Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskiden benim mesaj atıp atmamama daha bir dikkat ederdin, şimdi yaşadığımız anlaşmazlığa ve benim pek atmamama rağmen bana atıyorsun.
dün gece de geç görüp cevap verdim, günaydın yazdım senden cevap yok.
anlamıyorum

offff offff sana ne kadar sinir olduğumu anlatamam.. beni ne kadar üzdüğünü tahmin bile edemezsin...
ama tek istediğim bana kocaman sarılmaaaaannn

biz kadınlar ne kadar değişik bir cinsiz... adam beni üzmüş, sinir etmiş... hala bir sarılmayla herşeyi unutabiliyoruz..
kendimi mantığa davet ediyorummmmmmmmmm..

Üzülme üzülürüm kıyamam sana
Minik böcüüm seni çok özledim triplerimi boşver hepsi özlediğimden

Hani '24 saatte teslim' di
Kandırıkçılar

2 ayı geçti seni görmeyeli seni öpmeyeli sana sarılmayalı senin kokunu duymayalı...
Bu zaman içinde askerliğin düşmesi en büyük mutluluk oldu...
Ne zaman bir şeye ihtiyacın var mı desem o ses of ulan of gibi oluyo ya kendimi ağlamamak için zor tutuyorum...
Seni çok özledim hayatım seni çok seviyorum

Su anda cok uzgun olsam da pisman degilim. Uzun zaman icimde tuttugum birseyi illa ki anlatacaktim. Iyi veya kotu her turlu sonucu goze aldiktan sonra, en sonunda dokuldum zaten. :26:
Ama ben seni hala cok seviyorum, hala canimsin benim.
Icim aciyor... Eger seni haksiz yere incitip gunahini aldiysam Allah affetsin beni. Sen de.

Çok çok özledim kiii
Gideli 14 gün oldu ama otobüse binmeden bile özlemeye başlamıştım seni
Bitanem bu ayrılık ilkti ve son olucak ztn bi insanın ömründe ne kadar ayrılabilcegini hesaplayıp askerlik yapmşlar
Sacımı oynamanı,kucagıma yatıp yüzüme öyle sıkılmadan bakmanı,yanagımı öpmekten hiç sıkılmamanı,sarıldıgımda kokumu içine çekiş halini ve daha bir çok sevimli halini özledim ama yazarken bile gözlerim doldu ondan daha ötesine gitmicem hatta burnuma parmagınla bip yapmanı bile özledim kuzum yaaa
Yaşicagımız okdr cok şey var ki ama hepsini erteledik yapmak için gelmeni dört gözle bekliyorum merak etme hepsi gecicek ve seni karşıladıgımda sıkıca sarılıp bidaha asla yanından ayrılmicam işte
Seni çok çok çok ama çok seviyorum Sen bunu okusaydın bn daha cok seviyorum derdin ama bnane bn daha cok seviyorum

senin ne sağın ne solun belli be adam...
bi gün iyi diyorsun diğer gün kötü anlamadım gitti seni be şekerim
ama bu böyle olmaz nereye kadar böyle lütfennn yaaa
biraz düzel biraz iyi ilgili ol pleaseeeee...

Huysuzum Aşkım yine, evet kabul ediyorum. İyice gerginim bu aralar, kafama her şeyi takıyorum. En çok böyle zamanlarda arıyorum zaten seni. Sorardın böyle dönemlerimde '' Ne oldu Sevgilim, anlat '' diye. Başta yok bir şey desem de, ısrarına dayanamaz başlardım anlatmaya. Ama sonra aşık aşık gözlerinin içine bakmaktan gülmeye başlar, tebessümle hatta kendimle alay ede ede anlatırdım. Sen de '' Boş ver be yavrum, takma kafana, salla '' der, alırdın tüm sıkıntımı. Hadi ben anlatmaya başlayayım, sen de çekme gözlerini gözlerimden de gülmeye başlayayım yine be Hayatım ...​

Son düzenleme:

agladıgımı sanıyorsan yanılıyorsun. iki agladım geçti. vazgeçilmez değilsin ya.
Uyuzsun. tam tamına uyuzsun. Nefret ediyorum senden.
Ben ilişkimizi bitirmek adına 2 haftadır sessiz sessiz duruyorum
Sense it is not important for me diyip herşeyi düzelttigini düşünüyorsun
tenesemisir ah tenesemiisir
ne zaman kolay bir erkekle birlikte olacaksın sen ?
herşey bu kadar zor olmak zorunda mı ?
2 yıl önce kendi kalp kırıklarını onarmak için onun kapısına gittiginde kapılar kapanmadı mı yuzune ?
tövbe etmedin mi bundan sonra kalbim kırılınca yerimde oturucam diye
sonra sana körkütük aşık prensi sırf nazını çekmiyor diye terketmedin mi
şimdi 2 haftadır ayrılıklarda gezerken tepkisiz olan bear it is not important for me diyip her şeyi düzelttigine inanıyor
yine kendi kendine onar kalbini ne işin var
senin annen babana beni aldatıyorsun dediginde dayak yedi gözünün önünde
o gece onunla birlikte olmak zorunda kaldı
şimdi sıgıntı gibi babanın yanında yaşıyor
tenesemisir annen gibi mi olmak istiyorsun ?
olmak zorunda mısın ?
iyiyi hakediyorsun, sana hakettigin degeri vermeyene vur bi tekme
buna ihtiyacın var
sen kimsenin acımasına muhtaç değilsin
sen saçındaki beyazlarla sarılacak sevgiline
sen dolgularını göstereceksin sevgiline
sen sevecek ve sevileceksin
güvende hissedeceksin
seni dinleyecek anlayacak
o gunler gelecek tenesemisir
yeter ki dinleme bear ın tekrarlayan cümlelerini

ben yine sana kötü davranmaya başladım ama var ya bugün anladımki ben yine seni çooooooooooooook özledim hem de çok çok çok............. daha 1 ay oldu ayrılalı ama ben sana sarılmak istiyorummm aylar nasıl geçicek sensizzzzzz (( bence bikaç ay sonra gelmelisin ben 1 sene bekleyemem ya nasıl dayanıcam o kadar seni görmeden

geleceğin saati söyle, gun onemli değil beklerimm ben

Ruslar şöyleymiş... şöyle diyorlar...
Kaç tane rus sevgilin oldu ? Kaç tane sevgilin oldu ?
Diyorlardır dogrudur da, anca duydugunu söylersin
zira birinci agızdan dinlemen imkansız
Ne rus aşkıymış be. Dönüp dolaşıp Türk kızlarında bitiyorsunuz ama. Bu klasik cümleyi bana da söylettiniz ya, hepinizden tiksiniyorum Türk erkegi.

benim ne zaman düzgün bir hayatım olacak ? Hani herkesin sahip oldugu gibi ?
Mutlu oldugum zaman bundan rahatsız olacak bir babamın olmadıgı
Çok güldügüm bir günün gecesinde aglamadıgım
Kolay ama bol maaşlı bi işimin oldugu
melek bir kocaya sahip oldugum
evlenip iki çocuk yaptıgım
çocukları anneme bıraktıgım
tek derdimin lavabodaki bakteriler oldugu
saçlarımda beyazı 40 yaşımdan sonra görecegim
'ay benim hiç sivilcem çıkmadı şimdiye kadar' diyecegim
of ne bileyim işte
bu hayatın tam tersi işte..

Ben te oralara gelirim de seni gormeden dayanabilir miyim ablacim? :26:
Seni cok uzdum. Ama sen benim canimsin. Seni bir defa uzduysem ben iki defa uzuldum. O kadar cok sey var ki icimde... Dunden beri perisanim. Olay biraz sogusun, senin guzel gonlunu alacagim ben canim ablam. Seni kaybetmeye dayanamam.

benim canım babam o bisikletten nasıl düşüpte kolcağzını kırdın inan bilmiyorum ama dün yosunlu yolda yürürken bana malum oldu sürekli seni mrdivenden in diye uyarıyordum çocukkende sen beni uyarırdın dün düşündüm iyikide düşmüyoruz diye

ama sen o yoldan bağımsız evin önünde bisikletten düştün allah başka dert vermesin,bide korkmayayyım diye bana kimse haber vermiyor ve gelince görüyorum ne diyim ki, az daha dikkat be babacım gözmü var nazarmı değiyor sana anlamadım ama okuyup üflücem sürekli seni

ikinci bir emre kadar sana bisikleti yasaklıyorum desemde bineceksin

Seni iyi tanımazdım . Öyle bir kaç kez ayak üstü selamlaşma , hal hatır sorma sadece . Ama gıyabında bilirdim seni . Eşimin arkadaşı idin .

Çok kez görüşme şu adamla dedim eşime . Seninle bir çay içmeye çıkıp , sohbet ettiğinde , buluşma yahu dedim . Burası küçük yer , herkes gördüğü yerde yolunu değiştiriyor , sen aynı masada oturuyorsun .

Bende mi sırt döneyim derdi bana eşim , bende mi çizik atayım üzerine onca sene arkadaşlığın . Ondan bana zarar gelmez , sen kurup durma kafanda derdi. Evet senden eşime zarar gelmedi , sen en büyük zararı kendine yaptın .

3 gündür kafam yerinde değil . Anlatmak istedim , herkes okusun , hem ben vicdani muhasebemi yapayım , hem okuyan kendi hayatına dair bir ders alsın .

Son zamanlarda artık evinde ziyaret ederdi eşim seni . Hasta yatağında .Tedavinden dolayı aldığın ilaçlar bir yana , insanlara olan mahcubiyetin seni dışarı çıkaramaz olmuştu . Pişmanım demişsin . Ailemi üzdüğüm için , adam olamadığım için pişmanım . Kimsenin yüzüne nasıl bakarım diye düşünme demiş eşim sana , sen nasıl düşünmeyeyim demişsin ...

Sana bir telefon bırakmış , kartını tak buna , ben aradığımda aç mutlaka .Ne zaman istersen buradan çaldır beni . Keşke o gün arasaymışsın , keşke gel kötüyüm deseymişsin .

Mutfak tavanına kendini asarak intihar etti 30 yaşında bir adam . Mahcubiyetten .

O alkol ve uyuşturucu bağımlısı idi . Bir kaç kez tedavi için İstanbula yatırılmış , fakat anne yüreğine ağır gelecek sözlerle , kendini çıkartırmış hep hastaneden .

Anne bir bak bana , ben buradakiler gibi miyim , neden getirdiniz beni buraya , çıkarın , eve döneyim dermişsin .

Anne dayanamaz alırmış seni hastanden . Keşke tedavin bitine kadar nasırlaşsaydı ana yüreği . Keşke o hastane senin çıkışına izin vermeseydi.

Keşke insanlar benim gibi gaddar olmasalardı , sadece kendi ailelerini , kendi itibarlarını düşünüp , senin gibi adamla görüşülmez artık demeselerdi.

Belki çok yakınınızda , belki uzak çevrenizde vardır , alkol ve uyuşturucu batağında çırpınıp duran birileri . Kriz anlarında , öfke nöbetlerinden evi kırıp döken , ailesine şiddet uygulayabilen , para bulamadığı zaman her türlü yolu mübah sayan biri .

Sırt dönmeyin lütfen .Koskoca adam kendi etti kendi buldu demeyin lütfen . Bu adamla artık görüşmemeli , benim de ailem evladım var , uzak durmak gerek demeyin lütfen .

30 yaşında bir adam , tam da pişmanken , tam da düzelmek isterken , evinde yatağında , kimsenin kapısını çalmamasından , sokağa çıksa yüzüne bakılmamasından , evde babanın senden bir halt olmaz sözlerinden ... tam da mahcupken , o utançtan öldürdü kendini.

Ben dış kapının dış mandalı iken , tanımazken seni ...Vicdanımla baş başa kalınca uyuyamıyorum . Hep o astığın ipin bir ucunda da bizim gibilerin el izi var diyorum .

Hakkını helal et ... Allah günahlarını affetsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…