Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heyecanlı, ürkek, mutlu ve/ya mutsuz günler bizi bekliyor :18:
ama bir şeylerin bir kısmının kesinleşecek olması umutlandırıyor :26:
umarım branşında mutlu, huzurlu olursun, oluruz bebiş :26:

Kocacım sana akşam çok sevdiğin mayalı poğaçalardan pişireceğim...
Çünkü ben seni çok seviyorum anladın mı küçük bebeğim benim :)

Son düzenleme:
Nişanımıza 24 gün

Düğünümüze 248 gün kaldı sevgilim :123:

Çok sevdim hediyeni hayatım , hiç gerek yoktu
Mutlu ettin beni.

Yeniden yemek yapmam gerekmeyecek ki oh oh
Yemeklerim hazır yanına bir makarna bir de yoğurt
Müthiş bir akşam olacak

Gene söylüyorum, hep söylerim çok kızgınım sana çook! Bu kızgınlığı nasıl geçireceksin bilmiyorum ama çabuk geçir. Ben seninle aşk dolu sözcüklerle konuşmayı özledim. Evet kızgınlığım buna mani değil. Bugün gözlerin gözlerime değmeyeli 29.gün! Ay gibi, yıl gibi..
Olsun sabır paşam sabır. Sonuçta geldiğinde Allahın izniyle herşey güzel olacak. :123: Ama herşeyin güzel olmasından önce, davranışların iyi yönde değişir inşallah. Seni çok özledim. Kokunu, bakışlarını, şebekliklerini çok özledim.
Ah bi yanımda olsaydın, sıkı sıkı sarmalardım, öpe öpe doyamazdım ki. Ne zaman ben doydum ben sana, hiç doyamam ki.
Kırıldığım kadar, kıramıyorum seni. Kıyamıyorum. Olsun varsın, canın sağolsun. Seni canımdan çok seviyorum.

sabah "günaydın :)" diye mesaj atıyorum, buz gibi bir "günaydın" la geri dönüyorsuun, bari bir gülücük at, güzel bir sıfat-isim koy mesajın sonuna, odun n'olcak!!

bu böyle olmayacak ama... Gel ben sana nüfus kağıdımı vereyim ne dersin? Sonra evlilik cüzdanımı da al..
Annem, babam, kardeşim, işim, dolaptaki kıyafetlerim, kilerdeki tuzuma varana kadar her şeyim senin olsun.. Ancak o zaman duracaksın gibi görünüyor da buradan bakınca???

Ne tuhaf insanlar var!

bugün 5. gün oluyo ve hala sesin çıkmadı 5 yıl bu kadar mı değersizmiş ben bu kadar mı kıymetsizmişim gözündeseni anlamıyorum hemde hiç anlamıyorum ama şunu düşünüyorum sanırım artık sensiz bir hayata adapte olmam gerekiyo:26:

Uzaklari yakin eden, her yeni gun ona beni yeniden asik eden YUREGIM...lutfen bu kez elinden geleni onu unutabilmem icin yap ne olur....cok aci cekiyorum...

Aşkın en güzel yanı sabretmeyi bilmek sanırım sevgilim yapamam dediğim şeyleri senin için yapmakmış..Evet bugünde seni çok özledim eğer izin verseydin pazar günü yanında olacaktım ama yapcak bişey yok şimdilik..Annecin de seni çok özlmiş bizi çok ihmal ediyosun sevdiceğim işlerini yoluna koy ve düzene girsin artık herşeyyy:26::26:

İnançların değil , ibadetin saklısı makbul olandır . Adı üzerinde ; İNANÇ.

İnandığını savunmayacaksa insan , haybeye inanıyorum demek olur mu hiç sence ?

ılımlı islam yerine ılımlı insan'ı benimsetmek bu kadar mı zor. önce insan olun gözünüzü seveyim!!!

Ben bir tek adam sevdim o da sensin..
Yüzümü gerçekten güldürebilen iyiki varsın sen kırılsak ta küssek de birbirimize hiç hopmayalım olur mu

hayaller hayaller....
Biz seninle kurduk o hayalleri...
ufacık bir tuzluğu bile gidip elele beraber aldık..

Ben nasıl bi başkasıyla gerçekleştiricem seninle kurduğum o hayalleri ... ?

Son düzenleme:
3 ay sonra Tr'ye geldigimde gorusmeyecegiz gibime geliyor. Soz vermiyorum. Kusura bakma. Bana deger vermeyen bir insani gormek icin ozel caba sarfedecek degilim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…