Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle arsizsin ki yuz vermeyi birak vermeyince bile nasil yuzsuzlesebilecegini gördüm. ?
insallah oyle bir pişman ol ki bana ettiklerin fitil fitil burnundan gelsin
bekleyip görelim. Rabbimin adaleti hic Şaşmaz çok güçluyum elhamdulillah beklerim8

O ne güzel bi şarkıdır öyle. Yazan da seslendirende bir harika zaten. Dinlemelisin - Gönlümün Efendisi..

hayallerim ve sen birbirinize o kadar yakışıyorsunuzz ki; gerçek olur musunuz bilmem?

O soğuk tavırlarına hiç alışık değilim

Sadece susup alttan almam gerek , yoksa bir anda ağzımdan kötü söz çıkıp birbirimizi kırmaktan korkuyorum ve o yüzden susuyorum

ama şunu bil ki seni öyle çok özledim ki

Cok ustune geldim, farkindayim.
Ama icimdekini atmadan da olmayacakti. Artik dolmustum. Artik gizlim saklim yok senden, herseyi biliyorsun, sonuc pek ic acici olmasa da...
Bosver sen de, yarin unutursun zaten. Gozunde o kadar degerim yok nasil olsa, sana hava civadir bunlar.

Seni Yaradan nasil böyle güzel yaratmış.oyle guzelsin ki şükür sebebisin. Güneş gibisin benim için ve de ay gibi..
Her sabah ve gece upuzak olsan dahi varsın ve ben seni seviyorum

Avazım çıktığı kadar bağırasım , hıçkıra hıçkıra ağlayasım var

Bazen iyinin iyisini düşünmek yerine,
olduğun durumdan daha kötüsünü yaşamadığın için
şükretmelisin arkadaşım. .

Seni onun yanında gördüğüm her an'a lanet etsem de,
benim olmanı istediğimde, benim olamayacağını düşünsem de,
Kalbimle ,aklım deli gibi savaşsa da,
Seni istiyorum adam.
Sen sana ait olduğumu bilmiyorsun. Ve çok büyük ihtimal bilmeyeceksin de.
Çünkü ben, asla sana bu vicdanı yükleyecek basitlikte bir kadın olmadım.
Seni seviyorum adam.
Ve sen bunu da hiç bilmeyeceksin.
Çünkü ben, asla bunu sana söyleyebilecek kadar cesur olamadım.
Koynumda uyutsam seni, hasta olduğunda gözüm gibi baksam, seni tüm kötülüklerine rağmen sevsem.
Yanında uyansam gözümü açtığımda, birlikte içsek seninle ...
Birlikte cozutsak, birlikte sövsek kadere, birlikte ağlasak, birlikte gülsek.
Kimi zaman sen beni toparlasan, kimi zaman ben seni.
Tamam kabul , çoğu zaman ben seni toparlasam...
Ama sen hep benimle olsan, ben hep senin yanında mırıldansam şarkılarımı ...
Korktuğumda,üzüldüğümde, kırıldığımda, sevindiğimde senin kanatlarının altına girsem...
Sen hep, benim kalbime doğru kaçsan... Benim ruhuma sığınsan.
Olmaz mı be adam ?
Nolur geçme, nolur gitme, nolur be adam ...
Ben o gece senindim, o geceden itibaren hep senin oldum be adam.
İtiraf etmesi zor, kabullenilmesi çok zor.
Ama tükürmüşüm, fesat düşünecek olan, düşünen tüm kalplere .
Ben seni seviyorum ve gerisi de bir gram umudumda olmadı o günden sonra , adam ...

keşke zerreni duyup görmeseydim, ama çare yok.. bazı insanlar ya çok uzağımda ya da çok yakınımda olsun isterim. biten biri de uzağımda...
nefret etmek istemiyorum ama ara ara bu hissi yaşıyorum. sanırım kendime kızıyorum daha çok, bile bile nasıl yaptım bunu diye? ne demeye bu kadar fazla değer verdim diye...
hatta bu yazıyı yazdığıma bile kızdım şuan. neyse...

Son düzenleme:
yarabbim gene başa mı döncem, yoksa bunlar son sınanmalarım mı? niye böyle hissediyorum neden yine aklıma düşüyor o uğursuz varlığı. allahım sen büyüksün sök çıkar at artık içimde ne varsa ona ait. ve şu merakımı ne olur engelle. bakarsam aldığım bütün yolları başa dönerim biliyorum ne olur beni engelle allahım..

küçük yaramaz bir çocuk gibiyim...
bazen kalbi pır pır atan neşeli, bazen durağanlaşıp olgunlaşan..

Nefes alabildiğim sürece dilimden şükür eksik olmayacak.

Bugün'den umudum var lütfen sende umudunu tüketme..

Bu bizim için başlangıç olabilir ????

18 gündür 24 saat boyunca hep yan yana, el ele, göz gözeydik
bu benim en büyük sendromlu çarşambam olucak
her geçen gün hem evliliğimiz hem de sevgimiz daha bi oturuyo sanki..
eğlenmediğimiz an ise yok
birlikte başka bir ülkeyi de gördük, ayaklarımız su toplayana kadar gezdik
gün geldi sabahtan akşama kadar 8 bölüm breaking bad izledik
senle yapılan herşey, hatta dünyabın en sıkıcı şeyi bile olsa, neden bu kadar güzel?
seni çok seviyorum canım kocacığım
ama üzgünüm akşama o biber dolması yenecek çünkü biberler bozulacak

Çoközledim deli gibi özledim dön artık bana yalvarıyorum nolur gel bak benim bize ihtiyacım var sensiz yaşayamıyorum,çok mutsuzum lütfen geri dön bana lüttfenn

Dememi bekliyorsan havanı alırsın
Nefes almaya başladım oooh be iyi ki ayrılmışım senden

bana kızmaya hiç hakkın yok ki senin. hatırıma geldikçe yaptıkların, nedensiz bu hale gelmedim diyorum. bahaneydi hepsi bahane. herşey bahane . herkes bahane . tapacak kadar , kölen olacak kadar kendimi feda edecek kadar svedim seni. geldiğimiz noktaya bakınca tarih tekerür ediyor diyorum ama tersinden. inan intikam için değil bunlar. soğudum. gıdım gıdım tükendi sevdam. şimdi içi boş bir kutuyum. anıları, hayalleri, sevdası, harcanmış, tüketilmiş. yokluğunda sarılcak kimsemde yok . sevda harcanırken bende harcanmışım kuzum be.

Son düzenleme:
Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin elbet...

Yapamiyorum elim varmiyor ki
yapsam olmuyor yapmasam olmaz. Bıktım demekten biktim hayat benle ne zorun var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…