Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyorum demezdin, "severim seni ben" derdin... şimdi birinin sevgilisine "severim seni ben" dediğini duyunca içim acıyor
nasıl unuturum ki gözlerimin içine bakıp "çok güzelsin, çok güzel gülüyorsun, bana da böyle gülmeyi öğret" dediğini?
o anları nasıl silmemi beklersin benden?

Aldatılmak mı ? Oyun bitti mi ? Bitirdim sonunda oyununu, hem vicdanım hem kalbim hem beynim icim cok rahat anlayacağın. Ne bu iliskiye zarar verdim, ne gurbet ellerde arkandan iş cevirip aldattim seni.Ama sen bana helalim derken ona 3 yıldır helalim diyormussun zaten..Cok yakaladim seni Allah hep malum etti ama hep sana inanmak istedim, sana inandim..En sonunda dedigin gibi oyun bitti.Evet hakkimi odeyemezsin, ne ailemin ne benim..Evet cok iyi biriyim bunu senden duymaya inan ihtiyacim yok.. Evet mahvolmalisin dedigin gibi, iki genc kızın hayalleriyle oynadin sen..Ikimizide tek taşa inandirdin mi desek..O sevmissin benle tanisinca nasil mutlu ettiysem ondan sogutmusum beni sevmissin. Bırak ya bırak sen sevmenin ne olduğunu idrak edebildin mi? Bu mu sadık kalıp şafak saymamın karşılığı? Bu mu seni gonlumde en yuksek yere koymamın ? Ne sen varsın ne de hayaller şimdi.. Vicdanın rahat uyuyabildinmi asker ocağında? Gerci uyumussundur sen, vicdanli insan 3 yillik iliskisinin yaninda 1 yildir beni tutmazdi..Ne diyeyim ki ben sana kendine bile serefsizim ben kelimesini soyledikten sonra daha ne diyeyim söyle .. Cok acimasizmissin cok azcik Allah korkusu yokmus içinde.. Yok artik inci gözlü Şeymacık, kimbilir ona nasil hitap ediyordun .. OYUN BİTTİ; bencede

Ayrıca diger sevgilinin midesinde hazım problemi var galiba hâlâ bana aradan çekil diyor da anlamadım gitti

Her geçen gün sana olan aşkım tarifi imkansız hale geliyor.
Bu kesinlikle mutluluktan.
Sen kesinlikle ruhuma işlemişsin...

daha fazla uzatmiceyim, tamam barıştım
normal hayata dönmek ne güzelmiş Allah'ım, hamd olsun

Bu sefer hayalde kalmasın isteklerim.Davranışlarını,sözlerini yanlış anlamış olmayım.Ne düşünüyorsun inan bilmiyorum ama benim düşündüğüm yönde olmasını artık mutlu olmayı istiyorum ben.:26:

arada mesafeler de olsa araya bi sürü zaman da girse gerçek sevginin her geçen gün artıp büyüyeceğini, kalplerin birbirine zaman geçtikçe daha çok bağlanabileceğini, göz her zaman görmese de gönlün asla unutmayacağını soğumayacağını bana bir kere daha gösterdiğin için sana sonsuz teşekkür ederim güzel gözlümseni ç∞k seviyorum

düşünüyorum düşünüyorum olmuyor arkadaşım. ben kaldıramıyorum. 8 yıl ve hele o 2 ay!
dost kelimesinin altına yakışmıyor bazı yaşananlar.. ben kaldıramıyorum..
ben düşünüyorsam siz de düşünebilirdiniz, gerekli şeyler bunlar.
güle güle devam edemezdim, yapamıyorum, bana uymuyor. geri de yer kalmadı atacak..
devam etsem hep yanlış yaptığımı hissedeceğim.
hislerim de onaylıyor.. bakalım..
canını sıkacaksa bir kişi, devamının geleceğini hissediyorsan görüyorsan bir şekilde çok yakın olmamalı, dikkatli olmalı...
bakalım...

Son düzenleme:
paranoyak oldum artık karşımda sen varmışcasına icimden konusuyorum.
şimdiye kadar konuştum ama arif olan anlarmış

bakalım susunca bi işe yarayacak mı !

canım "x" aşkım benim böyle işte acı çek taaaaa ciğerin yansın nihahahhaa

öyle süt dökmüş kedi gibi pısıp özür de dileyeceksin...

biliyorum 4 küsür yılın üstüne çizgi çekmek zordur ama yapıcam! güçlüyüm ben!!!

benimle dalga geçmene yok şöyle yap yok böyle yap demene bide gülmene sinir oluyorum uyuz şey seniiii..

garipsiniz ..
hayır biri tam bitmeden biri nasıl başlıyor. keskin bir yol çizmeli önce insan, sonra hayatına birini almalı. bu rahatlık fazla geliyor bana...

ismimin isminle olan uyumunu bile seviyorum... yan yana gelince en şiirsel cümle oluyorlar sanki... ama sen yoksun

anammm bitkisel çayın etkisi bunlar aşkım bak görüyon mu nasıl yaptı aktardaki adam demişti zatenn demii

Askerim'e, Mucize Adam'ıma ithafen...

Küçük triplerini tatlı tebessümlerine dönüştürebildiğin günlerde, kızgınlığının ve küslüğünün mendilin kuruması anına kadar sürmesinden haz duyduğun ve her gün, kıymetini bir kez daha anlamanı sağladığı için şükran duyduğun biri olması kadar güzel bir duygu yok evrenin hiç bir köşesinde...
Ne yapsam, ne yazsam, ne çizsem senin için, az geliyor bana. Hayatım, Aşkım, Sevgilim, En Kıymetlim benim...
Kim demiş doğum gününde yan yana değiliz diye ? Koy elini sol yanına, ben hep oradayım. Aklım da, kalbim de her daim seninle.
Şimdi kapa gözlerini ve hayal et Aşkım. Sımsıkı sarılmışız birbirimize, uzanıyoruz boylu boyunca. Sanki ilk defa gördüğümüz bir yüzmüş gibi dikkatle bakıyoruz birbirimize. Nefesini yüzümde hissediyorum. Başım göğsünde, kalp atışlarını dinliyorum. Her zaman olduğu gibi elimi yüzünde dolaştırıyorum. Ve anın huzuruyla usulca uykuya dalıyoruz, karşılıyoruz bu güzel günü, doğduğun günü, birbirimizi hissede hissede. Sonra sabah oluyor ve bu gecenin sabahına sarmaş dolaş, birlikte uyanıyoruz ...
Bir gün gerçekleşmesini sabırsızlıkla beklediğim bir hayal bu. Şimdilik hayal ama ileride gerçekleştirmemek için hiç bir engelimiz yok.
Seni çok kocaman seviyorum Sevgilim benim ... Doğum günün bir kez daha kutlu olsun. İyi ki varsın sen ...

Son düzenleme:
takim elbisen cok yakismis...
kuzeninin yerinde olmak icin neler vermezdim ki..
gene de Allah sahibine bagislasin.. mutlu ol kucuk reis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…