Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İstediğin halde yapmıyorsun hocam.
Biliyorum ben. Kolay da değil tabii.
Teklif ettiğin şey hiçbir zaman gerçek olmayacak.
Kafamda canlandırması dahi nahoşken, gerçekleşmesi mümkün değil.
Üzgünüm, ama mecazi. Yoksa tamamıyla hissizim.

Her geçen gün biz birbirimize daha çok bağlanıyoruz sevgilim

Evlere bakman , beyaz eşyalara , televizyonlara bakıp fiyat edinip tek tek yazman öyle yarın da resimleri bana göndereceğini söylemen öyle hoşuma gidiyor ki aşkım

Sen benden daha meraklıymışsın bunu anladım yani , başka erkek olsa maçlara bakar eder , sen biz için , evimiz için uğraşıyorsun .

Sürekli hesaplar , araştırmalar yapıyorsun bu durum öyle hoşuma gidiyor ki

seni öyle çok seviyorum ki

Allahıma binlerce kez şükürler olsun seni karşıma çıkardığı için

İçimizde biriken kırgınlıklar... Daha şimdiden hem de... Belki de yıllardır!
Bilmiyorum ne olacağız... Zormuş her şey... Çok zor

İçim kıpır kıpır bebek
Geçen gün sana söylediklerim kalbini kırsa da, evliliğimizin en kötü günü ilan etsen de benim yaralarım konuşmadan sonra hemen kapandı
Ki ben sana bağırmadım, hakaret etmedim. Küçük bir çocuk gibi, aynı benim gibi alıngan davranıyorsun galiba
şimdi nasipse dönüşüne ne hazırlıklar yapsam diye düşünüyorum.
karatahtamızı boyayıp kocaman yazılar yazmak istiyorum
foto çekinme alışkanlığımız olsa onların da çıktısını alırdım, ama düğün fotolarının alabilirim di mi
başka neler yapsam ki, çok heyecanlıyım, yine şapşal bir gülümseme var yüzümde ve kalbimde
artık 1 yaşında sayılırız di mi
senden ve benden ortaya çıkan "biz", artık 1 yaşında
onun doğumunu kutlamalıyız

sinir oldum sinir sinir

Allah sana mutluluk, huzur her gün kat kat artan aşk versin inşallah kalbin kadar yüzün kadar tatlı güzel zarif iyi kalpli arkadaşım...
Yanında olamasam da kalbim seninle...

Soyadını değiştir; ya da dur dur, evlendiğinde hanımınınkini alırsın sen.. Acayip yakışır..

derin bir boşluk dipsiz bucaksız..

düştüm kalkamıyorumm..

herşey silinmiş gibi... hamle atamıyorum..

Ey Rabbim, içimdeki sıkıntıyı al..hayırlara vesile eyle...

Sevgilimmm son günler artık.çok şükür ki artık aylar değil sadece günler kaldı kavuşmamıza..ama zaman neden geçmiyor bu aralar?Sen geleceksin ya bana zaman sözleşmiş gibi sanki hep yerinde sayıyor..Ama olsun..Biz kaç ay dayandık 29 güne mi dayanamayacağız dimi ama

SENİ ÇOK SEVİYORUMM ÖMRÜMMM

Hep yanıbaşımda benimle ol emi

seninle geçirdiğimiz güzel günlerin sayısı arttıkça arttıyor sevgilim. minnacık bir hediye paketini hazırlarken gülme krizlerine girmemiz onu hazırlarken eğlenmemiz bizi birbirimize her zamankinden daha da yakınlaştırıyor... bu arada benim beceriksizliğimin seni bu kadar eğlendirebileceğini hiç düşünmezdim aniden bütün iş yapma yeteneğimi ortadan kaldırabilirim yani

bizi bukadar mutlu eden paket dilerim sahibesinide çok mutlu etsin çünkü gideceği adreste dünyalar tatlısı dünyalar iyisi biri var

ilkaytoşş

Bir başka yakıyor onun ateşi
öpüşü, iç çekişi , gülüşü bir başka
kalbimde baş köşededir yeri
huzura kavuştum kollarında

avare kuytularda biçareydim
buz gibi soğuktu yanlızlığım
gecelerimin

gün gibi doğdu yarim
zifiri karanlığıma
tam ümidi kesmişken yetişti imdadıma
bundan böyle ben ölsem de gam yemem
bu dünyanın kederi yükü vız gelir bana

Böyle şarkıları evde kimse yokken dinliyorum malum çok özledim şimdi öpüşü gülüşü bi başka falan utanıyorum sevgilim

Şeytan diyorki al o balyozu eline kır yaptığı yerleri iki tanede ona geçir.. Sinir katsayımı tavan yaptıran insan diyemeyeceğim kişilik bozuntusu elin ekmek yüzü görmesin desem yeridir. Demiyorum ama Allah'a havale ediyorum bu akılla görmeyecek gibisin.

Memlekete gitmişsin hayırlı olsun, cehennemde zebani toplantısı var herhalde apar-topar gittiğine göre git git yokluğunda senin sağ kolunu kendime yandaş yapayım da döndüğünde böyle " " kal sen

üzüldüğümü bile bile gittin ... hiç mi düşmüyor aklına ... hiç mi korkmuyorsun tamamen gitmemden ... mutlu musun şimdi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…