Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen öyle nefretle doluyorum ki sana, bazen de acıyorum.
Asla affedemiyorum.
Olgunluğumu burada gösteremiyorum. Yapamıyorum olmuyor.
Ne halin varsa gör diyemiyorum.

Allah sana öyle acılar yaşatsın ki, bana yaşattıklarının ne bir fazlası, ne bir eksiği..
Aynısını yaşamanı istiyorum...
Ömrün bundan sonra acı içinde kıvranarak geçsin...

Hakkımı asla helal etmiyorum. Etmeyeceğim...
Bizim hesabımız burada görülemeyecek kadar büyük...
Ölme, öleme.. Son nefesini acı içinde kıvranarak yalvararak ver...
Ben seni öyle görsem emin ol kahvemi yudumlarken, sigaramı keyifle içerim...

Anladım ki bazı şeyler affedilmiyormuş.. ya da ben bu erdeme sahip değilmişim...
Sen benim gençliğimi, saflığımı, heyecanlarımı, umutlarımı, çocuk ruhumu nasıl aldıysan,
hayatının bundan sonrası senin için cehennem azabı olsun...

Hani beni aradın ve dedin ya, "bana beddua mı ediyorsun her işim ters gidiyor" diye...
Hah işte evet sana her gün beddua ediyorum bu bedduaların tuttuğunu kendi dilinle söylüyorsun...
Dur canım bu daha başlangıç... İlahi adalet sana neler yaşatacak göreceksin...

Teşekkür ederim bitanem
O kalabalığın içerisinde fırsatını her zaman bulup yanımda olduğun için... beni yalnız bırakmadığın için...tüm huysuzluklarımı alttan alıp beni sakinleştirdiğin için...
Daha çokkkkk neden var iyi ki yanımdasın...

kışı aslında sırf bu yüzden sevebilirim.farkında olmadan ne kadar düşündüğünü ifade etmenin en güzel yolu ; " bak sıkı giyin, kendine dikkat et." demenin yolu.:78:

keşke okusan.. okusan da bilsen içimdekileri. beni heyecanlandıran sesini, mesajlarını bile gülümseyerek okuyuşumu görsen keşke ve o gözlerinin nasıl beni benden aldığını bilsen. ben bilemezdimki böyle olacağını ve en önemlisi benim yeniden sevebileceğimi, hemde bir imkansızı, çokı erken değilmi senin için. sana, aşka? sen bir beden küçüksün bana. ama ben senin bu kendi dünyanda yaşayışını sevdim. kendi halinde kendi hayatındasın ve yanına gelince benim içinde bitiyor bu dünyadaki herşey. ama olmamalı bu. lütfen ben uyanayım ve bitsin herşey. olmaaz ki, olamaz ki.. ben sana başım eğik gelemem.. senin masum dünyana hemde.
ama ışıklı gözlerin çok güzel ve gördüğüm ilk ışıklı gözler.

Ben bu mesajimi butun hamilelere yaziyorum.

Insallah butun hamileler icin hic bir sorun cikmaz ve saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Eger ki bebeginize bir sey olursa , sagliksiz dogarsa ya da dusuk yaparsaniz lutfen uzulmeyin. Basiniza gelen gercekten uzucu ama Allah'tan umit kesilmez. Hayirlisi buymus deyin.

En kisa zamanda saglikli bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle. Kelimeleri toparlayamadim uzuldum cunku.

çalışmazsın ki sen, çalışmıyorsun niye kitap alacaksın vs. diyerekten beni çalışmaya teşvik ettiğini sanıyorsan yanılıyorsun. daha kararlıyım aslında ama tam tersi etki yaratıyorsun.

Sevgi neydi sahi?
Bir mektubun ilk satırı mıydı; bir telefondaki ilk ses mi?
İnsanı mutlu eden o ilk satır mıydı defalarca okunan; yoksa ilk satır arayışları mı tekrar be tekrarlanan?
Telefondaki bir ses insanın bir ömrünü doldursa mı sevgiydi gerçekten;
yoksa yeni sesler duymaya hiç yetmeyecek ömürlerin arayışları mı?

akşam buluşalım dedin ya hanii. şu anda içim içime sığmıyor saati değil dakikaları sayıyorum resmen. çok heyecanlıyım. ilk defa görecekmişim gibi hissediyorum seni ve yine doyamayacağım sana, sohbetine. yeni motorun siftahı bahane sendeki ışık şahane

Ben herkes gibi çok umutlanmamıştım askerlik düşcek diye hep dedim düşerse çok güzel olur ama düşmezse ben zaten 15 ay bekleyeceğimi sana gitmeden söylemiştim evet 12 ay olsa 3 ay erken gelmen demekti ama herkes gibi bi anda ne şafağımı düşürdüm ne bir şey sana da umut vermedim düşcekmiş diye ne gördüysem ne okuduysam onu söyledim ...Sadece ve sadece üzülüyorum o da şuna her telefonda düştü mü düşcek mi ne diyolar diyodun ya herkes gibi içinde bi umut vardı o şu an kırıldı ona üzülüyorum hatta tek sen de değilsin bu haberi bekleyen milyonlarca askerimiz üzüldü ne zamandan beri çalkalanan ortalık bugün taa 1 Mart 2014 tarihiyle üzüntüye boğuldu ...

Sağlık olsun Askerim,ben seni bir ömür beklerim

Hayy Allah'im akil dagitirken bazilarini es gecmissin. Dogal seleksiyonla mi bitersin, baska turlu mu bitersin. Bir zahmet bir bit ya.

hasta diyorsun, üzülüyorsun ama bir sürü de laf söyleyip canını sıkıyorsun...

Sevgilim haberlerde alt yazı son dakika geçti ...Askerlik kısaldı 15 aydan 12 aya düştü şimdi 2 ay erken geliyosun

Ulan çok şanslı bıdıksın ya

Son düzenleme:
Yakında anlarsın benim anladığım gibi.

Senin IQ+EQ unun benimkine esit olmamasinin nedeni ben degilim. Onun hesabini yaradandan soracaksin. IQ + EQ un bana esit oldugu zaman tekrar gel. Yani bin sene sonra filan.

Son düzenleme:
Bir daha buluşalımmmmmm. :))))
Sabırsızımm. Çookk özledimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…