Askerim'e, Mucize Adam'ıma ithafen...
Küçük triplerini tatlı tebessümlerine dönüştürebildiğin günlerde, kızgınlığının ve küslüğünün mendilin kuruması anına kadar sürmesinden haz duyduğun ve her gün, kıymetini bir kez daha anlamanı sağladığı için şükran duyduğun biri olması kadar güzel bir duygu yok evrenin hiç bir köşesinde...
Ne yapsam, ne yazsam, ne çizsem senin için, az geliyor bana. Hayatım, Aşkım, Sevgilim, En Kıymetlim benim...
Kim demiş doğum gününde yan yana değiliz diye ? Koy elini sol yanına, ben hep oradayım. Aklım da, kalbim de her daim seninle.
Şimdi kapa gözlerini ve hayal et Aşkım. Sımsıkı sarılmışız birbirimize, uzanıyoruz boylu boyunca. Sanki ilk defa gördüğümüz bir yüzmüş gibi dikkatle bakıyoruz birbirimize. Nefesini yüzümde hissediyorum. Başım göğsünde, kalp atışlarını dinliyorum. Her zaman olduğu gibi elimi yüzünde dolaştırıyorum. Ve anın huzuruyla usulca uykuya dalıyoruz, karşılıyoruz bu güzel günü, doğduğun günü, birbirimizi hissede hissede. Sonra sabah oluyor ve bu gecenin sabahına sarmaş dolaş, birlikte uyanıyoruz ...
Bir gün gerçekleşmesini sabırsızlıkla beklediğim bir hayal bu. Şimdilik hayal ama ileride gerçekleştirmemek için hiç bir engelimiz yok.
Seni çok kocaman seviyorum Sevgilim benim ... Doğum günün bir kez daha kutlu olsun. İyi ki varsın sen ...