Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize yapılanların hesabını rabbim soracak bunu biliyorum ve onlara inat dimdik ayakta duracağız sevgilim... bizi parasızlığın ayıramayacağını bilmeliler onlar gibi ve onların dediği gibi zorunluluktan evlilik yürütmüyoruz biz... belki çoğu şeyimizi ertelemek zorunda kalabiliriz ama daha göreceğimiz güzel günlerimiz var

Nasıl Rab daha önce birbirini görmemiş ayrı şekilde büyütülmüş insanların arasına derin muhabbet aşk koymuş değil mi Ömrüm
Nasıl ki can ve canan eylemiş...
Gönüllere şevkat,güven eklemiş.
İyi ki diyorum ,iyi ki ...

Huzurun tarifi bu olsa gerek

Akşamları iple çekiyorum yanıbaşımda ol diye Akşama film izleriz battiş altında yaşassııınnnn

Durumumuza uzulup uzulmedigini bilmiyorum. Belli etmiyorsun çünkü.
Bugün boguldun derste farketmedim sanma.
oyle mutlu gorundugume bakma sen, senden baska kimim vardi ki gercekte son 5 yildir?
ama böyle olmali. Ya yardan gececektim ya da serden
mutlu degilim, boşluğun derin olsaa da huzurum var.
bir daha da asla adim atmiycam bunu bil.
ve de o guzelim duygularla attığı msjima verdigin karşılığın intikamini alacağım.. canim yansa dahi.
daha kötüsü olamaz çünkü artik. Yokluguna alistim mi gerisi corap sokugu gibi gelecek..

yaşınızdan başınızdan utanın ya ben utandım siz utanmıyosunuz pes ya pes ...

içimde gerçekten kötülük olsun istiyorum bazen. kötülük olsun ki kasıp kavurayım ortalığı

Agzinin ortasina iki tane cakasim var ...

Not: Bu yazdigim forumdan kimseye degil, kimse üzerine alinmasin ugrasamam

Yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum yol sana çıkıyor.

"Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır. " M.Kemal ATATÜRK

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....

kime anlatsam "adamı kaybetmek için elinden geleni yapmışsın, yüzde milyon haklı, ben olsam bu kadar bile sabretmezdim, herif iyi alttan almış çok zorlamışsın" diyor ben de farkındayım özlemeye bile hakkım yok ama özlüyorum...

Buraya yazdigimin gecesine dönüş yapan tek insansin kardes.
valla icim acisa da içimdeki ses "aynen devam" diyor. Bu kez onu dinleyecegim.
Anlasamiyoruz işte, sevsek de kurtarmiyor anladin mi. ?
ÖZGÜR değilim. Bu iliski benligimi kisitliyor psikolojm mahvoldu.mezun olsam kurtulsam su sehirden

Şu dunyada yaprağın bile yere dusmesinin sebebi var..Peki neden ben ? Niye kandirdin ne yaptim ben ? Kabullenemiyorum o cok iyiydi nasil olur diyorum .. Safak saymak yok sen yoksun ben yokum .. Ne kaldı kim kaldı simdi ? Dilerim ki geçen gün dedigin gibi beni daha da cok merak edersin aklindan hicc cikmam:26:

2 ay sonra Turkiye'ye geldigimde seninle gorusmeyebilirim. Ya da sınırlı gorusurum. Her ne kadar simdi aramiz cok iyi olsa da o bir seyi kabul edemiyorum hala. Asamadim. Asamayacagim da bu gidisle. Icimde ukde olarak kaldi. Hal boyleyken agzimdan tatsiz sozler cikabilir, malum ben icimdekini disa vuran biri oldum hep. :26: Hic bilmiyorum.

29 Ekim 1923!
Tam bugün kurdun Cumhuriyeti!
Güzel insan... Sarı zeybek...
Canım Ata'm sana karşı olanlara inat izindeyiz...
Nur içinde yat inşallah... Çocukların seni çok seviyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…