadım..
ağlarken ben elimde kalemimle ağladım..

o kadar özledim ki seni askerlik kısaldı diyolar ve senle bu sevinci mi paylaşamıyorum içim içime sığmıyor aşkım seni çok seviyorum iyi ki varsın

6.gun oldu delirmek uzereyim artik seni aramamak icin daha zor tutuyorum kendimi....umutlarim tukeniyo artik biliyo musunsesini oyle cok ozledim ki bi duysam yeniden bi hissetsem herseyin guzel olacagini...rabbim gonlumun muradindan ayirma beni.. hersey cok guzel olsun ne olur rabbim ne olur!!!!!!!!!!!!

ben geçmişte yeterince göz yaşı döktüm paşam kusura bakmayacaksın ama ne kadar seversem seveyim göz yaşı dökmeme sebep olma ihtimalin varsa bu ilişkiyi bitirmekten korkmam. bu ilişkiyi ayakta tutacak, seni sevecek ve çabalayacak kadar yürekli bi kadınım ama aptal değilim her şey yapacağımız o konuşmaya bağlı

Sana yüklediğim mânâları sakın ola senmişsin gibi düşünme; inan ki aldanırsın

Sen o anlamlarla sadece zâhirde varsın.

Sen gönül dünyama yansıyandan ayrısın.Ben seviyorsam sen bahanesin, asıl sevdiğim Hakk'tır (c.c) unutmayasın...

arkadaşlarınla beraber olmana çok seviniyorum
ne kadar yanında onlar oldukları için onları kıskansamdaaa

tek kelimeyle muhteşem yazmışsın canım..Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin inş

Son düzenleme:
Sen nereye gittin ya,nereye kayboldun:26:
bari sen gitmeseydin ya,seninde mi gitmen gerekliydi
Off hadi gel artık.......gözümü yollarda bırakma
Bu kez söylemek istediklerimi söylüyecegim.Sözz

Kırmızı oje seviyor musun ki hocam?
Şimdi onu sürüyorum.
Yarından sonrası olmaz gibi geliyor bana bir de.
Son görüş vurucu olsa iyi olur o yüzden.
Ama son da olmayabilir.
Bilemiyorum şimdiden.
Seninleyken kafama göre takılıyorum.

öyle özledim ki. insallah tüm dertlerin sorumlulugun biter Rabbim yardımcın olsun.
cok ozledim seni.. dua ettikce baglanıyorum sana.
keske böyle olmasaydı.. keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…