Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar soğuk olma Ankaraaaa sevdiğim çook uzaklardaaa, 1 hafta sonra istediğin kadar soğuk ol yarimle kavusuyoruzzz İstanbulumdaaa :97::

Mark, şu facebookta ki mesaj kısmını kapatıp kapatmamayı bize bıraksan da bende gereksiz mesajlar almasam..

Hocam 3 saattir durmadan konusuyorsun ya Sevdicegim aradi acamadim senin yüzünden

arkadaşım bazen anlamıyorum seni gerçekten. çok telaşlı davranıyorsun bazen :/

tramvayda otobüste dolmuşta canlı yayın telefon görüşmesi yapanlar
çok sinirimi bozuyorsunuz
ya sesinizi ayarlayın yada inince konuşun
özel hayatınızdaki detayları bilmek zorunda değiliz

çokk özledimm çoookkkk,, sabır sevdiceğim... Çanakkaleye geldiğimde çok şaşıracaksın zayıfladım çünkü hissediyorum en azından 49 olmuşumdur az önce pasta yaptımda biraz yedim

Derste telefonu acamadim diye mi, bugun arayip not bıraktım diye mi, cavusun seni sicak yatagindan telefon var diye kaldırmasından mı,yoksa baska sebepten mi bu tripli konusma ..

istediğim buydu işte
sadece yanında olmak senle vakit geçirebilmek
bak gördün mü iki gündür yeni tanışmış gibiyiz
bazen herşeyi bırakıp kafayı tamamen boşaltıp yan yana olmalıyız
sadece ikimiz....

salak hemen beni aramalısın !!
o kadar !!
çok sinir oldum !!
Özge için yazıyorum :) ARkdaşım birine sinirlenmiş burda patlamak istedi

Ben bugün değil, seni tanıdığım gün doğdun sevgilim... Hamdolsun seni gönlümde yâr edene.
Seni tanıdığım ilk andan beri "iyiki doğmuşum" değil, "iyiki seninle olmuşum" diyorum ben...
Bana yaşattığın bu mükemmel gün için sonsuz teşekkür ederim.
Rabbim her doğum günümde seni yanımda, yüreğimde kılsın. Kılsın ki; Seninle her yıl, her gün, her an yeniden doğayım...
Seni çok seviyorum canım canı sevgilim... İyiki varsın!

ben senin o arayıp da sana danışayım dedim sevgilim diyen dillerini yerrriimmmm
sonraa sen olmasaydın napardım ben diyen dillerini de yerimmmmm
asıl sen iyi ki varsın hayatımın anlamı
kokun burnumda tütüyor çok özledim senii

insan olmalıymışım....hem de gözünü seveyim ılımlısından.....sırf seninle aynı ritüelleri gerçekleştiriyor diye yapılan tüm ahlaksızlıklara ve haksızlıklara iki çift lafınız olamasın ama suni sancılarınız olsun...belki de inançlar sorgulanması gereken birşeydir

Seni özlüyorum.
Seni istiyorum.
Bir tek seni.
Seni ........
Seni ........!

Son düzenleme:
Len ben sana hic küs kalabilir miyim? Istesem de yapamiyorum. denedim.. :26: Ancak kendi kendime dellenip, sonra akillaniyorum. Cansin sen, iyi yureklim. Ama beni ihmal etme. Zaten ota poka aliniyorum, kendimi nerelerden atayim... :26:

Sil baştan başlamak gerekiyorsa ya benim kalemim silgim bittiyse

ya evde yoksam

Neden böyle bu haftayı hep tartışmayla geçiyoruz biribirimizi mutsuz ediyoruz... Artık şu ailenin etkisinden çık sevgilim ne olur eskisi gibi hayalim ol ama...onlara önem verdiğin kadar banada ver ki bedne sorun yapmıyım onlara olan sevgini evet kıskanıyorum onlarla konuşurken gülerek konuşuyosun ya kıskanıyorum ne dersen de..
şu ruhsuzlupğundan mıymıylığından vazgeççç sabrım kalmıyo çok üzüyosun farkında değilsin eskiden cesaretliydin neden böyle oldun? Sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…