Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kizdaki hazım problemini çözemedim Hayır yani line'da niye ekliyorsun.Eski sevgiliMİZ sana ordan yazmadi ama bana yorumlar attı diye mi bu cekememezlik ? Sen amacını soylesene ? Sende aldatildin daha neyin çabası bu ? Ya ugrastigim işlere ve insanlara bak ya cildircam

Ondan başkasını daha çok sevebilirim dedim, sevdim. Onunla olduğumdan daha mutlu olurum dedim, oldum. Onun arkasından çektiğim aci kadar bir daha aci cekmeyecegim dedim, o yuzden ağlamayacagim. Ask birine seni yoketme kudreti verip de bunu kullanmayacagi hususunda ona itimat etmekmis. Ben o kuvveti sana hic bizaman vermedim, veremeyecegim.

onu çok sevdiğimi sölerdim. ama beni çok bunaltıosun hiç bir özgürlüğümü vermiosun, kendini sürekli haklı görüosun çok bencilsin derdim şuan aklıma gelenler bunlar bayanlar

Kuzey&Güney tekrarını izliyorum Mehmet Erdem-hakim Bey çalıyo ama benim için en anlamlı sözü gelsin jandarma kısmı ilk gittiğin günler bangır bangır açıp dinliyodum şubattan bu yana 9 ay geçti ...
İyi ki Yemin törenine de geldim iyi kiii bu konuda babama teşekkür ediyorum bana böyle bir iyilik yapıp izin verdiği için ...
Gelirim diyodum ya sana işte o kısım pek belli değil inşallah gelebilirim tabi ..
Ama seni çok özlediiiim çok ...ya sakallı halinide özledim ya

merhaba yine ben, üst komşumun sevgili yardımcısı teyze

bugünde yine ilginç şarkılarla bana eşlik ediyorsun .. şuan da çalan "gamzeli yarim, güzel yarim" şarkısıyla yerimde duramıyorum inan

demek ki ben bi yıldır çalışıyorken sen bu şarkılarla apartmanımızı şenlendirmişsin maşallah enerjine hayranım yardımcı teyzecim
neyse ki birazdan evden çıkacağım, ama böyle her gün bu sesle temizlik yaparsan bozuşuruz bak kpss'ye hazırlanan bi mağdurum zaten, sende böyle yapma

okuyom ben Allah Allah ya

kanepede uyumuşsun yine tv başında uyuyakalmaya bayılıyorsun aksi gibi gece hiç uyanmadım ki çağırayım seni yatağımıza benim işime gelmeye başladı bilesin koca yatakta yayıla yayıla yatmak

msjlar.. telefonlar... hediyeler.. gece evime gelen dostum.. gün öncesi kutlamalar..
ama ilk defa bugunum de, doğum günümde yalnızım..
kardeşlerim... sizleri çok özledim..

canınızı yerim sizinnn başka bişi istesem olacakmış. yanımda olduğunuzu okadar çok hissettirdiniz
ki. sizi seviyorum kardeşciklerim

Hislerimi dinliyorum, hersey yolunda simdilik, ammanin Allah im bozmasin
seni okulda gormemek de cok hos oluyor. gelme sen iyi boyle
oh projeyi de senin o "gudubet" diye adlandirdigin kizla aldim.
bi sen iyisin ya, kiz ozu sozu bir bi insan ya, sevmezsiniz tabi.
sana ben yarananamisim yillar boyunca, o kizi da sevmemen normal.
bos verr, bi' tek kendini sev canim, kendini. aynen boyle devam et, mukemmelsin sen

sonunda doktora gittin baba.. inşallah geçer.

fazla naz aşık usandırır canım şu an vereceğin tepkiye göre ya seni tamamen sileceğim hayatımdan ve benimle ilgili tek 1 haber bile alamayacaksın ya da beraber sabredeceğiz herşeyin düzelmesini. sana bağlı

kıskandım bugün seni...rüyamda da gördüm...mutlu edemedim ben seni...inşallah bulmuşsundur mutlu edeni...korkma kısmet açarım ben...kimi sevsem,kimi beklesem,başkası alır elimden...son yazışım bu sana...çok mutlu ol...

senin bu beklentilerine göre benim ev hanımı olmam lazım o zaman sen gelince çok iyi bir iş bul bende ev oturuyim bende çalışma meraklısı değilim aslında sana her gün yemek yaparım o zaman
Gerçekten memur olamazsam çalışamk hiç istemiyorum özel sektörden nefret ediyorum

Şehrime gel Sevgilim.
Yarın çık, gel.
Bırak her şeyi, bir bekleyenim var de, gel.
Gel ki, bu şehir adımlarınla anlamlansın.
Gel ki, bu şehir nefretim olmaktan çıksın.
Gel ki, nefes alayım.
Gel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…