Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben son hamlemi yaptım. bu ilişki için yapabilecek bir şeyim kalmadı. ne seni ne de bu ilişkiyi düşünmeyeceğim artık. gelip gelmemek tamamen sana kalmış. bu kadar dersin arasında bir de seninle uğraşamayacağım, kafa yoramam daha fazla

Bu topik üyelerin birbiriyle haberleştiği, laf çarptığı,sohbet ettiği ya da alıntı yaptığı bir topik değildir, bu topikte üyelere laf çarpmak, üyelerle haberleşim için mesaj yazmak, sohbet etmek, alıntı yapmak yasaktır.
Yasaklara uymayanlar hakkında işlem yapılır, adı üstünde "farzet ki o burayı okuyacak" üye olmayan, reel yaşamınızdaki kişiler hakkında okuyacaklarını düşünerek yazacağınız bir topik burası, tabii hakaret, küfür, argo kelimeler kullanmakta yasak.

Ayrıca diger sevgilinin midesinde hazım problemi var galiba hâlâ bana aradan çekil diyor da anlamadım gitti

Şeymacım birkaç gündür dehşetle okuyorum bunları. Ne olur bana yanlış anlama falan de, dayanamadım buradan yazdım

Eger simdi yanimda olsan,
seni operdim.
Sonra gozlerinin icine bakardim,
eger izin verirsen tekrar operdim,
ve sonra tekrar,
tekrar....

Bir kadın sorun yok diyorsa bir sorun vardır emin ol hayatım.

Son düzenleme:
Baska türlü bir sey benim istediğim, ne ağaca benzer ne de buluta...

sen neyi önemsemediysen aslında hepsi beni kırdı.
geçen akşam ki konuşma yetmemiş bana, o kadar birikmiş düşünce var ki..
güvenemiyorum işte...

Offffff bitsin şu askerlik artık, herşey belli olsun. Elimiz kolumuz bağlı. Özlem zaten en yükseklerde...

küçükken kimseyle konuşmaz bir tek senle konuşurmuşum telefonda, sevinirmişsin benle konuşuyor diye.
sevmem çünkü pek telefonla konuşmayı.
hatırlayamadım, teyzem söyledi..
kan bağı değil her şey demek ki... yaşananları hatırlamıyorum ama öldüğünde çok ağladığımı hatırlıyorum.

Ne kadar art niyetlisin eyyyyyyyy sen...

burnun o kadar havada ki yere eğilip bişi yapmazsın aman düşmesin.

Neyse ki bize uzaksın....

Allah gönlüne göre versin...

bir kaç saat sonra hafta sonu kaçamağımız başlıyor
akyaka biz yine sana geliyoruz

Sabahları senin sesinle uyanmak ne kadar güzel hoş ben tam uykulu oluyorum ama olsun keşke bazı şeyler elimizde olsa da hemen olsa ya da mesela ben senin yanına 1 kere de olsa gelsem aslında bi gelsem öyle iyi gelcek ki ikimize de gelene kadar çok rahat geçiricez kalan zamanı ...

Seni çok özledim ya ne kadar çok yazıyorum bunu ama öyle her şeyi çok özledim en çokta kokunu içime çekerek sarılmayı istiyorum

bu beklemek ikimizide ne kadar çok yoruyor

nasıl olacak sevgiLim bu işler? benim içimi öyle korku sardı ki..

zaten herkez bizimle uğraşıyo.. biz ne zaman huzura kavuşucaz iLkim.. ne zaman

Eskisi kadar özlemiyorum seni,
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda..
Adinin geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor.
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum..
Biraz kırgın..
Biraz da kirletti sensizlik beni !
Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama
“İyiyimler” yamaladım dilime.
Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,
Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni..
Gel diye beklemiyorum artık,
Hatta istemiyorum gelmeni..
Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
Benim derdim yeter bana banane !
Alıştım mı yokluğuna ?
Vaz mı geçiyorum, varlığından ?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem ?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömrümün sonuna dek benimle misin ?

Her ne kadae yaptiklarindan nefret etsemde, her tartismada alttan alsamda, eski sevgililerini anlatsanda, bana gelip sacma sapan tavirlar yapsanda seviyorum seni ben be. Dun tam bir ay oldu nasil baglandim bu kadar bende anlamadim. Beni mutsuz ettigin zamanlar mutlu ettigin zamanlardan fazla. Ama yinede vazgecemiyorum senden. Sen uzulme diye herseyi yapicak kadar cok seviyorum seni. Eskilerin seni mutsuz etsede, seni elde edip biraksalarda oyle olmiycam ben. Ben seni asla birakmiycam. Senden asla vazgecmiycem. Cok seviyorum seni. Asigim sana ben.

Kişilikli sandığım halinle kalsaydın keşke... Bir daha ömür boyu karşılaşmamak üzere. Allah yaptığınız gıybetlerin hesabını sorsun dilerim, ben susuyorum ama Rabbim yerime hesabını soracak İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…