- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
Aldatılmak mı ? Oyun bitti mi ? Bitirdim sonunda oyununu, hem vicdanım hem kalbim hem beynim icim cok rahat anlayacağın. Ne bu iliskiye zarar verdim, ne gurbet ellerde arkandan iş cevirip aldattim seni.Ama sen bana helalim derken ona 3 yıldır helalim diyormussun zaten..Cok yakaladim seni Allah hep malum etti ama hep sana inanmak istedim, sana inandim..En sonunda dedigin gibi oyun bitti.Evet hakkimi odeyemezsin, ne ailemin ne benim..Evet cok iyi biriyim bunu senden duymaya inan ihtiyacim yok.. Evet mahvolmalisin dedigin gibi, iki genc kızın hayalleriyle oynadin sen..Ikimizide tek taşa inandirdin mi desek..O sevmissin benle tanisinca nasil mutlu ettiysem ondan sogutmusum beni sevmissin. Bırak ya bırak sen sevmenin ne olduğunu idrak edebildin mi? Bu mu sadık kalıp şafak saymamın karşılığı? Bu mu seni gonlumde en yuksek yere koymamın ? Ne sen varsın ne de hayaller şimdi.. Vicdanın rahat uyuyabildinmi asker ocağında? Gerci uyumussundur sen, vicdanli insan 3 yillik iliskisinin yaninda 1 yildir beni tutmazdi..Ne diyeyim ki ben sana kendine bile serefsizim ben kelimesini soyledikten sonra daha ne diyeyim söyle .. Cok acimasizmissin cok azcik Allah korkusu yokmus içinde.. Yok artik inci gözlü Şeymacık, kimbilir ona nasil hitap ediyordun .. OYUN BİTTİ; bencede
Ayrıca diger sevgilinin midesinde hazım problemi var galiba hâlâ bana aradan çekil diyor da anlamadım gitti
Bu kizdaki hazım problemini çözemedim Hayır yani line'da niye ekliyorsun.Eski sevgiliMİZ sana ordan yazmadi ama bana yorumlar attı diye mi bu cekememezlik ? Sen amacını soylesene ? Sende aldatildin daha neyin çabası bu ? Ya ugrastigim işlere ve insanlara bak ya cildircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?